Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ааау колеги ще откача от радост,роди ми се дъщеря :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ааау колеги ще откача от радост,роди ми се дъщеря :)

не предполагах че е чак толкоз радостно,ще откача,да пунтирам един колега.Преди близо 48часа в гр.Плевен се роди бадещата мис Бг.2033г.,2.8кг.49см.,та сам диф и щаслив,сеа разбирам как са били всички родители при появата на едно такоз щастие,искам до поздрава всички,който са ще са и си имат малки и на най-вече на колегата MOYA,и той мисла има бебе,кат ми остане време ще му потарса темата и ще го поздрава,накой,ако иск.може да ми помогне с намирането й,и кат сам почнал с молбите,ако има някой друг Плевенски колега който има връзки или работи в областа,общината или по-точно в ЕСГРОН да подаде ено рамо за искарване на акта за раждане на дащеря ми,смисал да скатя едно разхождане след изписването от Търговище-Плевен,защото тр.пак да пия 380км.за земането на този важен документ,не ми малак проблем ма.......ако може някой мил колега да помогне,ще сам му безкрайно благодарен пак по-хубаво да се почерпим с парите за разхода дет ще скатя Другата ми мисла е да не забравя да благодаря на доцента и да не забравя да пиша какви преживявания имах покрай раждането на дащеря ми,а и казва се Ивона,как спах в колата пред болницата в Плевен,как найстина преминах през 15-18 градусува/по моя термометар на колата /топла неделя,пороен дъжд,малко снежно преваляване и пак на що-годе хубаво време.И мн.др.емоции,и как на 3ти едвам не се разревах както и в момента,ма крайния резолтат е едиствен,който пожелавам на всички хора да го минат.Да ме извинят модераторите тук/както аз им викам,,шефовете тук,,/за правописните грешки,сакращенията и нахварляните мисли на мойто писание,ако ги има,ма сам още на гребена на валната.

Честито колега!Да ти е живо и здраво!Хайде сега и едно братче и картинката е пълна
    Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Честито и на теб колега! Да ви е живо и здраво детенцете. И след големите дилеми с името, как я кръстихте?Днес много женски бебета във форума!Да са ни живи и здрави, и чакаме мъжко попълнение П.П. Мда, който не може да чете, пита Ивона е хубаво име! Още веднъж честито!

Коментар

Честито и от мен да е живо и здраво и да го слушате.
        Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

ЧЕСТИТО! Да сте живи и здрави! П.П. Ако някой модератор те емне за правиписа в тая тема - прати го да се разправя с мене!
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ЧЕСТИТО КОЛЕГА ЖИВО И ЗДРАВО ДА Е
            Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
            Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Честито и от мен Живи и здрави да сте!
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Честито колега ,живи и здрави да са ти и много да те радват
                Bravo 1.2 16v
                Lancia Dedra 1.8 16v
                Suzuki GSXR250R

Коментар

Честито и от мен!Живи и здрави!
                  FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
                  FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Честито само хубави мигове
                    BRAVA 1,4 12V
                    Nissan Navara

Коментар

Честито колега! Да е жива и здрава! Днес форумът е едно по-щастливо място

Коментар

Ей на това му се вика хубава новина!Честито колега!Много здраве и щастие и всичко най-хубаво и пожелавам :D...и много да се слушате взаимно!
                        Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                        Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

благодарско на всички и на следващите колега kiro_of_the_day да разбирам ли,че сам се научил да пиша или сеа сам изключение,базикам се,ма не е за смех,до сеа бех малко/девствен/с клавиатурата,уча се още и не требва да се отпускам,а пак за името след големата дилема,която бе тук и в болничната стая на мамата в неделния ден преди да затворят дежурните от ЕСГРАУН е Ивона,на мен мн.ми допада/кажете мнениетата си за името/сеа ми изникна идеята за темка,ако не е проблем даже може да пуснат шефовете тук или аз,всеки да си драсне заглавиицето на детето,новороденото,бебето си да има от каде да гледат бадещите татковци още едно място да избират не да им се ступа изневиделиза моя незначителен проблем,да я наречем с заглавие,,да гледат тези който си викат не сме решили името,ма има време,,щото.....Какво ще кажете.Добре,че и бабата го поредактира малко де аз от ваодошевление можах да измисла само Ивон,колега Immortal колко бебенца има нес женски в форума,или тр.да следа малко актоални теми,пак и момета ми се струват по-кротики и дано да са всички така и момчетата де.Пак кам ВСИЧКИ новородени бебета да за мн.мн.здрави и щасливи родителите им.Наистина ogi28b голема радост,тр.да разгледам др.темки.Много здраве на всички.

Коментар

Честито колега, Да ви е жива и здрава щерката.Ето ти и темата на MOYA http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...784&highlight=

Коментар

Честито, колега! Да ви е жива и здрава и само да ви радва!

Коментар

Working...
                              X