Защото тогава няма да са еничари и няма да се управляват от турци...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко от вас се чувстват расисти, Б. Борисов е....
Collapse
Заключена тема
X
X
-
niko09 написа:Защото тогава няма да са еничари и няма да се управляват от турци...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
hwarang написа:Ми прав е - аз не искам цигани и турци.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Искам да поздравя автора на другата подобна тема "Да си сверим часовниците...".Все пак добре е да знаеш защо и да пуснеш тема която после да не трябва да се заключва по твоя собствена молба и поради характера на много от постовете в нея.И какво значи характера на постовете в нея - нали живеем в свободна страна.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
niko09 написа:Искам да поздравя автора на другата подобна тема "Да си сверим часовниците...".Все пак добре е да знаеш защо и да пуснеш тема която после да не трябва да се заключва по твоя собствена молба и поради характера на много от постовете в нея.И какво значи характера на постовете в нея - нали живеем в свободна страна.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
msotiroff написа:Аз искам така: нека ги има, но да не участват във властта. Може би и да нямат право да гласуват, за да не бъдат поощрявани от определени хора от властта.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начинЧл. 40. (1) Печатът и другите средства за масова информация са свободни и не подлежат на цензура. - това е по повод на прекратяванетоFiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
Расизмът е въпрос на интелект. Когато човек е тъп и не може да прескочи тази си тъпота, той става расист. Когато е мижитурка и не може да постигне нищо, тъпакът се хваща отчаяно за тъпата теза, че бялата му кожа го прави по-стойностен. Не е толкова до образованието или до възпитанието, въпреки че те също са много важни, а си зависи от интелекта. Наистина трябва да си патетичен глупак, за да ти мине идеята, че превъзхождаш някого заради вида на косата, цвета на кожата и прочие. Дори да са ти го повтаряли в детството, дори да са те учили в училище, интелектът ще те накара да си задаваш въпроси и да търсиш истината. А тя е, че има един вид хора - хора.А иначе в България повече се позира с расизъм. И периодично разни радиоточки и телевизийки се опитват да нахъсат рехавата шайка пъпчиви глупендери да се покажат в цялата си физическа и душевна грозота, но напоследък номерът все по-рядко минава (поне така си мисля). Макар и глупаците да са тотално мнозинство, рационалното у тях взима връх над емоционалното. И те купуват невероятно ефтини стоки от Китай, като всички останали...А друг е въпроса, че всъщност расизма в основата си е свързан с непоносимостта към друга раса, а в България си имаме непоносимост към друг етнос. А пък съвсеееем друг е въпроса аз какво чувствам...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
van_dal написа:msotiroff написа:Аз искам така: нека ги има, но да не участват във властта. Може би и да нямат право да гласуват, за да не бъдат поощрявани от определени хора от властта.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар