Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Земетресение?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Земетресение?

Преди малко усетих много силно разтрисане. Това земетресение ли беше? Усетихте ли го и вие? Много силно го усетих, въпреки че съм на приземният етаж.

Нищо не съм усетил, а сега съм на 11 етаж.

Коментар

Със сигурност е било земетресение. Майка ми се обади преди малко да ме пита дали съм го усетил.

Коментар

peho написа:
        Със сигурност е било земетресение. Майка ми се обади преди малко да ме пита дали съм го усетил.
        абе свиркай синалей едно вино и ме викай
        Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Нищо не съм усетил
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Май в Донино е било пак. Аз не съм усетил, защото имахме гости, но баща ми, който живее на друго място, ми каза, че е усетил раздрусването.
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

да, явно тук, в Габрово е бил епицентърът, бях в колата и ми звъннаха да ми кажат... По пътя имаше неестествено много хора, бяха излезли навън и пушеха
              Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

да и аз го усетих...все едно беше някаква бомба..направо настръхнах..!!!!
                Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

По телевизията казаха, че е усетено най-силно в Габрово и Казанлък.

Коментар

А къде е бил епицентъра и с каква сила е било не казаха ли?

Коментар

Късно го чух и не разбрах.Ето инфо от нет-а.Земетресение с магнитуд 3,5 по скалата на Рихтер е регистрирано в Габровско07 февруари 2009 | 21:09 | Агенция "Фокус"Габрово. Земетресение с магнитуд 3,5 по скалата на Рихтер е регистрирано в Габровско, съобщиха за Агенция

Коментар

Re: Земетресение?

peho написа:
                        Преди малко усетих много силно разтрисане. Това земетресение ли беше? Усетихте ли го и вие? Много силно го усетих, въпреки че съм на приземният етаж.
                        Намали пиенето бре...
                        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

naskobg написа:
                          Аз не усетих нищо в Казанлък.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

naskobg написа:
                            Да не взривяват за тунел под Шипка?

Коментар

Immortal написа:
                              naskobg написа:
                              Да не взривяват за тунел под Шипка?
                              Към 2050 година може и да стане .Ако започнем да лепим винетки на преден и заден прозорец може би ще има средства за този тунел.За колегите с винетките които си сменят автомобилите моля поне изтиите надписа НАПИ върху въпросната ,че стои много грозно.Днес забелязах няколко такива.Надписа е върху ,а не под залепващата част.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                              X