От днес сем. Феникс е вече от 3 члена. Честито на Мария и Емо, да им е жива и здрава дъщерята и много да ги радва. Пожелаваме им само приятни мигове от тук нататък-те го заслужават!!! Емооо, чакам те довечера
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕСТИТО на сем. Феникс
Collapse
X
-
fihi
-
Това да се чува!!!! :D ЧЕСТИТО! Живи и здрави да сте всички! Чакаме снимки и таткото да се похвали!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ИМАМЕ СИ БЕБЕЕЕ
УРАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААВ ече сме трима. Днес 12ч. на обяд нашето семейство се увеличи с една принцеса. Бебенцето трябваше да се появи началото на март, но явно си е харесало зодията водолей, щото почна да се излюпва докато бяхме на разходка до морето. После няма да ви разправям какво бягане напред назад, че по спешност.... 2 пъти се връщах да нося чехли, щото не си спомням къде ми е бил акъла. Въпреки, че се роди 4 седмици по рано, си е съвсем добре, тежи 2.600 и е дълга 48 см. Утре се надявам да я видя. Принцесата се казва Силвия, като е кръстена само на себе си. Името и означава ГОРА, а точно това е мястото където се запознахме с майка и. Така че се надяваме да е красива и закриляна от всички природни сили. Разбира се и да е много умна и много здрава и с голям късмет иииииии абе всичко най. За съжаление не ме пуснаха да видя бебето, но утре ще ме пуснат да я видя и да я нафотам.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар