Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ааау колеги ще откача от радост,роди ми се дъщеря :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бравост бе... много татковци, много нещо станахме! Да е живо и здраво детенцето колега... и уелкъм ту дъ клъб.
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

да ти е живо и здраво.няма по хубаво щастие да ти се роди дете.и леко с алкохола :D

Коментар

Жива и здрава да е малката и повече да ви ядосва,ама много сме май женските татковци как ще ги пазим.

Коментар

nai7 написа:
          Жива и здрава да е малката и повече да ви ядосва,ама много сме май женските татковци как ще ги пазим.
          Нема ги пазите бре... ше пиете със сватовете...особенно ако мязат на мен! Което е невъзможно де... шото аз съм... уан оф ъ кайнд
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Честито, колега! Да ви е жива и здрава малката принцеса, а и вие покрай нея, за да й се радвате. За съжаление, ще трябва да се разходиш до служба ГРАО още веднъж. Акта за раждане не го пращат по пощата, а си го получаваш лично. Може обаче да го съчетаеш с прегледа, който ще направят на малкото след 20-ина дни, мисля беше. Иначе, служителките в тази служба са много любезни, няма никакъв проблем с тях. Още веднъж - честито!
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

да е живо и здраво честито и от мен
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

аааа стига ве колеги,не ме стрескайте,а пак татковците на момчета да ги възпитават правилно,което ще направа и аз,инак злонамерените намерения се наказват да не се случва се пък.Обаче зетя,ако е наследник на някой антично БЕНТЛИ за 3.5 мил.евра/или колкот там беха в ена др.тема тук/нема да имам проблем ми се струва. sugarboy меси за инфото,аз не искам да ми го пращат,аз искам да си го зема лично а само да го задействат щот имало некав срок за подготвяне на документа.Знам,че са любезни подадах документите в неделя преди обят и беже само ена жена дежурна и то по заместване,а не можеще ли да си я регистрирам тук,или не става да я изписват без акт за раждане.Не сам ич наясно и ще сам благодарен за сякакво инфо.А за прегледа ми се струва,че ще си назначим тука детски педиатар,тя и мамата е мед.лице.Благодаря за поздравите на всички и ви да сте здрави.

Коментар

Честито! Много здраве и хубави мигове за цялото семейство! Ей, много хубави новини, все такива да се чуват! НАЗДРАВЕ ма всички татковци! :D
                  Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                  www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Желая ти момиченце милода бъдеш винаги щастливои хиляди добри нещада топлят твоята душа. П.П
                    Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

Те акта за раждане си го действат и без връзки. Първоначално, като подавах документите, ми казаха, че в двуседмичен срок ще е готов, но по телефона проверих и на десетия ден беше готов. За прегледа - поне при нас така беше, жена ми роди в Университетската болница, Втора клинична база и те искаха след 20 дни, ако не се лъжа, да видят бебето профилактично. А за педиатъра - то е ясно, ще си изберете по местожителство. Хем за акта за раждане ще си направите лека пролетна разходка - дано времето е хубаво - до този много приятен град, поне за нас с жена ми, Плевен.
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

ееееее колега честито и от мен. И аз чак сега се пооправих и поосвестих, от цялото чакане, тропане, бягане, едене, пиене, ремонтиране и подготвяне на къщата за бебо. ГОЛЯМА РАДОСТ ... нямам думи. ами да пожелавам.... Да ти е жива и здрава, да расте като весело дете и да стане малка принцеса, и само радост да ви носи, ама и вие да я слушате ..... много знам аз какво да пожелавам, ама ще видим, ще знам с кой да се консултираме, ако има нещо през което вие сте минали, а ние още не.п.п.бебето нормално ли се роди или с операция, и пълни 9 месеца ли изкара или тръгна да излиза по рано, щото ние близо месец по-рано се появихме и като гледам почти еднакви са по размери.
                        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                        бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                        сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Да ти е живо и здраво съкровището, колега. Много да те радва, пък дано и Мис да стане :D Обещай, обаче, да не я учиш ти на правопис
                          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Честито колега. И аз имам момиченце. На 3 годинки е и я обичам повече от всичко на света (да не се сърди майка и). Момиченцата са опасни - така лесно и бързо влизат под кожата - та чак за цял живот. Честито още веднъж. Нищо друго не си заслужава...И да я слушаш и глезиш! Чу ли?
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

честто момиченце колега да ти е живо и здраво и да го дариш с мног ама наистина много обич ПП: хаиде след 1-2 години да и спретнеш и едно братче цена няма да имаюОще веднъж ЧЕСТИТО
                              Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                              Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                              Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                              Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Честито и от мен!
                                N.Y. State of Mind

Коментар

Working...
                                X