Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги искам да ви питам за Нокиа 5310

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Колеги искам да ви питам за Нокиа 5310

    Колеги имам една Нокия 5310 с пукнат дисплей и искам да я купя нов но незнам дали ще си заслужава та искам да питам колко пари ще е един такъв и дали ще е трудно да го смяната и от къде мога да го поръчам.Благодаря на отзоваллите се.
    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

    #2
    конкретно твоя не знам колко ще струва, но за сравнение ще ти кажа че аз си ремонтирах 6230и, по-малка резолюция е от твоя и по-малко цветове, и приятел ми го смени без да му плащам труд за 35лв. трябва също да ти кажа, че качеството на новия дисплей е в пъти по-зле от стария, доста по-блед е. това е от мен.
    Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
    Moonsteppers - All over the world and beyond ...

    Коментар


      #3
      За точно тази Нокия незнам, но имам един Сони Ериксон К608, почти нов, изпуснах го и дисплея се спука и "разля". За смяната ми искаха на различни места между 70 и 100 лв с труда. Затова и така си седи.

      Коментар


        #4
        Колега Immortal моя случай е аналогичен с твоя..Ай това което написа колегата null.zero че качеството няма да е като на оригиналния дисплей(защото нема качествени части или ако има те са много скъпи) аз точно от това се опасявах.Значи нема да го правя просто няма смисъл ще го дам за части на един приятел.Ами колеги благодаря за отговорите
        Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

        Коментар

        Working...
        X