6ma7ka7a написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко от вас се чувстват расисти, Б. Борисов е....
Collapse
Заключена тема
X
X
-
http://vbox7.com/play:29984d76http:/...3d23a0Пред фактите и боговете мълчат!Как да не мразиш турците?http://vbox7.com/play:76c59485
Коментар
-
SHB, телевизия СКАТ си я знаем. Айде, няма нужда Аз лично не мисля, че ДПС е представителна извадка от турския етнос в България. ДПС е творение на бившата Държавна Сигурност и като такава я разглеждам като един клон на мафията БСП. Политиците от ДПС мразя точно толкова, колкото и политиците от БСП, НДСВ, Атака или която партия си искате.Към обикновените турци изпитвам същите чувства, каквито към обикновените българи, арменци, каракачани, власи и др.
Коментар
-
Много съм млад и зелен, но според мен има и истини в исказването на Бат Бойко...Не съм расист, и нямам нищо против Турците, и Циганите... но просто, като гледам хората се пробират скапани, ама наистина скапани от работа, хора които нямат никакво време едно кафе да пиинат в някое заведени... и в същото време гледам някой циганин слиза от някав мерцедес, и по цял ден са в кафето... и постоянно им се дават помощи, и т.н... имат по 10 деца, които стоят гладни, и родителите им грам не ги интересува. Нали си кара мерцедеса и се прай на баровец в някое кафе... Сега не слагам всички цигани под общ знаменател, защото и аз имам приятели цигани, но си имат работа семейство, и свързват двата края, и най-важното мислят за семейството си!Колкото до Турците... обиждат се, защо сме им викали така... ами чакай малко бе... Държавата ви се казва Турция (такова нещо, като Османска имерия отдавна е изчезнало от картата на света)... И пряко засекгнати от изказването на Бойко бяха депутатите от партия ДПС... партията на Ахмет Дуган... До къде стигнахме колеги турци да ни оправляват, в собствената ни държава... да идват Турци от турция с автобуси, и да гласуват...Пак повтарям не съм расист не мразя нито Турци, нито Цигани но просто Ахмет Дуган и особенно мързеливите цигани, ми паднаха много в очите...Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
icomirGT написа:Бат Боико много точно си го каза на ром 5лв му даи и гол ще ирае пред теба за пенсионерите не че ги обижда те са израснали с червенотопросто си мислят че ще се варне старото времеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
niko09 написа:Колега Immortal,относно парите,с които ДПС финансира своите представители с цел тяхното удвояване или утрояване и постепеното изместване на българите ,какво ще кажеш?А за телевизията дали е Скат или не ,за всички,които не знаят това е истината за Доган.
Коментар
-
Immortal написа:SHB, телевизия СКАТ си я знаем. Айде, няма нужда Аз лично не мисля, че ДПС е представителна извадка от турския етнос в България. ДПС е творение на бившата Държавна Сигурност и като такава я разглеждам като един клон на мафията БСП. Политиците от ДПС мразя точно толкова, колкото и политиците от БСП, НДСВ, Атака или която партия си искате.Към обикновените турци изпитвам същите чувства, каквито към обикновените българи, арменци, каракачани, власи и др.
Коментар
-
fast_ghost написа:Много съм млад и зелен, но според мен има и истини в исказването на Бат Бойко...Не съм расист, и нямам нищо против Турците, и Циганите... но просто,.. ......До къде стигнахме колеги турци да ни оправляват, в собствената ни държава... да идват Турци от турция с автобуси, и да гласуват...Пак повтарям не съм расист не мразя нито Турци, нито Цигани но просто Ахмет Дуган и особенно мързеливите цигани, ми паднаха много в очите...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Ще цитирам Джоузеф Хелър:"Расовият предразсъдък е нещо ужасно, Йосарян. Наистина е нещо ужасно. Ужасно нещо е да се отнасяш към един приличен, уважаващ законите индианец като към черен, към чифут, жабар или шпаньолец. "Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Аз смятам,че изобщо ни е сбъркана ценностната система. По-естествено нещо от страха от чуждия,от различния в природата -няма. Обаче в 21 век ти слагат клеймото расист и вече си зъл.А турчинът е репресиран. Той е онеправдан. Нищо че векове е безчинствал не само на територията на България. Нищо ,че и сега съм убеден има апетит към нас.
Коментар
-
Immortal написа:SHB, телевизия СКАТ си я знаем. Айде, няма нужда Аз лично не мисля, че ДПС е представителна извадка от турския етнос в България. ДПС е творение на бившата Държавна Сигурност и като такава я разглеждам като един клон на мафията БСП. Политиците от ДПС мразя точно толкова, колкото и политиците от БСП, НДСВ, Атака или която партия си искате.Към обикновените турци изпитвам същите чувства, каквито към обикновените българи, арменци, каракачани, власи и др.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар