Бравост бе... много татковци, много нещо станахме! Да е живо и здраво детенцето колега... и уелкъм ту дъ клъб.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ааау колеги ще откача от радост,роди ми се дъщеря :)
Collapse
X
-
nai7 написа:Жива и здрава да е малката и повече да ви ядосва,ама много сме май женските татковци как ще ги пазим.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Честито, колега! Да ви е жива и здрава малката принцеса, а и вие покрай нея, за да й се радвате. За съжаление, ще трябва да се разходиш до служба ГРАО още веднъж. Акта за раждане не го пращат по пощата, а си го получаваш лично. Може обаче да го съчетаеш с прегледа, който ще направят на малкото след 20-ина дни, мисля беше. Иначе, служителките в тази служба са много любезни, няма никакъв проблем с тях. Още веднъж - честито!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
аааа стига ве колеги,не ме стрескайте,а пак татковците на момчета да ги възпитават правилно,което ще направа и аз,инак злонамерените намерения се наказват да не се случва се пък.Обаче зетя,ако е наследник на някой антично БЕНТЛИ за 3.5 мил.евра/или колкот там беха в ена др.тема тук/нема да имам проблем ми се струва. sugarboy меси за инфото,аз не искам да ми го пращат,аз искам да си го зема лично а само да го задействат щот имало некав срок за подготвяне на документа.Знам,че са любезни подадах документите в неделя преди обят и беже само ена жена дежурна и то по заместване,а не можеще ли да си я регистрирам тук,или не става да я изписват без акт за раждане.Не сам ич наясно и ще сам благодарен за сякакво инфо.А за прегледа ми се струва,че ще си назначим тука детски педиатар,тя и мамата е мед.лице.Благодаря за поздравите на всички и ви да сте здрави.
Коментар
-
Те акта за раждане си го действат и без връзки. Първоначално, като подавах документите, ми казаха, че в двуседмичен срок ще е готов, но по телефона проверих и на десетия ден беше готов. За прегледа - поне при нас така беше, жена ми роди в Университетската болница, Втора клинична база и те искаха след 20 дни, ако не се лъжа, да видят бебето профилактично. А за педиатъра - то е ясно, ще си изберете по местожителство. Хем за акта за раждане ще си направите лека пролетна разходка - дано времето е хубаво - до този много приятен град, поне за нас с жена ми, Плевен.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
ееееее колега честито и от мен. И аз чак сега се пооправих и поосвестих, от цялото чакане, тропане, бягане, едене, пиене, ремонтиране и подготвяне на къщата за бебо. ГОЛЯМА РАДОСТ ... нямам думи. ами да пожелавам.... Да ти е жива и здрава, да расте като весело дете и да стане малка принцеса, и само радост да ви носи, ама и вие да я слушате ..... много знам аз какво да пожелавам, ама ще видим, ще знам с кой да се консултираме, ако има нещо през което вие сте минали, а ние още не.п.п.бебето нормално ли се роди или с операция, и пълни 9 месеца ли изкара или тръгна да излиза по рано, щото ние близо месец по-рано се появихме и като гледам почти еднакви са по размери.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Честито колега. И аз имам момиченце. На 3 годинки е и я обичам повече от всичко на света (да не се сърди майка и). Момиченцата са опасни - така лесно и бързо влизат под кожата - та чак за цял живот. Честито още веднъж. Нищо друго не си заслужава...И да я слушаш и глезиш! Чу ли?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
честто момиченце колега да ти е живо и здраво и да го дариш с мног ама наистина много обич ПП: хаиде след 1-2 години да и спретнеш и едно братче цена няма да имаюОще веднъж ЧЕСТИТОШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар