Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

изобретателността на един гоуфасжия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

изобретателността на един гоуфасжия

обеде прибираики се на едно кръстовище забелязах апогея на изобретателността на един гоуфаджия, а именно монтирането на луминисцентна лампа от външната страна на праговете а и още по-смешното е че въпросната лампа беше по-къса. съжалявам че не можах да го снимам за да се посмеете и вие
    Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
    Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Re: изобретателността на един гоуфасжия

topuzko написа:
    обеде прибираики се на едно кръстовище забелязах апогея на изобретателността на един гоуфаджия, а именно монтирането на луминисцентна лампа от външната страна на праговете а и още по-смешното е че въпросната лампа беше по-къса. съжалявам че не можах да го снимам за да се посмеете и вие
    като гледам от каде си... това си го видял сигурно в Перник нали? те голфаджийте от перник са много известни с тоя вид "Тунинг"

Коментар

мъка мъка
      BRAVA 1,4 12V
      Nissan Navara

Коментар

Пернишкия голф по принцип е елита на голфовете в България
        Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

Re: изобретателността на един гоуфасжия

JacK`DanielS написа:
          topuzko написа:
          като гледам от каде си... това си го видял сигурно в Перник нали? те голфаджийте от перник са много известни с тоя вид "Тунинг"
          видях го на светофара на драфичево (преди перник се намира). от тея хора и техните опити за нещо започва да ме е срам като казвам от къде съм. това е и една от многото причини да че не си купиг голф. просто не исках да съм един от хората на който цяла българуя се присмива
          Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
          Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Еми... голфаджий бе... а като се сета, че и аз за малко да взема такъв боклук...добре че се спрях на фиат ... Та с голфаджний да си нямате работа... особенно ако е с лепенки на спарко :Х ... просто уникална машина е... а пък тва с луминисцентната лампа направо ме разби... голфаджийте са пълни с изненади ...
            Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
            Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

почват да ми стават тъпи шеги за голфовете... преди години беше забавно ама вече... пф

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

На тебе ти става тъпо колега, обаче ако видиш това, което аз преди известно време, ще се смееш дъъълги години Гледката представляваше следното - бял Голф (двойка разбира се), с тунинг брони, които по-скоро наподобяваха от онези пластмасовите мивки, които хората си слагат по дворовете на село, да чистят риба там и да белят краставици но както и да е. Тук там привързани я с тел, я с някоя рапидка...красота. Но най-фрапантното нещо беше отзад, и точно заради това щях да се ударя в тоя Голф - на задната кора на багажника (тази зад главите на пасажерите отзад) седеше как да обясня - това е една небивала китайска шукария пластмасова основа, наподобяваща летяща чиния с много разноцветни лампички, и отгоре от средата, излиза цял сноп корда, който в краищата си свети направо онемях и ослепях и на всичкото отгоре, тоя сноп се върти, може би и пее като коледна картичка не знам добре че не ударих твова творение на пернишкия гений
                Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Те шегите не са тъпи,защото гоуфаджиите въвеждат иновации всеки ден.Не знам само колко тъп трябва да си,за да си осереш колата така.Но все пак не напразно хората книги са написали по тоя въпрос
                  Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

И едно време когато имаше само жигули и москвичи и тук таме някоя ладичка имаше много обезобразени коли викахме им цигански (да ме извиняват братята роми, римляни и всички останали). По същия начин сега има фолксвагени, опели ... и фиати. Това си е неизбежно, някаква форма на фейстунинг. Но да се слага етикет на хиляди хора от Перник и околията които с последните парички са си купили по едно голфче не за друго а защото нямат парички за по - хубава кола, меко казано е некоректно п.с. Ще се опитам да звуча безпристрастно. От извесно време по разбираеми причини посещавам и форума на ФВ и ми се струва, че там не обръщат толкова внимание на фиатите колкото ние тук на фолксвагените. Чудно дано не е някаква форма на комплексарщина. ...а може и да греша все пак винаги съм обръщал повече внимание на техническата част от форумите
                    VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

Със сигурност има в пъти повече осрани Гоуфове,така че нормално е да става въпрос за тях по често от колкото за Фиат.А стила тунинг е "Romaracing"
                      Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Относно Голфовете вижте какво видях днес
                        Прикачени файлове
                        Marea 1.6 16v

Коментар

Това как се движи крачи или подскача , а може би и двете
                          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                            Това как се движи крачи или подскача , а може би и двете
                            ахахаххахаха...според мен това е заводско изпълнение на голф2...мисля че някво КЪНТРИ се водеше
                            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

тоя, от тези модели 4x4 ли е ? мисля че Кънтри Синхро се водеха или нещо такова
                              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                              X