Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Производителите-измамници затриха всичко Българско.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Вижте, не искам никого да оправдавам, но по голяма част от ментаците на пазара са произлезли поради натиска на именно този, същия пазар и свободната конкуренция.Може да ви звучи странно, но е така. Просто особено при бързооборотните стоки - хляб, мляко, малотрайни колбаси - конкуренцията е жестока, а клиентите - купуват основно най-евтиното. Или поне беше така до скоро. Сега българинът започна да понадига глава и да подбира - просто започнаха да се появяват наченки на средна класа.Не че са малко и алчните производители, но за това са колкото виновни те - толкова и държавата, по скоро липсата й. Защото за производството на всеки един продукт и съдържанието му има нормативни актове, бившия БДС, сега с друго наименование и контролните органи могат и трябва да проверяват не само процеса на производство, но и състава на стоките. Но...никой както знаете не си мърда гъза, и основното му занятие е да си издейства по-голям рушвет/почерпка или някаква друга облага.Доста от вас знаят къде работя и мога да коментирам само следното - имаме цялата гама ( ценова ) от продукти - от най евтиния, до най-скъпия. Рзаликата в цената за еднаково количесво, в една и съща опаковка е 3-4 пъти! Като гарантирам че най-евтиния, си става перфектно за ядене, макар и да не е най-вкусното нещо на света, а най-скъпия наистина се произвежда без грам химия - единствено се използват по-големи машини, за да има обем производството. Топ продукта ни е балансиран - добра цена, перфектен вкус и съвсем малко неща които няма да използвате у дома - основно баластни вещества ( модифицирана скорбяла - с други думи - брашно) и вода с цел сгъстяване и хомогенизиране на продукта.Аз лично много внимавам какво купувам, най-малкото защото го давам на детето си, но никога, в нищо няма гаранция.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

    Коментар


      #17
      Кисело мляко...Срок на годност 2месеца Полушпек салам - 3месеца...Шунка вакум - 4 месеца....Не е нормално...Кофтито е че дори и по-скъпите неща са пак големи боклуци... Аз съм човек консумиращ много месо под всякаква форма и ми писна от всякакви подобия на пържоли, пилета които са жилирани, гумени пържоли и още куп лайна...Дано в крайна сметка ПР акцията на правителството да направи някакви промени в това отношение, че не се издържа вече Ако живеех някъде в Сандански щях само от гръцко да си пазарувам

      Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
      Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
      Добло 02' 1.9 D- ех
      Добло 06' 1.3 Mjet -ех

      Коментар


        #18
        Друго си е да хапнеш пилешка пържолка с вкус на риба 2в1 В Бургас в подлеза в Изгрев до високите блокове има магазинче дето се продава само месо, кайма и т.н. собствено производство. Човека страшно много си държи на качеството и който отиде там няма да сгреши!
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

        Коментар

        Working...
        X