Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

сок от сливи = олющен лак ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

сок от сливи = олющен лак ?

По-рано колата я паркирах под една слива (то нашенски джанка) и постоянно падаха плодовете й по покрива на колата . След това почна да се лющи лаковото покритие на боята . Дали ферментацията на сливите го е придизвикала или му е дошло времето
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Има много коварни мой колеги сокове... :D
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Щях да падна от дивана като прочетох заглавието на темата!Абе събирай за ракия бе!

Коментар

SokOtPraskova написа:
        Пък аз в първият момент помислих че става дума за твоя лак и си викам...в търново е ходила, на разходка....

Коментар

SokOtPraskova написа:
          Мда така е , явно малко са чаровните като теб :D Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
          coolboby написа:
          Щях да падна от дивана като прочетох заглавието на темата!Абе събирай за ракия бе!
          То си ферментираха на покрива ми . Явно много силна е станала ракията и затова така е станало

Коментар

Re: сок от сливи = олющен лак ?

RoMeO_156_GTA написа:
            Дали ферментацията на сливите го е придизвикала или му е дошло времето
            Много гадории съсипват лака и боята. Аз съм забелязал, че това, което капе от листата на вишните (някакъв лепкав сок) също променя лака. Да не говорим за птичите курешки. А котките..., издраха ми хубавата кола и по никакъв начин не мога да ги откажа да лежат върху нея.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Re: сок от сливи = олющен лак ?

snake написа:
              А котките..., издраха ми хубавата кола и по никакъв начин не мога да ги откажа да лежат върху нея.
              Aгхахахахахахахах, и аз го имам същия проблем. Особенно зимата... наместват си котешките задници на загретия капак и си кютат там... че и ноктите си опитват да заточват. Бездомни кучета ли - те са цвете в сравнение с котките.
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

хахаха, много забавна тема, като я отворих не знаех какво са очаквам...пп какви сливи февруари месец иии, отиди при застрахователите им им го напиши това в докладната за щета
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

Наистина стана забавна , да разведрим малко обстановката Инъче чак сега се сетих да я пусна , че преди не му обръщах внимание на лака
                  Явор Митев написа:
                  Пък аз в първият момент помислих че става дума за твоя лак и си викам...в търново е ходила, на разходка....
                  не си е признала дали е идвала

Коментар

Мдаааа,заглавието на темата е повече от любопитно...
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Изчакай да мине ферментацията
                      Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                      Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Нямаше ли някаква паста за оправяне ?
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

За сок от какви " сливи" става въпрос почнах да се чудя отначало И къде ги февруари месец тея сливи : Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Искам и аз.
                          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                          FIAT БРАВО 1.2 16v
                          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Явор Митев написа:
                            SokOtPraskova написа:
                            Още не е дошъл сезона на прасковите. :D
                            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Както казваше една друга колежка - Сливата е цъфнала! и "Сливата е пръскана" "Сливата е ашладисана"

Коментар

Working...
                              X