Тааа..колеги този въпрос ме мъчи от няколко дни насам, дали е по-добре да си вземете кола с найлоните в купето, но не толкова престижна марка или е по-добре да вземете някоя по-качествена, макар и на няколко годинки (2-3г.)..!?Аз лично предпочитам нова кола, макар и не толкова качествена...Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова кола vs. Употребявана (2-3г.)
Collapse
X
-
nikki_sixx написа:loop написа:Поздрави.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
loop написа:Добре де примерно - чисто ново Гранде или някое БМВ Е46 ( 320d ) примерно горе-долу идват на около 20к лв..!? Поздрави.
Коментар
-
абе тоя въпрос е като да си земеш за жена некоя булка - девственица, ама не чак толкома лачена или некоя лачена, ама юркана, юркана въпрос на вкус казало кучето и си облизало...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Immortal написа:loop написа:Добре де примерно - чисто ново Гранде или някое БМВ Е46 ( 320d ) примерно горе-долу идват на около 20к лв..!? Поздрави.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:абе тоя въпрос е като да си земеш за жена некоя булка - девственица, ама не чак толкома лачена или некоя лачена, ама юркана, юркана въпрос на вкус казало кучето и си облизало...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Няма смисъл от нова кола особенно пък Фиат ако е (И по-точно да си купиш Фиат в Бг е върхова форма на мазохизъм според мен...;Вече в Италия,Испания,Франция Фиат са едни от най-читавите коли),но просто няма смисъл да е нова.За 2-3 год една кола се разработва перфектно и си е почти като чисто нова !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар