обеде прибираики се на едно кръстовище забелязах апогея на изобретателността на един гоуфаджия, а именно монтирането на луминисцентна лампа от външната страна на праговете а и още по-смешното е че въпросната лампа беше по-къса. съжалявам че не можах да го снимам за да се посмеете и вие
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
изобретателността на един гоуфасжия
Collapse
X
-
Re: изобретателността на един гоуфасжия
topuzko написа:обеде прибираики се на едно кръстовище забелязах апогея на изобретателността на един гоуфаджия, а именно монтирането на луминисцентна лампа от външната страна на праговете а и още по-смешното е че въпросната лампа беше по-къса. съжалявам че не можах да го снимам за да се посмеете и вие
-
Re: изобретателността на един гоуфасжия
JacK`DanielS написа:topuzko написа:обеде прибираики се на едно кръстовище забелязах апогея на изобретателността на един гоуфаджия, а именно монтирането на луминисцентна лампа от външната страна на праговете а и още по-смешното е че въпросната лампа беше по-къса. съжалявам че не можах да го снимам за да се посмеете и виеFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
Еми... голфаджий бе... а като се сета, че и аз за малко да взема такъв боклук...добре че се спрях на фиат ... Та с голфаджний да си нямате работа... особенно ако е с лепенки на спарко :Х ... просто уникална машина е... а пък тва с луминисцентната лампа направо ме разби... голфаджийте са пълни с изненади ...Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
На тебе ти става тъпо колега, обаче ако видиш това, което аз преди известно време, ще се смееш дъъълги години Гледката представляваше следното - бял Голф (двойка разбира се), с тунинг брони, които по-скоро наподобяваха от онези пластмасовите мивки, които хората си слагат по дворовете на село, да чистят риба там и да белят краставици но както и да е. Тук там привързани я с тел, я с някоя рапидка...красота. Но най-фрапантното нещо беше отзад, и точно заради това щях да се ударя в тоя Голф - на задната кора на багажника (тази зад главите на пасажерите отзад) седеше как да обясня - това е една небивала китайска шукария пластмасова основа, наподобяваща летяща чиния с много разноцветни лампички, и отгоре от средата, излиза цял сноп корда, който в краищата си свети направо онемях и ослепях и на всичкото отгоре, тоя сноп се върти, може би и пее като коледна картичка не знам добре че не ударих твова творение на пернишкия генийУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
И едно време когато имаше само жигули и москвичи и тук таме някоя ладичка имаше много обезобразени коли викахме им цигански (да ме извиняват братята роми, римляни и всички останали). По същия начин сега има фолксвагени, опели ... и фиати. Това си е неизбежно, някаква форма на фейстунинг. Но да се слага етикет на хиляди хора от Перник и околията които с последните парички са си купили по едно голфче не за друго а защото нямат парички за по - хубава кола, меко казано е некоректно п.с. Ще се опитам да звуча безпристрастно. От извесно време по разбираеми причини посещавам и форума на ФВ и ми се струва, че там не обръщат толкова внимание на фиатите колкото ние тук на фолксвагените. Чудно дано не е някаква форма на комплексарщина. ...а може и да греша все пак винаги съм обръщал повече внимание на техническата част от форумитеVW Bora Variant 1.6 16V '01
Коментар
-
Atanas71 написа:Това как се движи крачи или подскача , а може би и дветеEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар