Аз мразя циганите и негрите и тн..... ако това ме прави расист ОК.няма проблем такъв съм.На сапун всичката сган дето е синя като патладжан.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си сверим часовниците...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
boriss13 написа:Едит 2: Като цяло според мен темата/анкетата предразполага към нарушаване на точка1.14 от Правила на Фиат форума...Atanas71 написа:Дай да видим ти какво мислиш по въпроса или по примера на старите разветки преди акция [това пък що за глупост е] ще ми отговориш с въпросиAtanas71 написа:Не се ядосвай колега , има много промити мозъци и както беше казал един колега живеят в някакъв измислен свят. В нашия форум можеш да ги познаеш по "философските" изказвания , 20 изречения с фрази , модерни думички и нищо съществено не казва. Страхливци немогат да изкажат собствено мнение. Въртят , сучат и нищо не казват. Други пък пишат почти едносрични постове с 2 правописни грешки. Тях пък аз не ги разбирам. За изразената позиция, не знам кой имаш предвид. Аз винаги имам ясна позиция. Дали тя се харесва на теб или на някой друг, няма абсолютно никакво значение.
Atanas71 написа:Ти след като не се определяш като расист , намираш ли нещо грешно или лошо в думите на Б.Б. Ти лично съгласен ли си с това което каза той?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
niko09 написа:.......И стига простотии и игра на модерни думички "расист" и "ксенофоб" ,защото едно време е имало българин и турчин.Турчинът е убивал българина,изнасилвал българската му жена и потурчвал българското му дете...SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
snake написа:boriss13 написа:Едит 2: Като цяло според мен темата/анкетата предразполага към нарушаване на точка1.14 от Правила на Фиат форума...Едит:Нещо с цитатите не се получи
Fiat Marea weekend
Коментар
-
VooDoo написа:niko09 написа:.......И стига простотии и игра на модерни думички "расист" и "ксенофоб" ,защото едно време е имало българин и турчин.Турчинът е убивал българина,изнасилвал българската му жена и потурчвал българското му дете...Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
niko09 написа:VooDoo написа:niko09 написа:.......И стига простотии и игра на модерни думички "расист" и "ксенофоб" ,защото едно време е имало българин и турчин.Турчинът е убивал българина,изнасилвал българската му жена и потурчвал българското му дете...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
niko09 написа:VooDoo написа:niko09 написа:.......И стига простотии и игра на модерни думички "расист" и "ксенофоб" ,защото едно време е имало българин и турчин.Турчинът е убивал българина,изнасилвал българската му жена и потурчвал българското му дете...
Коментар
-
VooDoo написа:Не може да се връщаме постояно в миналото. Разбирам ,че си търсиш причина заради , която да мразиш турците, но миналото си е минало. Имало е много империи и всички те са взели много жертви. Това което се случило тогава ние не може да променим, но бъдещето можем.
Коментар
-
SHB написа:VooDoo написа:Не може да се връщаме постояно в миналото. Разбирам ,че си търсиш причина заради , която да мразиш турците, но миналото си е минало. Имало е много империи и всички те са взели много жертви. Това което се случило тогава ние не може да променим, но бъдещето можем.
Коментар
-
Заеби тая работа с овчаря, всеки има правото да си вярва в каквото иска и да чете каквото иска както и аз имам правото да не ги харесвам. Вън от 500-те причини, които вече бяха споменати и сложени под въпрос, ако тръгна да си търся причини (а в случая не ми трябват) мога да намеря повече от достатъчно такива за да не харесвам тези етноси. Проблема е, че на медиите им трепти под гъза (ясно от кого и защо) и не излъчват материалите за престъпленията на тези етноси както и почти ежедневното поругаване на Българщината.Наречете ме шовенист, но за себе си съм чист.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар