Преди известно време си взех Н95. И искам да си кача програми, теми и т.н. Но незнам от къде да тегля. all4smartphone има много теми но са стари и половината неща ги няма вече абе с две думи не става. От замундата де що има истеглих но все ми казва има нова версия и програмата не работи или въобще не ми се отваря. Кажете от къде да си сваля програмки... ДжиПиЕс, Скайп, АнтиВирусна и други "шукариики"Или направо дайте някой линкМЕрси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софтуер за Нокиа Н95
Collapse
X
-
u_bo
трябва да си изнамеря темата, но ВАЖНО уточнение за скайп-а1. скайпа изтеглен от skype.com НЕ поддържа разговори, а само чат2. фринг си работи добре - има и разговори със скайпа, НО поради някаква причина , фринг не може да тръгне изобщо АКО го ползваш с вифи , което взима интернет от БТК АДСЛ ?!?!?!?пробвал съм го със всички налични доставчици в ПД.САМО с БТК АДСЛ не тръгва Фринг-а.а относно програмите , дето ти казват, че има по-нова версия - връщаш си датата на тел-а с една година назад , инсталираш,и после пак сверяваш датата.
Коментар
-
u_bo написа:а относно програмите , дето ти казват, че има по-нова версия - връщаш си датата на тел-а с една година назад , инсталираш,и после пак сверяваш датата.
Коментар
-
Мерси колеги, сега си изтеглих скайпа и ще го кача, ще видя у другите програмки и ще ви кажа какво е станалоnaskobg написа:Джи ПИ Ес си имаш,
--------------------
Коментар
-
www.ipmart-bg.comаз съм с н-82 и повечето програми, теми и др.приложения ги дърпам от тамBRAVA 1,4 12V
Nissan Navara
Коментар
-
Нещо си останал с грешно впечатление за алл фор смартфон... Или не четеш където трябва, или не можеш да се ориентираш във форума. За да виждаш повечето подфоруми ти трябва 100% регистрация. Ако нямаш направи си и почвай да четеш. Всичко там се обновява при първа възможност. Аз в този сайт членувам от 6 години и от тогава имам само смартфони...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
u_bo написа:трябва да си изнамеря темата, но ВАЖНО уточнение за скайп-а1. скайпа изтеглен от skype.com НЕ поддържа разговори, а само чат2. фринг си работи добре - има и разговори със скайпа, НО поради някаква причина , фринг не може да тръгне изобщо АКО го ползваш с вифи , което взима интернет от БТК АДСЛ ?!?!?!?пробвал съм го със всички налични доставчици в ПД.САМО с БТК АДСЛ не тръгва Фринг-а.а относно програмите , дето ти казват, че има по-нова версия - връщаш си датата на тел-а с една година назад , инсталираш,и после пак сверяваш датата.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
u_bo
jenshen73 написа:u_bo написа:трябва да си изнамеря темата, но ВАЖНО уточнение за скайп-а1. скайпа изтеглен от skype.com НЕ поддържа разговори, а само чат2. фринг си работи добре - има и разговори със скайпа, НО поради някаква причина , фринг не може да тръгне изобщо АКО го ползваш с вифи , което взима интернет от БТК АДСЛ ?!?!?!?пробвал съм го със всички налични доставчици в ПД.САМО с БТК АДСЛ не тръгва Фринг-а.а относно програмите , дето ти казват, че има по-нова версия - връщаш си датата на тел-а с една година назад , инсталираш,и после пак сверяваш датата.
Коментар
-
u_bo: Ами не ви знам какво разбирате или не, но определено нещо е бъгаво при вас БТК АДСЛ като технология е еднакво за цялото БГ, само дето като се ползва стандартния модем трябва да се отворят портовете към вътрешната мрежа. При мен и у дома и в офиса това е направено, но у дома съм прескочил на БТК мизерния модем и съм с един много стабилен D-Link. Вероятността да не ВИ работят fring-овете през БТК АДСЛ може да се дължи точно на това.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
u_bo
jenshen73 написа:u_bo: Ами не ви знам какво разбирате или не, но определено нещо е бъгаво при вас БТК АДСЛ като технология е еднакво за цялото БГ, само дето като се ползва стандартния модем трябва да се отворят портовете към вътрешната мрежа. При мен и у дома и в офиса това е направено, но у дома съм прескочил на БТК мизерния модем и съм с един много стабилен D-Link. Вероятността да не ВИ работят fring-овете през БТК АДСЛ може да се дължи точно на това.
Коментар
-
u_bo
е определено е от ПЛОВДИВСКИЯ АДСЛ - бриджнах модема на бетекейци - резултата е ФРИНГ-а --> нъйц - нет работает и тва си е е поне малко поускорих връзката като елиминирах двойния нат ... ама не ми е това целта предполагам , че рутера им за Пловдив и околности нещо е бъгав,я колегите от други градове със смартфони да кажат при тях как е?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар