Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко от вас се чувстват расисти, Б. Борисов е....

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Защото тогава няма да са еничари и няма да се управляват от турци...
    Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

niko09 написа:
      Блаженни са верующите...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        niko09 написа:
        Блаженни са верующите...
        В един пост бях написал за българското робско мислене,което продължава от векове...
        Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Ми прав е - аз не искам цигани и турци.

Коментар

hwarang написа:
            Ми прав е - аз не искам цигани и турци.
            Аз също не ги искам, защото 99% са измет, но не може и без тях... ако ги нямаше изобщо трябваше да си внасяме китайци Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ... съгласи се, че малцинствата обират много голяма част от нискоквалифицирания и нископлатен труд.Аз искам така: нека ги има, но да не участват във властта. Може би и да нямат право да гласуват, за да не бъдат поощрявани от определени хора от властта.
            M-Benz E 250 TD 150hp
            M-Benz 200d 75 hp
            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Има и друга приказка "мангалска работа"Независимо в каква степен мангала си е мангал и на работа, 2 дена работи, 3 дена пие, на 5-я открадне лопата с която работи.Затова - "Рома е за пиене, циганина е за биене" ае гъч!
              Ползвайте мигачи!
              Sometimes I feel like screaming

Коментар

и според мен това е истина просто е неприятна истина само това
                BRAVA 1,4 12V
                Nissan Navara

Коментар

Искам да поздравя автора на другата подобна тема "Да си сверим часовниците...".Все пак добре е да знаеш защо и да пуснеш тема която после да не трябва да се заключва по твоя собствена молба и поради характера на много от постовете в нея.И какво значи характера на постовете в нея - нали живеем в свободна страна.
                  Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

niko09 написа:
                    Искам да поздравя автора на другата подобна тема "Да си сверим часовниците...".Все пак добре е да знаеш защо и да пуснеш тема която после да не трябва да се заключва по твоя собствена молба и поради характера на много от постовете в нея.И какво значи характера на постовете в нея - нали живеем в свободна страна.
                    От толкова много теми, които съм пускал, тази е първата, която се заключва и то по моя молба. Човек не може да предвиди всичко, няма смисъл да продължаваме и тук.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

така е, и в свободна страна всеки има правото да си заключи темата :DНе, майтапа на страна, но случката с онази тема за мен олицетворява цялата действителност у нас. Веднага щом се заговори за нея се прекратява по един ли друг начин.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

msotiroff написа:
                        Аз искам така: нека ги има, но да не участват във властта. Може би и да нямат право да гласуват, за да не бъдат поощрявани от определени хора от властта.
                        Точно обратното е, когато направим така, че циганите да бъдат равни с българите може би ще успеем да подобрим положението в държавата и ненавистта си към тях, трябва да могат да гласуват, но не да гласуват само те, защото се избират и такива управляващи, които гледат само техните интереси, трябва всички българи да гласуваме и когато някога след много, много години нещата се стабилизират и българите се почувстват добре финансово и да бъдат закриляни от държавата си, тогава вече ще може да се дава и на циганите работа и възможности да си изкарват хляба, защото в момента не им се дава тази възможност, а държавата ги тика и храни като говеда.
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начинЧл. 40. (1) Печатът и другите средства за масова информация са свободни и не подлежат на цензура. - това е по повод на прекратяването
                          Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Расизмът е въпрос на интелект. Когато човек е тъп и не може да прескочи тази си тъпота, той става расист. Когато е мижитурка и не може да постигне нищо, тъпакът се хваща отчаяно за тъпата теза, че бялата му кожа го прави по-стойностен. Не е толкова до образованието или до възпитанието, въпреки че те също са много важни, а си зависи от интелекта. Наистина трябва да си патетичен глупак, за да ти мине идеята, че превъзхождаш някого заради вида на косата, цвета на кожата и прочие. Дори да са ти го повтаряли в детството, дори да са те учили в училище, интелектът ще те накара да си задаваш въпроси и да търсиш истината. А тя е, че има един вид хора - хора.А иначе в България повече се позира с расизъм. И периодично разни радиоточки и телевизийки се опитват да нахъсат рехавата шайка пъпчиви глупендери да се покажат в цялата си физическа и душевна грозота, но напоследък номерът все по-рядко минава (поне така си мисля). Макар и глупаците да са тотално мнозинство, рационалното у тях взима връх над емоционалното. И те купуват невероятно ефтини стоки от Китай, като всички останали...А друг е въпроса, че всъщност расизма в основата си е свързан с непоносимостта към друга раса, а в България си имаме непоносимост към друг етнос. А пък съвсеееем друг е въпроса аз какво чувствам...
                            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

niki_sixx:Тъй като знам твоето мнение по въпроса за малцинствата, те поздравявам за този ти пост!

Коментар

van_dal написа:
                                msotiroff написа:
                                Аз искам така: нека ги има, но да не участват във властта. Може би и да нямат право да гласуват, за да не бъдат поощрявани от определени хора от властта.
                                Точно обратното е, когато направим така, че циганите да бъдат равни с българите може би ще успеем да подобрим положението в държавата и ненавистта си към тях, трябва да могат да гласуват, но не да гласуват само те, защото се избират и такива управляващи, които гледат само техните интереси, трябва всички българи да гласуваме и когато някога след много, много години нещата се стабилизират и българите се почувстват добре финансово и да бъдат закриляни от държавата си, тогава вече ще може да се дава и на циганите работа и възможности да си изкарват хляба, защото в момента не им се дава тази възможност, а държавата ги тика и храни като говеда.
                                Още нещо да направим за тях не искаш ли? да си изкарам ТВ пред нас и да им го дам или да ги поканя да ги нахраня,преди 1 г гледам един дрипав мангал около строежа на шефа ми трябваха ни общи работници викам ела да работиш тука 25 лв на ден той ми вика ти луд ли си,мама ти и мангал мръсен аз как мога да работя и да си вадя чесно парите а ти неможеш.Бой дукато му дойде акъла хубава работа ама циганска

Коментар

Working...
                                X