todorshalev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко от вас се чувстват расисти, Б. Борисов е....
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Еми аз да си кажа, че....не харесвам циганите. По-леко и нежно не мога да го кажа. Побеснявам при новина, че роми са пребили момче или изнасилили момиче. В автобуса пътуват и омирисват всичко, щото смърдят, защото са нечистоплътни и гнусни, пътуват без билети и никой не им прави проблем. Крадат непрекъснато. На мен един път ми откраднаха 100 лева в трамвай. Ако го бях спипал мръсната гад щях да го разкъсам. Просят, а като не им дадеш пари те псуват. Спомням си лятото в Пловдив как бях изпотрошили полицейски коли, спомням си как като отидоха да им спират тока, забравих в кой град беше, замерваха полицаите с камъни. Еми кво да им обичам? Как да съм толерантен? Едни безполезни, дори вредни елементи за обществото и който го отрича или е безкрайно заблуден или просто лъже.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
profit написа:peho написа:profit написа:Не съм расист, а реалист. Реалността е, че Б.Б. е един шоумен. На колегите, които са решили да му гласуват доверие на следващите избори им пожелавам най-искрено да не бъдат горчиво разочаровани.
Коментар
-
todorshalev написа:аз съм расист ако расист е човек които не навижда хора или етноси които тровят милата ни родина
Коментар
-
Аз също съм расист, забравих да спомена като пуснах темата, но съм такъв. Не харесвам цигани, турци, като не говоря за турци от турция, или българи мюсюлмани, а за тези турци, които се бият в гърдите с народностната си принадлежност, а същевременно живеят в България. Въпросните същества са мазни, нагли, подли и некадърни, казвам го защото познавам доста такива, живеят мизерно със заеми в мизерни къщи, но си купуват коли и техника от които нямат основателна нужда, освен да се покажат като "баровци". Има и такива, които окрадоха много от нашия данъкоплатец, завъртяха далаверите и сега са неприкосновенни. Ако продължавам ще стане грубо. Б.Б. едва ли смята, че може нещо да промени, явно е предизборна игра. Какво да се прави като сме станали пенсионерска държава, ами така ще е като положението в Бг. изгони сумати млади хора, сега 2млн. изкарват прехраната на още 4 млн. изкарват парите на държавните ръководители, което хич не е малко.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
tinalex написа:Бате Бойко почва да ми харесва.Добре ще е да направи коалиция с Костов,че да отида да гласувам.Не съм го правил от 8 години.Това са последиците от нежната революция.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Immortal написа:С какво един циганин, откраднал 4 гуми с джантите е по-лош от един Български бизнесмен, откраднал от колеги стока за десетки хиляди левове? Поръчал я, получил я, но забравил да я плати вече няколко години?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
van_dal написа:Аз също съм расист, забравих да спомена като пуснах темата, но съм такъв. Не харесвам цигани, турци, като не говоря за турци от турция, или българи мюсюлмани, а за тези турци, които се бият в гърдите с народностната си принадлежност, а същевременно живеят в България. ........SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
VooDoo написа:Българите, които живеят в Македония, Сърбия,САЩ,Канада .....те какви трябва да са?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Е какво невярно каза Бойко?И аз съм расист.Ксенофоб ако искате. А нима римляните не са били? Hospes-hostis!!!Нима църквата не е расистка-светата инквизиция,ККК...Нима турците не ни наричат гяури? Нима столетия не са подлагали не един и два народа на геноцид? Бил съм в родопите-жените със забрадки,видят ли непознати хора и се крият като опарени. В мегамизерното село, в центъра се извисява чисто нова джамия.От залъка на децата си ще извадят за да има за минарета. Дразнят ме когато в центъра на София,исторически християнски град се чува нареждането на имам или какъвто е там. Дразни ме наглостта на ДПС която легитимира първо царя ,после и комунистите и взема дейно участие във всякакви грабежи. Дразни ме това,че строят къщи на циганите които са ме обирали,а бедните българи умират от глад...Абе неизброимо е. За това,че сме бедна държава вина имаме ние основно,но да си затваряме очите пред наглостта на малцинствата е глупаво.
Коментар
-
VooDoo аз познавам някои хора нека да го кажем с твоя произход (не знам как да го кажа по друг начин надявам се ме разбираш). Тези хора са изключително свесни и съвесни и абе само хубаво мога да кажа. Но познавам и такива дето са от напаста на ДПС. Тези хора само защото са от ДПС заемат много важни постове в държавни институции в Благоевград. Мога да ти кажа, че по злобни, алчни, нагли и каквото се сетиш хора не съм виждал. И най-страшното е са некадърници. Успяли са само благодарение на това, че са хора на Доган. Ето там е проблема. Ето от там идва този негативизъм в България и ако щете расизъм! Затова тези свесните хора някак не се забелязват на фона на боклука. Защото аз като българин, като отида в българското министерство на земеделито и горите и искам нещо за моя си български имот срещу мен са хора дето ме псуват на турски и се опитват да се гаврят с мене. Как трябва аз да реагирам на това? Да бъда ли расист или не? Циганите пък направо не искам да ги коменирам. Кой каквото иска да говори, това са масово хора за които законите нямат никакво значение, правят каквото си искат и го правят на гърба на всички други. Е няма как да ги обичам. Това за пенсионерите вярно беше грубичко в изказването на Бойко, но за жалост е много вярно. Ето моите баба и дядо. Кой какво прави само за БСП гласуват! Аз им викам защо бе хора, какво получихте от БСП за последните години. Те не могат да ми кажат! Казват ми нищо ама ние си харесваме БСП. И какво става тези хора си гласуват за БСП, циганите за кой плати, псевдо турците за ДПС. И цял живот ли ще ни въртят на шиш БСП и ДПС? Аз лично вече не искам. И ще гласувам винаги за алтернативата макар и да знам, че няма да е кой знае колко различно. Но поне е алтернатива...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар