Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко от вас се чувстват расисти, Б. Борисов е....

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    niko09 написа:
    Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начинЧл. 40. (1) Печатът и другите средства за масова информация са свободни и не подлежат на цензура. - това е по повод на прекратяването
    Аз пък ти казвам, че този форум не е средство за масова информация, и като такъв подлежи на цензура Форумът има правила, които всички потребители са длъжни да спазват. Постовете с расистко съдържание противоречат на тези правила (т.1.14) и авторите им подлежат на предупреждение.Няма да заключа тази тема само защото и аз имам изразено мнение в нея. Да не ме обвините, че заключвам теми, в които мненията не ми харесват.Чел съм страшно много история. От нея съм научил много неща, като на първо място, че историята е един урок, който трябва да се научи. Направените грешки трябва да се знаят и да не се забравят, както и да не се повтарят. Ще завърша последното си мнение по тази тема с думите на един приятел на Българския народ:"Днес балканските страни - Албания, България, Румъния, Гърция, Югославия и Турция, са самостоятелни политически единици... Може да се каже, че създадените през последните столетия сегашни балкански страни, включително и Турция, са исторически резултат от постепенното разпадане на Османската империя, погребана накрая в историята. В този смисъл балканските народи имат съвместна история, която обхваща векове. Ако в тази история има печални спомени, то те са общи за всички балкански страни. Частта на Турция в тях е не по-малко горчива...Нечовешка и в крайна сметка достойна за съжаление е системата, при която се заставят хората да се хващат гуша за гуша, за да се направят уж щастливи. Единственото средство за ощастливяване на хората са действията и усилията, които водят към взаимно сближение, към взаимно задоволяване на материалните и духовните потребности. Истинското щастие на обществото е възможно само в условията на световен мир, ако се множат и постигат успехи привържениците на този висш идеал.""С вас българите нас ни свързва дълго минало, не особено приятно за напомняне за вас, а може би и за нас... Аз уважавам вашия народ... Всички народи са добри и при доброто желание на техните ръководители между тях винаги може да има мир и разбирателство.""Бил съм и винаги ще бъда приятел на българския народ. Всяко българско нещастие ми причинява невъобразима болка. Турция и България трябва да бъдат приятели. Който е против България, той е и против Турция."Мустафа Кемал АтатюркТурците в Турция отдавна са разбрали смисъла на тези думи. Време е и Българите в България да ги разберем.
    няма да добавя нищо освен тази снимка...Кърджали 2008...децата ми са родени в ТР ...и вижте ...това не са италиански знамена...
    Прикачени файлове
    petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Immortal написа:
      SHB написа:
      Immortal написа:
      Ататюрк е роден през 1881 г. Ако това ти говори нещо...
      И пак е клал българи през Балканската война....
      Не ми се спори по въпроса, но през Балканската война (първата), България напада Турция, а не обратно. Българите също са клали турци. На война е така. Или колиш, или те колят. Затова не обичам войните.
      Така да е.Но не е лицемерие да се обявяваш за приятел на хора които са ти били враг? Това също така по никакъв начин не променя факта че се е опитвал да настрои нашите съседи с/у нас,както вече споменах балканския пакт.

Коментар

Не. Не е лицемерие да се обявиш за приятел на някой, независимо какъв ти е бил.Лицемерие е да се обявяваш за враг на хора, които не са ти направили нищо лошо. За това, което са ти направили техните прадеди, те не са отговорни.На 05.09.1944 СССР обявява война на България. След 4 дни България им става най-големия приятел и се обръща срещу съюзниците си. Ето това може да се нарече лицемерие.

Коментар

Абе Ататюрк не беше ли в един момент шпионин-дипломат в България или се бъркам?

Коментар

Immortal написа:
            Не. Не е лицемерие да се обявиш за приятел на някой, независимо какъв ти е бил.Лицемерие е да се обявяваш за враг на хора, които не са ти направили нищо лошо. За това, което са ти направили техните прадеди, те не са отговорни.На 05.09.1944 СССР обявява война на България. След 4 дни България им става най-големия приятел и се обръща срещу съюзниците си. Ето това може да се нарече лицемерие.
            Ти чувал ли си за атентата във влака Бургас-София,бомбата е заложена във вагон със майки и деца от български турци,на гара Буново е станало това,само зареди това че влакът е закъснял не е имало повече жертви понеже е трябвало да стане във тунел където е щяло да има повече жертви зареди липсата на въздух дата е 25 Април 1988 г.

Коментар

Дърлите се по м/у си... и то срещу невидим враг. Истинските мизерници си седят и потриват ръце... гледайки ви как се самоизяждате.Типично по български. Ако имам машина на времето... ще се върна при предците си - тоя свят не е за мен...
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Immortal написа:
                Изобщо не ми забелязваш постовете. какво дава чичко гугъл на първо търсене за Балканския пакт:Договора за създаване на съюза е подписан на 9 февруари 1934 г. от Гърция, Турция, Югославия и Румъния. Подписалите страни се съгласяват да прекратят териториалните си претенции, породени след Първата световна войнаБалканската антанта е насочена срещу България и Унгария.Ето това е лицемерия! Пръв приятел български-с цялата си политика настройва нашите съседи с/у нас.Приятелството на думи,не е нищо повече от пропаганда!!! Това което реално е вършел е диаметрално противоположно.А ето един контрапример как думите се защитават с действия: Особено ни вълнува поправянето на извършената на времето неправда спрямо България.Сега след като със силата на нашето оръжие,осъществихме тази ревизия,вярваме че сме дали на своите верни бойни другари от Голямата война една историческа отплата.Говори се за отплата!!! Резултатър е обединена България!Светът според мнозина се развива спираловидно.Забравиш ли историята си,си осъден тя да се повтори.Ако днес забравим своята кръв ,утре ще има новини на български!!!Българите забравихме своите приятели,а сега се опитваме да припознаем като такива най големи те си врагове.[/i]

Коментар

nai7 написа:
                  Ти чувал ли си за атентата във влака Бургас-София,бомбата е заложена във вагон със майки и деца от български турци,на гара Буново е станало това,само зареди това че влакът е закъснял не е имало повече жертви понеже е трябвало да стане във тунел където е щяло да има повече жертви зареди липсата на въздух дата е 25 Април 1988 г.
                  Каквото повикало, такова се обадило, бих казал.А ти чувал ли си за т.нар. възродителен процес? А знаеш ли какво представлява всъщност? А бил ли си свидетел на събитията? Защото аз съм бил. И мога да ти кажа, че по това време ме беше срам че съм Българин.

Коментар

Immortal написа:
                    nai7 написа:
                    Каквото повикало, такова се обадило, бих казал.А ти чувал ли си за т.нар. възродителен процес? А знаеш ли какво представлява всъщност? А бил ли си свидетел на събитията? Защото аз съм бил. И мога да ти кажа, че по това време ме беше срам че съм Българин.
                    Аз защо атентатъ е бил с/у МАЙКИ С ДЕЦА???????А не с/у милицията,или народната армия,или с/у комунистите.Ами дори не с/у обикновенния българин ами с/у МАЙКИ И ДЕЦА!!! Има още атентати от турци,всичките са с/у невинни граждани.За това имаш ли обяснение?А възродителният процес е единственото свестно нещо на народната власт. В България е имало и още има(спомни си Адем Кенан) турски сепаратизъм. И държавата е взела мерки.

Коментар

nai7 написа:
                      Immortal написа:
                      И най страното е че е вдигнат паметник на атентаторите.

Коментар

SHB написа:
                        Изобщо не ми забелязваш постовете. какво дава чичко гугъл на първо търсене за Балканския пакт:Договора за създаване на съюза е подписан на 9 февруари 1934 г. от Гърция, Турция, Югославия и Румъния. Подписалите страни се съгласяват да прекратят териториалните си претенции, породени след Първата световна войнаБалканската антанта е насочена срещу България и Унгария.
                        Забелязвам ти постовете, разбира се. Само че ти цитирайки нещо, вадиш това, което не ти отърва.Балканският пакт или Балканското съглашение, наричано още и Балканска Антанта е военно-политически съюз, целящ да запази статуквото на Балканите след Първата световна война.Договора за създаване на съюза е подписан на 9 февруари 1934 г. от Гърция, Турция, Югославия и Румъния. Подписалите страни се съгласяват да прекратят териториалните си претенции, породени след Първата световна война, една към друга и към съседните си страни. Други страни в региона, които взимат участие в дипломатическите взаимоотношения, но отказват да подпишат документа са: Италия, Албания, България, Унгария и Съветския съюз. Повечето от тези страни имат предимно претенции за териториална експанзия. Балканският пакт спомага за осигуряването на мира между Турция и независимите страни в югоизточна Европа, които са били част от Османската империя (най-вече Гърция), но не успява да охлади местните интриги, което окуражава военната интервенция в региона на Германия, Великобритания, и Съветския съюз по време на Втората световна война.И пак казвам - тогава са били времена на войни. Това пак е политика, а аз мразя политиците. Повече няма да пиша в тази тема, наистина. Поздрави на всички!

Коментар

Immortal написа:
                          nai7 написа:
                          Да бил съм даже ни се молиха със баща ми да си свалим багажника от Москвича за да ни го купят,и знаеш ли какво казваше един техен водач"ще се върнем със танкове"само че се върнаха много лошо обругани и то без вазелин.

Коментар

Надявам се, че неколкото тука толерантни човечеца дълбоко в себе си чувстват срам и омерзение за думите си? За анти-българските си думи? Ако не го изпитвате - опитайте се!Никога не бива да бъде правен компромис с циганите и евреите! Никога, за нищо на света!

Коментар

PASSARELLA написа:
                              Никога не бива да бъде правен компромис с циганите и евреите! Никогa за нищо на света!
                              Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

nai7 написа:
                                nai7 написа:
                                Immortal написа:
                                И най страното е че е вдигнат паметник на атентаторите.
                                Ами той единия от атентаторите е активист на ДПС,как няма да има паметник???Обаче ДПС бързо забрави възродителния процес и се сроди с БСП.Така де парите с по-важни от "жертвите".Конституция на Република България-Член 12 алинея 4:Не могат да се образуват политически партии на етническа,расова или верска основа[...]ДПС какво е?Неговите членове не са ли турци? За него не гласуват ли турци.Не се ли возят с автобуси изброрни туристи-турци?

Коментар

Working...
                                X