Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ааау колеги ще откача от радост,роди ми се дъщеря :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито и от мен,живо и здраво и Вие покрай него Нека все от такива хубави моменти да полудяваме всички
    "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
    не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Честито тате
      преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

ЧЕСТИТО !!!!!!!!! Да ви е жива и здрава дъщерята и много да ви радва
        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Поздрави за мама и тати! Татковците на щерки били художнци, незнам дали е така,но пожелавам на Ивона много здраве и късмет!
          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
          http://www.keepfighting.ms

Коментар

благодаря мн.на всички,мн.здраве и на вас,и на тези който са и ще стават родители,че мой да не сам видел темките им,Jimy колега има мн.сравнения,немали помагачи който имали моми,момиче от лябов се праило,момче от задалжения,на момента само тез се сетих.

Коментар

здраве да е приятелю! Момиче или момче никакво значение няма,важното е всички да са щастливи от това ,че са заедно! Понякога зада разбереш кое е най-важното в живота се иска мооого малко ,друг път става с много усилия. Много се радвам за вас...и аз имам мечта за дъщеря!!!!!Поздрави.п.п. и Радо праща поздрави на Ивона ...
              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
              http://www.keepfighting.ms

Коментар

благодари Ивонка за поздравите,вече си ги земах тук,заслужи си лепенката на колата правото вече,,bebe and da board,,патувахме мама,тати и бебе и за 3часа си дойдохме в къщи.

Коментар

Честито колега ! да ти е живичка и здравичка момата...да си я обичкате много и да нямате препятствия по пътя!ЧЕСТИТО още един път !!!!!!!!!
                  Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                  http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Хайде честито и от мен на всички! Бъдете здраави и вечно усмихнати :D

Коментар

Малко на патерици,ама айде да ви е честита и от мен!Много да спинка,да папка, да расте здрава,красива и умна.Пък някой ден може да си търся снаха от форумските моми,гледам изборът е голям...
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

благодаря ви за поздравите и пожеланията.Ето я и моита мис Фиат на 20..гИ съм почти на 4ри.Oт болницата до одела за записване на името на детето ми се обадиха 2ти да ми го повторат. Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 ма не заради простия ми акъла а заради тва че майката бе в упойка /пак де се отървам/ пък и заради причината че аз само можах да измисля само Ивон а го доизмисиха и побравиха на ИВОНА което повече ми допада.
                        Прикачени файлове

Коментар

браво и честито от мен на патерица както се казва .Не знам защо не съм разбрал по рано и ми е избягала темата,пък и ти не се похвали ей

Коментар

Айде и от мен. Да е жива и здрава красавицата.И малко в твой стил, дет се вика:"Койт’ не напрай нещо за йебане докато е жив, после него пойебават в ада."И какво стана с кафето дето ще го пием в Търговище?
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

Честито и от мен.Предполагам, че чувството е много силно.Сигурно е както моето за внучката, която вече е на 23 дена, а може би и по-силно.За кое им е най-мило на дядовците?За внуците и за любовниците. :D :Dдядо Нено
                              Fiat Punto 1,1- 1996г.
                              газ-бензин , "Lovato"

Коментар

честито бат Нено,и внуците са си голема радост съм чувал и виждам.Мн.здраве на внучката и на голямото семейство покрай нея.а Малоне аз съм си тук ве батка.ЛС,Скайп,тел..Гледам Софииски,Търновски брави да не си ти.Правилно ли разбрах,че ше си тук.Одговорих ти,одеве като дойдеш пишеш и ше се видим.След малко има среща в Търговище.Да не се за тва

Коментар

Working...
                                X