Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си сверим часовниците...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз мразя циганите и негрите и тн..... ако това ме прави расист ОК.няма проблем такъв съм.На сапун всичката сган дето е синя като патладжан.

Коментар

boriss13 написа:
      Едит 2: Като цяло според мен темата/анкетата предразполага към нарушаване на точка1.14 от Правила на Фиат форума...
      Пуснах я заради темата за изказването на ББ, в която доста хора открито казаха, че се смятат за расисти, а никой не каза в прав текст обратното. Оказва се, че нерасистите са повече, както и предполагах. Има си модератори, ако преценят, да заключат темата. Но тогава защо пък не са модерирани изказванията в другата тема ?
      Atanas71 написа:
      Дай да видим ти какво мислиш по въпроса или по примера на старите разветки преди акция [това пък що за глупост е] ще ми отговориш с въпроси
      Това е майтап, който не можеш да разбереш. Не се комплексирай от това.
      Atanas71 написа:
      Не се ядосвай колега , има много промити мозъци и както беше казал един колега живеят в някакъв измислен свят. В нашия форум можеш да ги познаеш по "философските" изказвания , 20 изречения с фрази , модерни думички и нищо съществено не казва. Страхливци немогат да изкажат собствено мнение. Въртят , сучат и нищо не казват
      Някои хора във форума наистина пишем дълги постове с доста изречения. Може би някои не ни разбират, но това си е техен проблем, да са внимавали повече в училище . Други пък пишат почти едносрични постове с 2 правописни грешки. Тях пък аз не ги разбирам. За изразената позиция, не знам кой имаш предвид. Аз винаги имам ясна позиция. Дали тя се харесва на теб или на някой друг, няма абсолютно никакво значение.
      Atanas71 написа:
      Ти след като не се определяш като расист , намираш ли нещо грешно или лошо в думите на Б.Б. Ти лично съгласен ли си с това което каза той?
      Тази анкета по никакъв начин не коментира изказването на ББ. Никъде не съм казал, че той е расист или изказването му е расистко. Мнението си за неговото изказване съм дал в другата тема.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

niko09 написа:
        .......И стига простотии и игра на модерни думички "расист" и "ксенофоб" ,защото едно време е имало българин и турчин.Турчинът е убивал българина,изнасилвал българската му жена и потурчвал българското му дете...
        Не може да се връщаме постояно в миналото. Разбирам ,че си търсиш причина заради , която да мразиш турците, но миналото си е минало. Имало е много империи и всички те са взели много жертви. Това което се случило тогава ние не може да променим, но бъдещето можем.
        SEAT Leon Cupra 300
        Triumph Street Triple 765 R

Коментар

snake написа:
          boriss13 написа:
          Едит 2: Като цяло според мен темата/анкетата предразполага към нарушаване на точка1.14 от Правила на Фиат форума...
          Пуснах я заради темата за изказването на ББ, в която доста хора открито казаха, че се смятат за расисти, а никой не каза в прав текст обратното. Оказва се, че нерасистите са повече, както и предполагах. Има си модератори, ако преценят, да заключат темата. Но тогава защо пък не са модерирани изказванията в другата тема ?
          Другата тема изобщо не съм я чел, мисля че винаги става едно и също-кучето си лае, керванът си бръмчи...Уатевър, не знам колко са расисти и колко не, но според мен 50 % от хората които са отговорили с "НЕ" просто се самозалъгват, и черз отговора търсят извинение за дълбоката си подсъзнателна ненавист към (по избор)...При всеки медиен бум свързан с цигани, турци, педерасТи и политици се появяват теми по форумите, с прилежащите към тях "националисти-противници" и "свободомислещи-защитници", бълват се един куп "ЗА" и "ПРОТИВ" и накрая всичко отшумява с времето, с двама-трима обидени и в най-лошия случай нечий банн!Както и да е, само си чешем езиците.Мир на всички и наздраве! Едит:Нещо с цитатите не се получи
          Fiat Marea weekend

Коментар

VooDoo написа:
            niko09 написа:
            .......И стига простотии и игра на модерни думички "расист" и "ксенофоб" ,защото едно време е имало българин и турчин.Турчинът е убивал българина,изнасилвал българската му жена и потурчвал българското му дете...
            Не може да се връщаме постояно в миналото. Разбирам ,че си търсиш причина заради , която да мразиш турците, но миналото си е минало. Имало е много империи и всички те са взели много жертви. Това което се случило тогава ние не може да променим, но бъдещето можем.
            http://vbox7.com/play:743d23a0 Не си търся причина,аз ги мразя.А това може да го прегледаш и като говориш за бъдещето да си представиш ако малоумниците като този се умножат какво ще стане с нас,защото трябва да сме "толерантни",а защо трябва никой не знае
            Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Аз лично съм против
              "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
              не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

niko09 написа:
                VooDoo написа:
                niko09 написа:
                http://vbox7.com/play:743d23a0 Не си търся причина,аз ги мразя.А това може да го прегледаш и като говориш за бъдещето да си представиш ако малоумниците като този се умножат какво ще стане с нас,защото трябва да сме "толерантни",а защо трябва никой не знае
                Подкрепям!!!Аз пък имам точно 500 причини да ги мразя...
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

niko09 написа:
                  VooDoo написа:
                  niko09 написа:
                  Ako ще да ме наказват,мамицата им мръсна рязана как да не го мразиш та те сами си го правят.Те ни направили държавата,скоро се наложи да ходя до един град Върбица влизам във магазина да си взема цигари и там направо ме питат на турски какво искам,викам им опаааа не разбирам,на БЪЛГАРСКИ ми говори.Мамиц.........

Коментар

VooDoo написа:
                    Що да не можем?1 В държавата има право за да има възмездия.Заради това има затовори и съдилища.За да могат жертвите да получават възмездие. Ние възмездие ота вас не сме получили.2 Империи много е имало,но колко от тях са подлагали на системен геноцид определена нация? -османската,ъъъ...ъъъ...я ми подксажете за друга? Хм-дали римляните са изтрепвали галите ,не май неса. Или може би франкската империя ...не и тя не е. А Батак? А Арменския геноцид? А факта,че българската народност в 17 век е стопена до под 1 милион? Че е изтребена или прокудена цялата интелигенция и дворянство... А да бяха само българите-ами сърбите,ами арменците,ами кюрдите?3 Вие имате свещена книга в която се кълнете и учите наизуст.И християните имат(макар да съм атеист,но много българи са вярващи) Там се казва-Око за око...

Коментар

SHB написа:
                      VooDoo написа:
                      Що да не можем?1 В държавата има право за да има възмездия.Заради това има затовори и съдилища.За да могат жертвите да получават възмездие. Ние възмездие ота вас не сме получили.2 Империи много е имало,но колко от тях са подлагали на системен геноцид определена нация? -османската,ъъъ...ъъъ...я ми подксажете за друга? Хм-дали римляните са изтрепвали галите ,не май неса. Или може би франкската империя ...не и тя не е. А Батак? А Арменския геноцид? А факта,че българската народност в 17 век е стопена до под 1 милион? Че е изтребена или прокудена цялата интелигенция и дворянство... А да бяха само българите-ами сърбите,ами арменците,ами кюрдите?3 Вие имате свещена книга в която се кълнете и учите наизуст.И християните имат(макар да съм атеист,но много българи са вярващи) Там се казва-Око за око...

Коментар

Fiat Marea weekend

Коментар

"Вие имате свещена книга в която се кълнете и учите наизуст." - то по трагичното е,че глупавата им книга е написана от още по - глупав овчар.Смешно е да вярваш в нещо подобно...
                          Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Така като чета постовете тезата (ако е имало ясна такава) на НЕрасистите не можа да издържи.
                            Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Заеби тая работа с овчаря, всеки има правото да си вярва в каквото иска и да чете каквото иска както и аз имам правото да не ги харесвам. Вън от 500-те причини, които вече бяха споменати и сложени под въпрос, ако тръгна да си търся причини (а в случая не ми трябват) мога да намеря повече от достатъчно такива за да не харесвам тези етноси. Проблема е, че на медиите им трепти под гъза (ясно от кого и защо) и не излъчват материалите за престъпленията на тези етноси както и почти ежедневното поругаване на Българщината.Наречете ме шовенист, но за себе си съм чист.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Пораснете...
                                Fiat Marea weekend

Коментар

Working...
                                X