Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко от вас се чувстват расисти, Б. Борисов е....

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #46
    SHB написа:
    Аз смятам,че изобщо ни е сбъркана ценностната система. По-естествено нещо от страха от чуждия,от различния в природата -няма. Обаче в 21 век ти слагат клеймото расист и вече си зъл.А турчинът е репресиран. Той е онеправдан. Нищо че векове е безчинствал не само на територията на България. Нищо ,че и сега съм убеден има апетит към нас.
    Ами проблема явно е в нас,останал още от преди доста време - Робското мислене ,от което не знам дали някой ден българите ще се отървем.А относно вековете безчинстване над българите - трябва постоянно да се припомня и набива това на българите,за да знаят и имат правилното отношение,и да знаят,че е било робство,а не присъствие както пише вече в учебниците...
    Fiat Brava 1.8 16V GT

    Коментар


      #47
      Нека някой да ми обясни как да не съм расист след като някои етноси имат само права и свободи, а аз имам само задължения???П.С. Дразня се, псувам и се стремя да стоя по-далече най вече от един етнос модерно наречен ромски дано и той да стой настрана от мен, защото няма да се оставя да се разпореждат с моя живот безнаказано!П.С.2 Според мен много хора са като мен, но на въпроса "Расист ли сте?" отговарят "Не". Човек трябва да има смелост да признае например аз съм си расист - мразя, но и признавам че има и свестни хора в този етнос по-свестни от много чисти българи... Какво да се прави "Света не е черно-бял, а сив".
      Fiat Grande Punto 1.2 8V 08'
      Suzuki Vitara 2.0TDi 97' (продадена на далече)
      Fiat Punto II 1.2 8V 00'
      ВАЗ 2101 /Жигула/ 78' (в пенсия)

      Коментар


        #48
        6ma7ka7a написа:
        Искам да кажа още в началото колега не съм под поддръжник на никоя партия или телевизия но просто ДПС спонсорира яко свойте турци един пример много прост примерно за университетите тази година съм първа година и просто виждъм и чувам как турците взимат изпитите и как аз го взимам ако ме разбираш.Почнах вече леко да ги мразя първо защото той неможе да си каже и напише името на чист Българси език а взима изпите който трябва доста повече от това да си напишеше името и то не с 3-ки а с 5 и 6ти , и другото на повечето семестрите им са безплатни в смисъл че ги спонсорира една партия която споменах по нагоре.Ай де стига съм се възмущавал.
        Абсолютно потвърждавам! Както за СУ така и за ТУ,това е напълно вярно.Хайде в ТУ да приемем,че са в чуждоезиковите профили(а те не са ),ами в СУ се учи на чист български.Не могат имато си да кажат ,а изкарват оценки за олимпийски рекорд. Да не говорим ,че са ми казвали как получават най добрите общежития.Ама за да сме честни трябва да кажа че това се отнася за всички чужденци. има македонци,украинци,вмирисани сърби. Абе не им виждам очите повече от 3 пъти на година.Изобщо не ми е ясно как са издържали изпит включващ тест по български език. Кесят си в сърбия измекярите,а като дойдат в София се запознават само с нощния живот и после гордо си тргват с диплома.Говорят си свободно на крливия език и грам не се опитват да научат една българска дума.Щото са велики. Ама те поне приличат малко от малко на хора. А турците са сичките като излезли от учебник по антитероризъм-брадати моджахидини. Търтеи долни,живеещи на гърба на българския данъкоплатец,осигуряващ им евтино образование(пардон-евтини дипломи)евтини общежития и свтски живот. А на макетата и паспорти да си джиткат свободни из европа.Иначе ако ги питаш какви са-горди потомци на Александър. Сърби,македонци,турци-гарантирано не са хора.

        Коментар


          #49
          Бойко не казва ’циганите турците пенсионерите са лоши’. Той казва кой гласува под строй и защо е важно всички останали да гласуваме за да омаловажим максимално гласа на гласувалите под строй. Не виждам нищо расистко, антиетносно в това. Просто електорален анализ, нищо повече.Аз по-голям шизофреник от българския пенсионер не познавам. Тъпчат го, подиграват му се с пенсията, не му дават лекарства и го оставят буквално да мре - а той пак ги избира същите.А за феновете на циганите - я ходете си купете една къща в с. Мечка. След една година елате и пак пишете в тая тема.

          Коментар


            #50
            [В родопски села като преминах,все едно не съм в Българи,ами в анадола.Джамии,на някаква обществена сграда,я кметство я читалище Турско национално знаме...абе каквото и да ми говориш толкова съм отваратен,че това което съм видял с очи,с думи не можеш да ме разубедиш.[/************************************************** ************************************************** ************************** İмаш грешка ... няма такива глупости... освен това на снимката на обществена или на пряка държавна сграда не съм виждал ...аз съм родопчанин...снимката е... площада пред община Кърджали... както виждате има сумати знамена...не само горе споменатото...както и в Бурса или някъде другаде из ТР ...има флагове и знамена на БГ...просто побратимени градове или подобни работи...уважавам мненията на всички колеги...но да говорим истинската истина...а не ей така ...безразборно...İ аз като съм на почивка в КУШАДАСЪ се чувствам почти като в БГ...и прекарвам отпуската много по хубаво от колкото някъде другаде...навсякъде земляци... българи :винк:
            Прикачени файлове
            petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

            http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

            Коментар


              #51
              Предаването е "Отечествен фронт" на Мартин Карбовски. Тази събота. За село Мечка. Двама възрастни казват: Сина ни почина преди време. Сега сме си самички. Като умрем утре, къщата и всичко що имаме остава наследство на тях - циганите.Циганите пък се изсират пред вратите на българите в селото. Наричат ги гяури. Те ги ограбват, изнасилват и убиват. Ежедневно. За по 12 лева или едно яре.Селото се обезлюдява. Няма млади хора. След като починат възрастните, циганите се настаняват в техните къщи.Това се нарича расова асимилация.Да, аз съм расист!Мразя циганите по същият начин, по който никой по света не ги обича.Ненавиждам евреите така, както всеки по света ненавижда.Презирам комунистите така, както всеки ги презира.И не се срамувам!

              Коментар


                #52
                PASSARELLA написа:
                Предаването е "Отечествен фронт" на Мартин Карбовски. Тази събота. За село Мечка. Двама възрастни казват: Сина ни почина преди време. Сега сме си самички. Като умрем утре, къщата и всичко що имаме остава наследство на тях - циганите.Циганите пък се изсират пред вратите на българите в селото. Наричат ги гяури. Те ги ограбват, изнасилват и убиват. Ежедневно. За по 12 лева или едно яре.Селото се обезлюдява. Няма млади хора. След като починат възрастните, циганите се настаняват в техните къщи.Това се нарича расова асимилация.Да, аз съм расист!Мразя циганите по същият начин, по който никой по света не ги обича.Ненавиждам евреите така, както всеки по света ненавижда.Презирам комунистите така, както всеки ги презира.И не се срамувам!
                Колега 100% съм с теб ... само че точно след 3мин, или ще ни изтрият мненията, или ще ни анатемосат...Още след предаването на Карбовски, пуснах тема....можеш да я видиш в раздел премахнати.Всеки е много "толерантен" към тая дрипава паплач, която е с повече права от нас, в собствената ни държава...докато обаче не пострада и той Замислям се и над думите, на един колега, който каза "не е луд тоя дето яде баницата" и е прав - ето защо от мен няма да види никой циганин баница
                Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

                Коментар


                  #53
                  И към истината за баницата да добавя още една:Всеки който не отиде да гласува на следващите избори - в продължение на 4 години след това ще вижда в огледалото един национален предател.

                  Коментар


                    #54
                    ls1 написа:
                    Всеки който не отиде да гласува на следващите избори - в продължение на 4 години след това ще вижда в огледалото един национален предател.
                    А ако гласувам пък ще виждам един глупак, повярвал за пореден път на n-тия празнодумец. Ни така, ни иначе - и в двата варианта, "съдържанието" на евентуалната средна класа губи. Съжалявам, но не мога д аповярвам на Б.Б., който до онзи ден пазеше бай Тошо, после се присламчи към Кобурга и след това се почувства достаъчно голям да лапа и той от политиката. Не му вярвам колеги!

                    Коментар


                      #55
                      Може и да си прав, но аз предпочитам в България да ме тъпчат българи, а не турци и цигани. Ако всички гласуваме - турците престават да бъдат вечния трън в петата защото няма да могат да влязат в управлението на страната, както им даваме да го правят последните 20 години. Ако всички гласуваме - циганския глас престава да бъде фактор и толерантността на властимащите към тях ще се прекрати. Ще трябва да си плащат сметките, а като крадат - ще има сопа.И понеже аз като говоря с приятели усещам че още има неразбрали за какво иде реч нека дам два примера.****************ВАРИАНТ ЕДНООтиват да гласуват 30% от населението. От тях 10% турци (те са си толкоз), 5% цигани (те са си толкоз), 15% българи (гласуващи), остават 70% негласували българи. В парламента влизат 120 човека избрани от турци+цигани и 120 човека избрани от българи. Такъв е закона на пропорционалната система.****************ВАРИАНТ ДВЕОтиват да гласуват 100% от населението. От тях 10% турци (те са си толкоз), 5% цигани (те са си толкоз), 85% българи (гласували), остават 0 негласували българи. В парламента влизат 36 човека избрани от турци+цигани и 204 човека избрани от българи. Такъв е закона на пропорционалната система.***************Аз мисля че вариант 2 е по-добър. Може би процентите на циганите и турците са различни, но съм окръглил в името на ясния пример. Мисля много добре се вижда защо всеки българин трябва да иде да гласува. Може да нямаме шанс да разкараме крадците, може да нямаме шанс да дойдат свестни хора - но имаме шанс да изкараме турците и циганите като фактор в управлението на тая държава.И тогава няма да има села като Мечка.

                      Коментар


                        #56
                        А най - добре е да променят закона и пропорционална глупава система и турците и циганите да нямат право да гласуват - НЕ може те да не знаят български и да нямат основно образование,а да определят колко етническа сган ще влезе в парламента.И да не коментирам това,че част от депутатите от ДПС говорят на някакъв странен език наподобяващ български.Ако всичко това ви харесва не бъдете расисти,но не забравяйте,че сте българи преди всичко.
                        Fiat Brava 1.8 16V GT

                        Коментар


                          #57
                          bahricin написа:
                          [маш грешка ... няма такива глупости... освен това на снимката на обществена или на пряка държавна сграда не съм виждал ...аз съм родопчанин...снимката е... площада пред община Кърджали... както виждате има сумати знамена...не само горе споменатото...както и в Бурса или някъде другаде из ТР ...има флагове и знамена на БГ...просто побратимени градове или подобни работи...уважавам мненията на всички колеги...но да говорим истинската истина...а не ей така ...безразборно...İ аз като съм на почивка в КУШАДАСЪ се чувствам почти като в БГ...и прекарвам отпуската много по хубаво от колкото някъде другаде...навсякъде земляци... българи :винк:
                          Ами аз много съжалявам,че нямам снимки,наистина така звучи голословно. Но маршрута ни беше влизане в Смолян по пътя от Асеновград,Пампорово,Дяволското гърло и се прибрахме през пътя от благоевград за София. Не говоря за всички населени места,а специялно за район дето е бил обект на възродителния процес(мисля че писах че на едно място КПП стоеше,все едно минаваш държавна граница).

                          Коментар


                            #58
                            PASSARELLA написа:
                            Предаването е "Отечествен фронт" на Мартин Карбовски. Тази събота. За село Мечка. Двама възрастни казват: Сина ни почина преди време. Сега сме си самички. Като умрем утре, къщата и всичко що имаме остава наследство на тях - циганите.Циганите пък се изсират пред вратите на българите в селото. Наричат ги гяури. Те ги ограбват, изнасилват и убиват. Ежедневно. За по 12 лева или едно яре.Селото се обезлюдява. Няма млади хора. След като починат възрастните, циганите се настаняват в техните къщи.Това се нарича расова асимилация.Да, аз съм расист!Аз не мога да разбера едно- зад гърба на Турците стои ДПС. Обаче за тези цигани примерно в Мечка кой стои? Кой ги защитава и защо? Нали има 2500 Национална служба жандармерия-с БТР-и с незнам какво си. Защо не ги изпратят да въдворят ред?Ааа сетих,те съществуват за да пазят парламента от разгневения народ.Мразя циганите по същият начин, по който никой по света не ги обича.Ненавиждам евреите така, както всеки по света ненавижда.Презирам комунистите така, както всеки ги презира.И не се срамувам!
                            Аз не мога да разбера едно- зад гърба на Турците стои ДПС. Обаче за тези цигани примерно в Мечка кой стои? Кой ги защитава и защо? Нали има 2500 Национална служба жандармерия-с БТР-и с незнам какво си. Защо не ги изпратят да въдворят ред?Ааа сетих,те съществуват за да пазят парламента от разгневения народ.

                            Коментар


                              #59
                              От последните няколко поста, разбрах само, че за сегашното положение сме си виновни ние, и пак ние. Не виждам никъде вина за сегашното положение в малцинствата. Да, те са в парламента, защото НИЕ не гласуваме (аз винаги гласувам).Да, циганите правят каквото си искат, защото НИЕ им позволяваме да го правят.Не мога да ви разбера. Или не осъзнавате елементарни неща, или... млъквам, да не ви обидя.Ще ви дам само един пример - доскоро министър председател на Молдова беше етнически Българин. Не знам никой да се е оплакал от това, че го управлява чужд етнос.Според мен не е важно кой ни управлява, а КАК.Той и Кобургготски не е българин, но ни управлява цели 4 години, а баща му и дядо му - цели 30 и кусур...И Станишев не е Българин, поне по майчина линия, но...Пък и президента ми е леко съмнителен, с това бащино име... Седефчов...Изобщо, погледнато в исторически план, България се е управлявала от Българи в изключително редки случаи:-По време на Първата Българска държава многобройния славянски народ се е управлявал от малобройните пра-Българи (тюрки или перси, или нещо средно) - династиите Вокил и Дуло.-200 години сме управлявани от Източната Римска Империя (Византия)-Втората Българска Държава се е управлявала от куманската (тюркска) династия Асеневци, след това Шишмановци.-500 години ни е управлявал османския султан-после около 50-60 години са ни управлявали царе с германски произход (Батенберг и Сакскобургготта)-после 45 години ни управляваха от Москва;-а сега?!?

                              Коментар


                                #60
                                Аз съм съгласен,че и ние имаме вина,само че когато някой българин реши да не позволява да циганите и турците да правят каквото си искат става расист,дискриминатор и отнася някакво наказание,а когато някой циганин обере и изнасили 70 годишна старица или някой турчин каже,че България е част от турция - за тях няма никакво наказание???
                                Fiat Brava 1.8 16V GT

                                Коментар

                                Working...
                                X