последното развити е , че изведнъж, без да е променяно нищо по конфигурации на рутери и смартфони - фринг-а по АДСЛ в Пд региона се оправи - повече от месец си работи без проблем.... да видим докога БТК ще устискат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софтуер за Нокиа Н95
Collapse
X
-
u_bo
-
От този сайт може да теглиш само с регистрация, и според мен има доста интересни неща.http://mobile-mania.org/news.phpФиат Типо 1.4 2017г.
Коментар
-
Сега да задам един тъп въпрос, но много отскоро имам и аз такава машинка и съм неук: Днес си качих FRING, обвързах го със скайпа, даже пробвах и разговор (а не чат) през FRING с човек, който говори през Скайп и е в САЩ. Все едно си говоря по телефона, само с известно забавяне се получават репликите, супер е. Ползвах Wi-fi от едно кафе близо до работата. Нали при такава комуникация не се набутвам, независимо дали аз набирам или набират мен ? Ясно е, че разговора преминава през интернет, но знам ли, може пък нещо да са обвързани с мобилните оператори тези разговори, затова питам, макар че съм почти сигурен, че не се набутвам, когато връзката е през Wi-Fi.Използвам темата за още един пъпрос: В настройките на дата и час има опция: Сверяване на час от оператора. Някой знае ли на какъв принцип става това: GPRS (т.е. точи парички) или по друг начин ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Колеги запален съм по симбиан от 3 години вече, преди бях с 6600 (S60v2 Symian 7) а сега имам Е51 (S60v3 Symbian 9.2) ако имате вапросчета бих могъл да помогна но по вероятно да ме намерите в скйп или на лс... Darkcat2005 ми е скайп-а. За тези които ползват скайп за говорене и чата на фейсбук горещо препоръчвам Nimbuzz по лек и стабилен, прави по малък трафик, не променя снимката и текста когато се ползва общо взето бие по всичко фрингwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Като изключим слабата за това чудовище батерия и дизайна, от който не съм особено впечатлен, телефонът като функционалност, звук, камера, Wi-Fi, ми харесва. Това си е почти компютър, ако трябва да сме точни. Само не разбирам защо най-използвания бутон - "зелената слушалка" е заврян почти на ръба на телефона ?? Винаги посягам да приемам разговори с бутона за опции, който е точно на очакваното за "зелената слушалка" място.И менюто е дървено, SE винаги са имали най-интуитивните менюта. Но с това поне се свиква.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
darkcat2005 написа:Колеги запален съм по симбиан от 3 години вече, преди бях с 6600 (S60v2 Symian 7) а сега имам Е51 (S60v3 Symbian 9.2) ако имате вапросчета бих могъл да помогна но по вероятно да ме намерите в скйп или на лс... Darkcat2005 ми е скайп-а. За тези които ползват скайп за говорене и чата на фейсбук горещо препоръчвам Nimbuzz по лек и стабилен, прави по малък трафик, не променя снимката и текста когато се ползва общо взето бие по всичко фрингBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:darkcat2005 написа:Колеги запален съм по симбиан от 3 години вече, преди бях с 6600 (S60v2 Symian 7) а сега имам Е51 (S60v3 Symbian 9.2) ако имате вапросчета бих могъл да помогна но по вероятно да ме намерите в скйп или на лс... Darkcat2005 ми е скайп-а. За тези които ползват скайп за говорене и чата на фейсбук горещо препоръчвам Nimbuzz по лек и стабилен, прави по малък трафик, не променя снимката и текста когато се ползва общо взето бие по всичко фрингwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
http://www.smartphones-world.com/for...php?t=9505Аз от този сайт черпя инфо и съм доволен. Хвърли му едно око"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
snake написа:Дайте (линк, rar) някоя шукаритетна тема (палитра) за Nokia N95 8GB. Ровя, ровя по сайтовете, само Prince V2 ми хареса. Препоръчайте ми тема, която вие сте харесали или инсталирали.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
МОга да ви преоръчам програма за навигация много по бърза от гармин както в преизчисляване на маршрута така и в търсенето.http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=6361Обичам си работата.
Коментар
-
Valentin_V написа:МОга да ви преоръчам програма за навигация много по бърза от гармин както в преизчисляване на маршрута така и в търсенето.http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=6361The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар