Ходихте ли да се подпишете в някой от православните храмове на града срещу тази секта? Строежът вече е започнал, не е зле да вземем мерки, преди тези да се настанят тук, че после нямат изтребване! Ето инфо:http://micurl.com/6snvqw
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Свидетели на Йехова" в Габрово!!!
Collapse
X
-
Много нахални хора са през лятото като служих на държавата доста сблъсаци имах с тях.В Бургас обикновенно заставаха на Александровска и започваха да агитират хората а това нещо е забранено по закон такаче цяло лято съм се борил с тези нахали ако можех да се подпиша бих го направил.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
-
досега търсих из нета някаква онлайн петиция, но не открих Това е опасна секта, забранена в много държави.. Общината е отказала разрешение за строеж, но адвокатите на сектата се обърнали към Страсбург, и от там им разрешили Какво остава за джамиите, където имат толкова сериозна подкрепа от управляващите...Fiat Bravo 1.6 16V '97г.
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Колега немога да се нарека расист имам доста приятли от турски произход но просто някой хора правят недопостими неща.Ай де стига съм писъл че вече ще почнете расист и тем подобни да ме наричате.
Коментар
-
Не знам за Свидетелите на Йехова, но до нашия блок построиха православна цъква. Всяка сутрин неделна или съботна... като се раздрънчат с тая гадна камбана. Чудя се какво ли ще стане, ако пусна оплакване за смущаване на обществения ред. Нямат никакво право да ми дрънчат безумно под блока - всичко кънти.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Колега немога да се нарека расист имам доста приятли от турски произход но просто някой хора правят недопостими неща.Ай де стига съм писъл че вече ще почнете расист и тем подобни да ме наричате.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
EVITA написа:Не знам за Свидетелите на Йехова, но до нашия блок построиха православна цъква. Всяка сутрин неделна или съботна... като се раздрънчат с тая гадна камбана. Чудя се какво ли ще стане, ако пусна оплакване за смущаване на обществения ред. Нямат никакво право да ми дрънчат безумно под блока - всичко кънти.
Коментар
-
BolgAryan написа:EVITA написа:Не знам за Свидетелите на Йехова, но до нашия блок построиха православна цъква. Всяка сутрин неделна или съботна... като се раздрънчат с тая гадна камбана. Чудя се какво ли ще стане, ако пусна оплакване за смущаване на обществения ред. Нямат никакво право да ми дрънчат безумно под блока - всичко кънти.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
6ma7ka7a написа:И аз да се оплача при нас в Бургас ще се строй джамия в комлекс Меден рудник нямам нищо против но как е възможно просто това като в този комлекс още няма църква а да се защочва да се строй джамия.Абе много сме му отпуснали края.
Коментар
-
Колега Immortal в точно този комплекс на Бургас просто няма нужда от такъв храм(джамия) защото хоратя който проповядват тази религия са сигурно 1%.А за това да си постройм църкава ще си построим но просто немога да разбера на 80хил.комплекс който 99% изповядват християнство за какво ще е тази джамия като в Бургас има още 2 или 3.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
Immortal написа:А по въпроса със "Свидетелите" - и при нас ги има. Плъпнали са навсякъде И на мен не ми харесват. Но нали искаме да живеем в свободна страна? Хем искаме свободи за себе си, хем да ограничим свободите на различните от нас?! Нека си "ловят души". Като има балъци да им се хващат на въдицата. Мен що не ме зарибят?!?Fiat Bravo 1.6 16V '97г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар