Garmin Mobile XT V 5.00.40s60.9 . Уж съм активирал гласовите напътствия - в положение Enabled са Voice Prompt и Attention Tone, но не получавам такива.Колега,а ти като си инсталира гармина качи ли си гласовете отделно,защото ако не си няма да ти дава гласови напътствия!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софтуер за Нокиа Н95
Collapse
X
-
Аз съм си оставил на телефона и гармина но съм с версия 5.00.3 има си гласови напътствия. Сетих се че на покета гармина не ми говореше със картата bgrout 1.9 а с другата карта офр 4,8 ми говореше всъщтност казаваше няколко думи при тръгване и при пристигане иначе през целия маршрут мълчеше та може да е версията на картата.Обичам си работата.
Коментар
-
Навигацията работи перфектно и в кола, вече я изпробвах ! Нещо явно съм се заблудил, когато смятах обратното. Проблем си остава батерията. Не съм сигурен дали би издържала например при 4-5 часов преход. Може би трябва да се намалява до минимум яркостта на дисплея по време на по-дълъг преход, ще пробвам следващия път.Сега си ми обещали една програмка за телефона, която ще ме предупреждава за камери и радари. Когато я инсталирам и пробвам, ще ви дам отзиви.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
u_bo
snake написа:Навигацията работи перфектно и в кола, вече я изпробвах ! Нещо явно съм се заблудил, когато смятах обратното. Проблем си остава батерията. Не съм сигурен дали би издържала например при 4-5 часов преход. Може би трябва да се намалява до минимум яркостта на дисплея по време на по-дълъг преход, ще пробвам следващия път.Сега си ми обещали една програмка за телефона, която ще ме предупреждава за камери и радари. Когато я инсталирам и пробвам, ще ви дам отзиви.
Коментар
-
snake написа:А това зарядно как се свързва с тоците на колата, с някакъв стандартен изход ли е ?Обичам си работата.
Коментар
-
Гармина никога не ми намира вярно номерата по улици налага се да обикалям улицата от край до край а работата ми е да ходя на монтажи по адреси. Най голямото предимство на тази програма е че не ме кара като гармина винаги да избирам държава град и тогава адреса а помни последното търсене в града. А и още едно виждаш при движение на дисплея улицата и покрай кой номер минаваш. Карта може да не е като на гармина но е в пъти по точна.Обичам си работата.
Коментар
-
Днес пробвах и гласовите напътствия на български. И зададох дисплея да е постоянно изключен, за да не хаби батерията. Ами възхитен съм: едночасов преход, през който батерията почти не мръдна. А гласовите напътствия са точни буквално до метър ! Радвам се като малките деца, че притежавам тази многофункционална джаджа .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар