не предполагах че е чак толкоз радостно,ще откача,да пунтирам един колега.Преди близо 48часа в гр.Плевен се роди бадещата мис Бг.2033г.,2.8кг.49см.,та сам диф и щаслив,сеа разбирам как са били всички родители при появата на едно такоз щастие,искам до поздрава всички,който са ще са и си имат малки и на най-вече на колегата MOYA,и той мисла има бебе,кат ми остане време ще му потарса темата и ще го поздрава,накой,ако иск.може да ми помогне с намирането й,и кат сам почнал с молбите,ако има някой друг Плевенски колега който има връзки или работи в областа,общината или по-точно в ЕСГРОН да подаде ено рамо за искарване на акта за раждане на дащеря ми,смисал да скатя едно разхождане след изписването от Търговище-Плевен,защото тр.пак да пия 380км.за земането на този важен документ,не ми малак проблем ма.......ако може някой мил колега да помогне,ще сам му безкрайно благодарен пак по-хубаво да се почерпим с парите за разхода дет ще скатя
Другата ми мисла е да не забравя да благодаря на доцента и да не забравя да пиша какви преживявания имах покрай раждането на дащеря ми,а и казва се Ивона,как спах в колата пред болницата в Плевен,как найстина преминах през 15-18 градусува/по моя термометар на колата /топла неделя,пороен дъжд,малко снежно преваляване и пак на що-годе хубаво време.И мн.др.емоции,и как на 3ти едвам не се разревах както и в момента,ма крайния резолтат е едиствен,който пожелавам на всички хора да го минат.Да ме извинят модераторите тук/както аз им викам,,шефовете тук,,/за правописните грешки,сакращенията и нахварляните мисли на мойто писание,ако ги има,ма сам още на гребена на валната.
![you are the man](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/36_2_46.gif)
Коментар