Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко от вас се чувстват расисти, Б. Борисов е....

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Забелязвам ти постовете, разбира се. Само че ти цитирайки нещо, вадиш това, което не ти отърва
    Просто съм го поместил със съкращения. Разбира се че България има териториални претенции.Ако ти беше българин живеещ в някоя турска провинция а компактно българско население,нямаше да мислиш така. И целта на този пакт е именно да се запази статуквото.А то е в полза на всички други но не и на нас.А идеала за обединена Българи беше постигнат ,въпреки този пакт,макар и за кратко.Но вместо да споменем с гордост този факт,цитираш именно човека борил се с/у него.

Коментар

nai7 написа:
      nai7 написа:
      Ти чувал ли си за атентата във влака Бургас-София,бомбата е заложена във вагон със майки и деца от български турци,на гара Буново е станало това,само зареди това че влакът е закъснял не е имало повече жертви понеже е трябвало да стане във тунел където е щяло да има повече жертви зареди липсата на въздух дата е 25 Април 1988 г.
      И най страното е че е вдигнат паметник на атентаторите.
      Eм, пак почнахте с тия спорове, без да се интересувате от фактите. Знаеш ли аджеба защо е имало там бомба, кой я е поставил и кои я е заръчал?Знаеш ли въобще кога е започнал "възродителния процес"?А знаеш ли кои са идеолозите на тия събития?Знаеш ли ........ и т.н.

Коментар

А ти знеш ли?

Коментар

nai7 написа:
          А ти знеш ли?
          Дали знам ли? Е па знам ли и аз ....

Коментар

SHB написа:
            .......А възродителният процес е единственото свестно нещо на народната власт.....
            Уважавам мнението и правото на всеки да изразява свободно това, което мисли, но ти преминаваш всякакви граници на нормално поведение. В един от постовете си казваш ,че 99% от малцинствата за измет. После предлагаш да нямат право да гласуват, да нямат право да участват в управлението. В Конституцията пише ,че всички граждани на Р. България са равни. Малко мисли преди да напишеш нещо.
            SEAT Leon Cupra 300
            Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Емин Мехмедали,Абдула Чакър,Саафет Реджеп, има и още един осъден но не на смърт и който по късно става областен координатор на ДПС за Бургас. Това са изродите от тяхната бомба загиват 3 деца и 4 жени,има и още един атентат на 30 Август 1984г там жертвата е една и 40 ранени.

Коментар

nai7 написа:
                Емин Мехмедали,Абдула Чакър,Саафет Реджеп, има и още един осъден но не на смърт и който по късно става областен координатор на ДПС за Бургас. Това са изродите от тяхната бомба загиват 3 деца и 4 жени,има и още един атентат на 30 Август 1984г там жертвата е една и 40 ранени.
                Oле майко ... Кип Уолкинг

Коментар

VooDoo написа:
                  SHB написа:
                  .......А възродителният процес е единственото свестно нещо на народната власт.....
                  Уважавам мнението и правото на всеки да изразява свободно това, което мисли, но ти преминаваш всякакви граници на нормално поведение. В един от постовете си казваш ,че 99% от малцинствата за измет. После предлагаш да нямат право да гласуват, да нямат право да участват в управлението. В Конституцията пише ,че всички граждани на Р. България са равни. Малко мисли преди да напишеш нещо.
                  А ти е хубаво преди да обвиняваш да прочетеш кой какво е написал,защото тези думи за които говориш не са мои,а на колегата niko09:
                  А най - добре е да променят закона и пропорционална глупава система и турците и циганите да нямат право да гласуват - НЕ може те да не знаят български и да нямат основно образование,а да определят колко етническа сган ще влезе в парламента.И да не коментирам това,че част от депутатите от ДПС говорят на някакъв странен език наподобяващ български.Ако всичко това ви харесва не бъдете расисти,но не забравяйте,че сте българи преди всичко.
                  Но честно казано не мога да не се съглася с него.

Коментар

LiGuru написа:
                    nai7 написа:
                    Oле майко ... Кип Уолкинг
                    Продължавам не се безпокой,ходенето е здраве.

Коментар

Заключиха другата тема, но вие не се спирате!Стига сте ми врели вашия расизъм в очите. Какво токова се гордеете с него? Смятате се за по-добри от някого само защото сте се родили в България, имате светли коси или чип нос? Биете ми се в гърдите, че сте расисти, а някой софиянец като ви нарече провинциалисти ( или обратното ) и ревете. Е къде е разликата? Дали ще е софиянци-провинциалисти, бели-негри, католици-протестанти, християни-мюсюлмани разлика няма. Нетолерантността е ръждата на душата. Ти бе, хахо, nai7 я си представи, че на твои познати живеещи в Испания да речем им забранят да кръстят детети си Иван и ги задължат да се казва Хуан. Няма ли да вдигнеш врява до бога? Каква е разликата с моя съученик Тюрхан, който след лятната ваканция изведнъж се оказа Троян? Вие расистите и изобщо всички онези, които си намирате кого да мразите, само и само да оправдаете собствените си неуспехи, които издигате в култ религията си, произхода си или каквото там ви кара да се чуствате значими, за да има поне едно нещо с което да се гордеете, сте толкова жалки, че направо нямам думи. ( Е, явно имам, щом пиша вече трети абзац. )Да се гордееш с това, че си расист, нацист или някакъв там от тоаи род е най-жалкото нещо което мога да си представя. Няма с какво да го сравня дори - да направиш съзнателен избор да си нетолерантен и да се гордееш с това според мен е, ( ей сега си изкарах предупреждението ) висша форма на съзнателно самопричинен идиотизъм съчетан и мазохистично дебилно саморазрушение.
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                        Заключиха другата тема, но вие не се спирате!Стига сте ми врели вашия расизъм в очите. Какво токова се гордеете с него? Смятате се за по-добри от някого само защото сте се родили в България, имате светли коси или чип нос? Биете ми се в гърдите, че сте расисти, а някой софиянец като ви нарече провинциалисти ( или обратното ) и ревете. Е къде е разликата? Дали ще е софиянци-провинциалисти, бели-негри, католици-протестанти, християни-мюсюлмани разлика няма. Нетолерантността е ръждата на душата. Ти бе, хахо, nai7 я си представи, че на твои познати живеещи в Испания да речем им забранят да кръстят детети си Иван и ги задължат да се казва Хуан. Няма ли да вдигнеш врява до бога? Каква е разликата с моя съученик Тюрхан, който след лятната ваканция изведнъж се оказа Троян? Вие расистите и изобщо всички онези, които си намирате кого да мразите, само и само да оправдаете собствените си неуспехи, които издигате в култ религията си, произхода си или каквото там ви кара да се чуствате значими, за да има поне едно нещо с което да се гордеете, сте толкова жалки, че направо нямам думи. ( Е, явно имам, щом пиша вече трети абзац. )Да се гордееш с това, че си расист, нацист или някакъв там от тоаи род е най-жалкото нещо което мога да си представя. Няма с какво да го сравня дори - да направиш съзнателен избор да си нетолерантен и да се гордееш с това според мен е, ( ей сега си изкарах предупреждението ) висша форма на съзнателно самопричинен идиотизъм съчетан и мазохистично дебилно саморазрушение.
                        Я па тоя алоооо аз си казвам мнението не те карам да го четеш,щом ти е готино рязан да .............. ок ама не така със рОгите напред.Хахо си ти

Коментар

PASSARELLA написа:
                          Надявам се, че неколкото тука толерантни човечеца дълбоко в себе си чувстват срам и омерзение за думите си? За анти-българските си думи? Ако не го изпитвате - опитайте се!Никога не бива да бъде правен компромис с циганите и евреите! Никога, за нищо на света!
                          Не виждам нищо анти-българско в думите си.Според теб кой е по-голям Българин - този, който убие турчин, или този, който седи и си пие ракията с него?А втората част на поста ти оставям без коментар. Само ще постна една снимка на Българската църква в Одрин:

Коментар

Расизма драги не се изразява в това, да забраниш на някой да се казва някак. По мое скромно мнение циганите представляват един доказан паразит в човешка кожа. Те са тенията на обществото. Кърлежа по кучето. Листната въшка по дървото. Поради това аз не съм на мнение че те трябва да бъдат принуждавани да сменят имената си. Аз съм на мнение, че тяхната раса със съмнителни устои и ценности трябва да бъде лишена от по-нататъшно развитие и да бъде призната за нисша, каквато е. Да бъде изтръгната така да се каже. Имената им не ме интересуват. Всъщност те нямат имена.следващото подобно нещо са евреите. Всъщност евреите са марксисти-ленинисти. И тъй като евреите са основните приносители на световните конспирации и основното котило на комунистическата идеология, този проблем налга разрешаването му час по-скоро.Някой всъщност опитвал ли се е да си представи Европа и светът днес, ако Хитлер не беше обуздал циганско-еврейското избуяване!? Някой представял ли си е, какъв ад щеше да бъде днес!?

Коментар

PASSARELLA написа:
                              Расизма драги не се изразява в това, да забраниш на някой да се казва някак. По мое скромно мнение циганите представляват един доказан паразит в човешка кожа. Те са тенията на обществото. Кърлежа по кучето. Листната въшка по дървото. Поради това аз не съм на мнение че те трябва да бъдат принуждавани да сменят имената си. Аз съм на мнение, че тяхната раса със съмнителни устои и ценности трябва да бъде лишена от по-нататъшно развитие и да бъде призната за нисша, каквато е. Да бъде изтръгната така да се каже. Имената им не ме интересуват. Всъщност те нямат имена.следващото подобно нещо са евреите. Всъщност евреите са марксисти-ленинисти. И тъй като евреите са основните приносители на световните конспирации и основното котило на комунистическата идеология, този проблем налга разрешаването му час по-скоро.Някой всъщност опитвал ли се е да си представи Европа и светът днес, ако Хитлер не беше обуздал циганско-еврейското избуяване!? Някой представял ли си е, какъв ад щеше да бъде днес!?

Коментар

PASSARELLA написа:
                                С всеки твой пост си казвам - по-зле не може да е. Но ти си ме опровергавал около 970 пъти.Сериозно, не мога да повярвам, че някой може да мисли по този начин.
                                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                                X