Аз мразя циганите и негрите и тн..... ако това ме прави расист ОК.няма проблем такъв съм.На сапун всичката сган дето е синя като патладжан.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си сверим часовниците...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
boriss13 написа:Едит 2: Като цяло според мен темата/анкетата предразполага към нарушаване на точка1.14 от Правила на Фиат форума...Atanas71 написа:Дай да видим ти какво мислиш по въпроса или по примера на старите разветки преди акция [това пък що за глупост е] ще ми отговориш с въпросиAtanas71 написа:Не се ядосвай колега , има много промити мозъци и както беше казал един колега живеят в някакъв измислен свят. В нашия форум можеш да ги познаеш по "философските" изказвания , 20 изречения с фрази , модерни думички и нищо съществено не казва. Страхливци немогат да изкажат собствено мнение. Въртят , сучат и нищо не казватAtanas71 написа:Ти след като не се определяш като расист , намираш ли нещо грешно или лошо в думите на Б.Б. Ти лично съгласен ли си с това което каза той?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
niko09 написа:.......И стига простотии и игра на модерни думички "расист" и "ксенофоб" ,защото едно време е имало българин и турчин.Турчинът е убивал българина,изнасилвал българската му жена и потурчвал българското му дете...SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
snake написа:boriss13 написа:Едит 2: Като цяло според мен темата/анкетата предразполага към нарушаване на точка1.14 от Правила на Фиат форума...Fiat Marea weekend
Коментар
-
VooDoo написа:niko09 написа:.......И стига простотии и игра на модерни думички "расист" и "ксенофоб" ,защото едно време е имало българин и турчин.Турчинът е убивал българина,изнасилвал българската му жена и потурчвал българското му дете...Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
niko09 написа:VooDoo написа:niko09 написа:.......И стига простотии и игра на модерни думички "расист" и "ксенофоб" ,защото едно време е имало българин и турчин.Турчинът е убивал българина,изнасилвал българската му жена и потурчвал българското му дете...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
niko09 написа:VooDoo написа:niko09 написа:.......И стига простотии и игра на модерни думички "расист" и "ксенофоб" ,защото едно време е имало българин и турчин.Турчинът е убивал българина,изнасилвал българската му жена и потурчвал българското му дете...
Коментар
-
VooDoo написа:Не може да се връщаме постояно в миналото. Разбирам ,че си търсиш причина заради , която да мразиш турците, но миналото си е минало. Имало е много империи и всички те са взели много жертви. Това което се случило тогава ние не може да променим, но бъдещето можем.
Коментар
-
SHB написа:VooDoo написа:Не може да се връщаме постояно в миналото. Разбирам ,че си търсиш причина заради , която да мразиш турците, но миналото си е минало. Имало е много империи и всички те са взели много жертви. Това което се случило тогава ние не може да променим, но бъдещето можем.
Коментар
-
Заеби тая работа с овчаря, всеки има правото да си вярва в каквото иска и да чете каквото иска както и аз имам правото да не ги харесвам. Вън от 500-те причини, които вече бяха споменати и сложени под въпрос, ако тръгна да си търся причини (а в случая не ми трябват) мога да намеря повече от достатъчно такива за да не харесвам тези етноси. Проблема е, че на медиите им трепти под гъза (ясно от кого и защо) и не излъчват материалите за престъпленията на тези етноси както и почти ежедневното поругаване на Българщината.Наречете ме шовенист, но за себе си съм чист.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар