Мисля че малко или много всички сме расисти но същевремено сме и до някаква степен толерантни,не всички от малцинствата са лоши то като се замисля и от нас също има доста буклуци ,та мисалта ми е да погледнем парво себеси и както е казал един президент на САЩ:’Вапросът е какво можете да направите за държавата а не какво може тя да направи за вас.’
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко от вас се чувстват расисти, Б. Борисов е....
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ние за държавата можем да направил следното - ДА изхвърляме боклука.А ако трябва да погледнем себе си ние сме Българи - мн малко страни имат като нашата история,най - малкото сме по-стара държава от САЩ,които всички мислят за идеал.А относно малцинствата най - вече цигани и турци може не всички да са лоши,но кръвта вода не става.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
Immortal написа:Изобщо, погледнато в исторически план, България се е управлявала от Българи в изключително редки случаи:-По време на Първата Българска държава многобройния славянски народ се е управлявал от малобройните пра-Българи (тюрки или перси, или нещо средно) - династиите Вокил и Дуло.-200 години сме управлявани от Източната Римска Империя (Византия)-Втората Българска Държава се е управлявала от куманската (тюркска) династия Асеневци, след това Шишмановци.-500 години ни е управлявал османския султан-после около 50-60 години са ни управлявали царе с германски произход (Батенберг и Сакскобургготта)-после 45 години ни управляваха от Москва;-а сега?!?
Коментар
-
Явор Митев
Аз лично вече претръпнах. Дори ми е безразлично, кой ще управлява. Всичките са един дол дренки. На Бойко може би имам малко повече доверие, но определено мутризацията му ме дразни. Имам чувство, че ще заприличаме на полицейска държава без морал, ако вземе властта. Дразни ме и въпроса с циганите. Европа ни дере здраво при всяко нарушаване на правата им. Ако ударя циганин, веднага ще бъда осъден, ако ме удари циганин, отново ще бъда осъден...Европа държи да им спазваме правата, само за да не излизат от България.Не вярвам на никой вече, вярвам в себе си, във възможностите си и в късмета си....
Коментар
-
Абе, хора, стига сте плюли бат’Бойко - ми най сетне ще си дойде всичко на мястото в тая държава като дойде той на власт - мутренска държава, с мутра-премиер. Толкова години се замозалъгваме в крайна сметка, поне сега ще си е ясно!Аз пък му се кефя по принцип, щото ако не друго, поне сладко говори!То който и да застане в тая наш’та държава да управлява - се тая, то хората като не ги бива....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
niko09 написа:Ние за държавата можем да направил следното - ДА изхвърляме боклука.А ако трябва да погледнем себе си ние сме Българи - мн малко страни имат като нашата история,най - малкото сме по-стара държава от САЩ,които всички мислят да идеал.А относно малцинствата най - вече цигани и турци може не всички да са лоши,но кръвта вода не става.fiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
Ако продължаваме и теглим чертата на темата ще се получи това, че всички са по-съгласни да гласуват за Б. Борисов, отколкото за някой друг, а оттам излиза, че Б.Б. е направил добър П.Р. към предизборната си кампания. Така, че на следващите избори трябва да гласуваме всички, защото Бойко изброи кои са факторите, които ни заробват, вече ние да си правим сметка искаме ли нашия глас да бъде пуснат от някой пенсионер или циганин, аз не и ще гласувам, пък ще видим какво ще дойде, но трябва да се спре със заробването на тази държава, ако малко се подобрят усовията няма всички да се чудят къде да си търсят работа извън граница.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Аз не се чувствам расист. Дори със сигурност не съм. Част от шефовете ми са цветнокожи и са чудесни хора и се разбирам с тях много добре. По-добре, отколкото с много белокожи. Организираме си общи събирания, пием заедно, веселим се заедно. И въобще цветът на кожата/расовата принадлежност, не могат да бъдат фактор при оценката на хората. Това е причината, поради която не съм расист.Мога да кажа, също така, че имам съвсем нормално отношение към всички народности - турци, българи, англичани, германци, испанци , зимбабвийци и т.н. и т.н. С едно голямо изключение - мангалите. Просто няма да обяснявам какво ми е отношението към тях...Лошото е, че много хора поставят името на турците до името на мангалите, което е голяма несправедливост към турците. И Бат’ Бойко е направил същото.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Чисто статистически ББ може и да е прав, имам предвид брой цигани, турци, пенсионери и там каквото е споменал. Демографският срив в България е факт, нацията ни застарява и се топи.Но това изобщо не може да бъде изказване на политик, който се гласи за премиер на държава, член на ЕС.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Чисто статистически ББ може и да е прав, имам предвид брой цигани, турци, пенсионери и там каквото е споменал. Демографският срив в България е факт, нацията ни застарява и се топи.Но това изобщо не може да бъде изказване на политик, който се гласи за премиер на държава, член на ЕС.
Коментар
-
Аз не смятам ББ по принцип за краен. Искал е да се хареса на хората в залата и се е поизпуснал . Може би не е оценил колко бързо се пренася информацията, буквално за секунди е в новините. Сега ще има да се обяснява много време. Не му симпатизирам, но не мисля, че реално е искал да каже нещо толкова крайно. Но това е политиката, с едно изказване даде повод на опонентите си да го захапят здраво. Само накрая да не стане като с прословутата реплика за танковете на председателя-президент...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Явор Митев написа:Европа ни дере здраво при всяко нарушаване на правата им. Ако ударя циганин, веднага ще бъда осъден, ако ме удари циганин, отново ще бъда осъден...Европа държи да им спазваме правата, само за да не излизат от България.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Аз пък не мога да разбера ЗАЩО им се връзвате на въдицата на политиците в т.ч. и на Б.Б.?Това е поредният сценарий да се отвлече вниманието на обществото от съществените проблеми, като на "просстолюдието" се задава тема за разговор за седмица поне... Типично активно мероприятие...Бате Бойко мразел комунистите.... - Айде бе! А мармота в тая ситуация не го ли виждате със станиолите!? Като слон е голям...За цялата нелицеприятна картинка в държавата е виновна т.н. политическа класа, на която не и е изгодно да има силна държава и силна държавност, защото в мътна вода риба най-лесно се лови. Ако имаше държава и държавност - и циганите, нямаше да крадъти да наглеят, защото щяха да имат работа и поне донякъде достойно съществуване. И така е с повечето поблеми, като мутрите,приватизацията, престъпността, Доганизма и какво ли още не...Като чета темата дотук - хората не мразят циганите като цигани, а това което правят - което пак опира до горното.А Б.Б. явно е или участник във всичко това на равна нога със всички останали или просто е елементарна натура и се изпуска от време навреме...Това не е първата му изцепка и стана точно като с Царо навремето - изръси некоя височайше глупост и после целата партия се скъсва да обяснява какво точно е искал да каже....Има да му ядеме колая на тоя пожарникар с партия от ченгета... леле майко мила...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
niko09 написа:По добре е "пожарникар с партия от ченгета... ",отколко кабриолетите от ДПС.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар