Здравейте колеги,имам нокиа 6020 с повреда, която не могат да отсранят в "обикновените сервизи"! Бихте ли казали къде из София мога да намеря по специализиран сервиз?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GSM СЕРВИЗ ЗА НОКИА ?
Collapse
X
-
От http://www.alphacopy.bg/ по специализиран няма. Друг е въпроса дали ще ти свършат работа и на каква цена успех.
-
Re: GSM СЕРВИЗ ЗА НОКИА ?
ivan_will написа:Здравейте колеги,имам нокиа 6020 с повреда, която не могат да отсранят в "обикновените сервизи"! Бихте ли казали къде из София мога да намеря по специализиран сервиз?Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:Айде сега да ми кажеш каква е повредата на телефона или поне какви симптоми има.За да ти кажа мога ли да ти помогна и срещу колко?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:PREDATORst написа:Айде сега да ми кажеш каква е повредата на телефона или поне какви симптоми има.За да ти кажа мога ли да ти помогна и срещу колко?Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Нищо не съм сменял. Развалиха ми го в сервиза на Германос, те нещо са пипали. Дадох им го с 1 дефект (повреден микрофон, отсрещната страна ме чува слабо), върнаха ми го с 3 дефекта: повредена клавиатура, губи обхват (забива) на студено, слаб сигнал свободно и заето. Върнах им го и след още месец и половина престой в сервиза вече е само с този дефект: слаб сигнал свободно и заето.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Нищо не съм сменял. Развалиха ми го в сервиза на Германос, те нещо са пипали. Дадох им го с 1 дефект (повреден микрофон, отсрещната страна ме чува слабо), върнаха ми го с 3 дефекта: повредена клавиатура, губи обхват (забива) на студено, слаб сигнал свободно и заето. Върнах им го и след още месец и половина престой в сервиза вече е само с този дефект: слаб сигнал свободно и заето.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Телефонът има още 5 месеца гаранция, но не ми се занимава повече с тези мърлячи от Германос. Ако го дам в някой местен сервиз, колко пари ще ми вземат за смяна на този чип ? Да знам дали си струва да го оправям или да заминава в коша ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Телефонът има още 5 месеца гаранция, но не ми се занимава повече с тези мърлячи от Германос. Ако го дам в някой местен сервиз, колко пари ще ми вземат за смяна на този чип ? Да знам дали си струва да го оправям или да заминава в коша ?Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Колега бъди по настоятелен отиди и им вдигни един скандал аз последния път като ходих беше преди година и половина за една нокия което купих и на 2 втория месец се прецака не искаше да се включва.Дадох я в сервиза на германос стоя 1 месец уж я оправиха но след 2 дена пак неще да се включва така я карах 3 пъти и на 4 път просто влязох в магазина и им казах повече от тука няма да си купя телефон и то на висок глас всички хора ме чуха в магазина и тогава много бързо ми го подмениха с нов.Аз колега не съм от хората който обичат да правят скандали но просто тези хора си правеха гавра с мен бях дал за него 500лв. а той от сервиза не излизаше.Нокийката още си я ползвам.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар