Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко от вас се чувстват расисти, Б. Борисов е....

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    И какво се опитвате да ми кажете повечето от колегите,да забравя историята си,да забравя какво са правили изродите и да си свиркам и да си казвам майната му какво толкова че са клали и изнасилвали българси жени.Това е било много одавна ами да забраним историята по училищата или да напишем нова че едно време турците са ни уважавали по един много особен начин,ама това е било така защото са ни мислили доброто.Някой от вас не са патриоти а мижитурки срам за вас,щом искаш забрави Батак,забрави Капитан Дядо Никола,забрави,Велчова завера и тн.аз не мога а и не искам.

    Коментар


      [...]

      Коментар


        nai7 написа:
        Lane Staley написа:
        Че не е било робство според критериите за робство спор няма. Че до 19 век Империята е кретала с устройство инавици характерни за Средновековието също е вярно.Колегат смята, че тези 5 века са причина за сегашното ни положение. Донякъде съм съгласен, но само донякъде. Има едни други страно, които също са били в периферията на Индсутриалната революция, но успели да наваксат по-добре от нас. Швеция, Норвегия, Финландия. Може би причината е, че не са тръгнали да търсят реванш за миналото, а са се опитали и успели да построят бъдеще за децата си? Докато ние тук сме затънали в спомени, разяждани от мисли за отмъщение, желание да прехвърлим вината за несгодите си другиму, улисани да търсим виновника вън от нас, оплакваме се от корупция, но първи се втурваме да "почерпим" полицаят когато ни спре, възмущаваме се от мошениците, но се качваме без билет в автобуса, псуваме мързеливите цигани, а младите "достойни българи" не искат да "се гърчат за 500 лева" и висят по кафетата плащайки си масрафа с пенсията на дядо. В момента ние като нация приличаме на човек изпаднал в ступор - не знаем какво правим, нямаме идея за бъдещето, когато то е по-далеч от вечерното напиване. Търсят поводи за гордост в онези които поне от век са под земята, а не виждат какъв пример дават на децата си. Младите мърморят, искат много, но не дават нищо. Чели-недочели учебниците се гордеят, че са българи, а не могат да пишат правилно на собствения си език. Имат малко идеали, а и идеалите им обикновено са с големи цици или мускули, но не и с висок интелект или морал. Жалка картинка - една шепа хора, но винаги намират за какво да намразят някого - че дошъл в града им, че говорел меко, че незнам си какво...
        Било е робство щом са се продавали българи по Османските пазари,ама знам ли ти как ще го наречеш може би алъш вериш,знам ли.
        Това са митове и легенди за Османските пазари.Ще се опитам да ти обясня защо не е били робство,а владичество:1.Робът не плаща данъци на държавата или на робовладелеца.2.Робът няма право на частна собственост,камо ли на къща,земя,ниви и т.н.3.Робът няма право на образование.Българина е можел да си изпрати детето да учи в Роберт-колеж,Сорбоната и къде ли не.Не знам дали ти е ясно каква интелигенция е имала България непосредствени след освобождението.Явно не знаеш.Днешната е псевдоинтелигенция в повечето случаи.4.Робът не може ако не е доволен от там където живее да си вдигне шапката и да напусне страната си.Границите на Турската империя не е била обградена от минни полета и не се е стреляно на месо,ако някой реши по собствено желание да я напусне.Движението на хора е било съвсем свободно.Не си ли доволен върви където си искаш.5.Робът няма документи лична идентификация.Българина е имал тестере,което е аналог на лична карта.Да изброявам ли още.По гореизброените критерии робство реално е имало в САЩ и Русия/крепостничество е абсолютна форма на робство и то на собствените си граждани.Отменено от нашия цар Освободител Александър II през 1861 год./А ако знаеш какво е било развитието на BG след освобождението-направо японски темпове на развитие във всяко отношение.Независико,че всички наши съседи са се освободили преди нас през 1912 год BG е била първа на балканите във всяко отношение-културно,икономическо,финансово/златен лев/,социално,стандарт на живот,а да не говорим във воено.Всички съседи ги дрънкаме вкупом на почивки.Така,че Турското владичество за мене съвсем не ни е виновно за днешния хал в който се намираме.45 години съветско-комунистическо владичество е нанесло в духовното развитие на нацията ни много по тежки последствия от колкото турското.Днешното ни състояние е точно функция на това-последни на Балканите и Европа във всяко отношения.

        Коментар


          [
          quote="SHB"]И кой е казал че българите са славяни???Това е поредния анахронизъм остнала от хепи соц историята.Съвременните българи са нация -съвкупност от много различни народи-печенези,кумани,славяни,според някои траки и прочие.Във всички енциклопедии Българите, Македонците, Сърбите, Черногорците, Хърватите, Босненците и Словенците се причисляват към южните СЛАВЯНИ. Във всички тези народи славянският ген обаче не надхвърля 20%, за разлика от поляци, сорби, чехи, руси и останалите северни славяни (западни и източни), в които този ген е над 50%.Турците са причината България да е бедна държава.Недвусмислено заради техния гнет в България няма буржоазна революция,няма класическо европейско възраждане ако щеш.Всички проблеми на България могат да се проследят до един корен. За доказателство мога веднага да приведа факта,че няма територия на Балканите ,била в османската империя която да е просперираща. Дори и Румъния която е може би най-напред с материала е сред най бедните страни в Еврозоната,а тя дори е била само зяависима област и свободна мнго преди България.Само малко по-напред Унгария е далеч пред тях,но и тя е била част от Австро-унгарската империя.
          Тук съм готов да поспоря доста. Знам, че ти си интелигентен човек, и ще ме разбереш . Първо, пропуснал си Гърция и Кипър, две държави, били не по-малко под същия този гнет. Сега обаче хиляди Българи ходят да им работят за жълти стотинки. Не че икономиката на Гърция е цъфнала и вързала, но който е ходил, знае. И не на последно място - виж икономически къде е Турция, къде е България. Ако толкова ни дърпаха назад, що сега са напред?!?Второ, в края на 30-те години на 20-ти век, българската икономика е била най-силната на Балканите. Много по-развита от тази на Турция, Гърция, Румъния, Сърбия и т.н.Аз твърдя, че за сегашното положение вина имат ЕДИНСТВЕНО 45-те години "социализъм" и "комунизъм". Както и прословутия български манталитет, описан от не един автор - най-вече от Иван Хаджийски в "Бит и душевност на българския народ".
          [/quote][/quote]Аз написах какво смятам по въпроса за българите-смесица от много народи. Не съм чел тези ДНК изследвания за които говориш,но е факт че разделението на ючни,източни и западни славяни,съществува в историческата наук много преди да бъде открит съществуването на ДНК. Навсякъде България се числи към славянските държави по езиков принцип.На скоро имаше филм по БТВ където антрополози причислиха българите към народ живял преди идването на българитеи славяните тук(няма кой друг да е освен траки).Но историята твърди,че траките са взели незначително участие във формирането българския етнос. така че съм скептично настроен към подобни изследвания.България в началото на 20 век е просперираща,сравнено към Балканите.Отнесено към останалия европейски свят е изостанала. Факт.Всичко е в зависимост от това кое взимаме за база за сравнение.Гърция в момента също е просперираща отнесно към нас,но не и спрямо Стара Европа.Както виждаме явно гърците не са доволни.А разликата м/у Турция и България е,че те са били империя,,а ние владение.Нормално е да с икономически и политически по развити.[/quote]

          Коментар


            niko09 написа:
            Когато някой българин реши да не позволява на циганите и турците да правят каквото си искат става расист,дискриминатор и отнася някакво наказание,а когато някой циганин обере и изнасили 70 годишна старица или някой турчин каже,че България е част от турция - за тях няма никакво наказание???Или както беше писал един колега - Защо когато удариш циганин те съдят и защо когато той те удари съдят пак теб? Нали всички сме българи,нали не трябва да се делим и всички сме равни пред закона.Това ли е справедливост,това ли е България???Щом на някой колеги това им харесва позволете ние да имаме друго мнение и виждане и най - елементарното не ни убиждайте след като сте толкова духовно извисени.
            Колега, четеш ли внимателно, какво си написал?Всичко което си написал, дори да е вярно, какво доказва? Доказва слабата ни съдебна система, която е БЪЛГАРСКА. Не е циганска или турска. За това, че бандити от всякакъв етнос ходят безнаказано по улиците не са виновни малцинствата. Виновна е нашата система. Щом е извършил престъпление - да си получи и заслуженото наказание. Без значение на етнос или религия. Ето това искам аз. Четейки думите ти, мисля че и ти искаш същото. Единствената разлика между нас е, че ти обвиняваш за нашата съдебна система някой друг, а не нас.Между другото, искам да попитам всички, които казват че са малко или много расисти (или ксенофоби): Вие лично, познавате ли добре някой човек от малцинствата? Имате ли приятел или познат, турчин, циганин или друг?Защото не мога да повярвам, че човек от Родопите не познава поне един турчин или българин-мюсюлманин. Един човек от Плевен или Русе не познава поне един влах. Един човек от Сливен или Карлово не познава нито един каракачанин. Един човек от Варна не познава нито един гагаузин или казак.Лично аз съм чист етнически Българин, поне до 4-то поколение назад. За малко да се оженя за една каракачанка преди да се оженя за съпругата ми, а сегашната ми кума е влахиня от Русенския край. Бившият ми шеф също е влах, от Плевенско. Имам приятели турци, и то много добри приятели. В Сливен имах за съседи едно циганско семейство, от цигани със средно образование, с две дечица, с които се разбирахме много добре. Имам и страшно много други приятели българи, естествено. Е, според вас, не трябваше ли да се уважавам със съседа ми циганин? Ако слушам вас, на приятелите си турци трябва да кажа - марш към Анадола, на бившето ми гадже - марш към Гърция (не че сега не е там де), на кумата ми - да се разведе с кума и да си заминава за Румъния, а комшията циганин да поканя вкъщи, да го заколя и разчленя, и да си сваря сапун???Мислите ли какво всъщност казвате???

            Коментар


              Stefan Hadjov написа:
              nai7 написа:
              Lane Staley написа:
              Че не е било робство според критериите за робство спор няма. Че до 19 век Империята е кретала с устройство инавици характерни за Средновековието също е вярно.Колегат смята, че тези 5 века са причина за сегашното ни положение. Донякъде съм съгласен, но само донякъде. Има едни други страно, които също са били в периферията на Индсутриалната революция, но успели да наваксат по-добре от нас. Швеция, Норвегия, Финландия. Може би причината е, че не са тръгнали да търсят реванш за миналото, а са се опитали и успели да построят бъдеще за децата си? Докато ние тук сме затънали в спомени, разяждани от мисли за отмъщение, желание да прехвърлим вината за несгодите си другиму, улисани да търсим виновника вън от нас, оплакваме се от корупция, но първи се втурваме да "почерпим" полицаят когато ни спре, възмущаваме се от мошениците, но се качваме без билет в автобуса, псуваме мързеливите цигани, а младите "достойни българи" не искат да "се гърчат за 500 лева" и висят по кафетата плащайки си масрафа с пенсията на дядо. В момента ние като нация приличаме на човек изпаднал в ступор - не знаем какво правим, нямаме идея за бъдещето, когато то е по-далеч от вечерното напиване. Търсят поводи за гордост в онези които поне от век са под земята, а не виждат какъв пример дават на децата си. Младите мърморят, искат много, но не дават нищо. Чели-недочели учебниците се гордеят, че са българи, а не могат да пишат правилно на собствения си език. Имат малко идеали, а и идеалите им обикновено са с големи цици или мускули, но не и с висок интелект или морал. Жалка картинка - една шепа хора, но винаги намират за какво да намразят някого - че дошъл в града им, че говорел меко, че незнам си какво...
              Било е робство щом са се продавали българи по Османските пазари,ама знам ли ти как ще го наречеш може би алъш вериш,знам ли.
              Това са митове и легенди за Османските пазари.Ще се опитам да ти обясня защо не е били робство,а владичество:1.Робът не плаща данъци на държавата или на робовладелеца.2.Робът няма право на частна собственост,камо ли на къща,земя,ниви и т.н.3.Робът няма право на образование.Българина е можел да си изпрати детето да учи в Роберт-колеж,Сорбоната и къде ли не.Не знам дали ти е ясно каква интелигенция е имала България непосредствени след освобождението.Явно не знаеш.Днешната е псевдоинтелигенция в повечето случаи.4.Робът не може ако не е доволен от там където живее да си вдигне шапката и да напусне страната си.Границите на Турската империя не е била обградена от минни полета и не се е стреляно на месо,ако някой реши по собствено желание да я напусне.Движението на хора е било съвсем свободно.Не си ли доволен върви където си искаш.5.Робът няма документи лична идентификация.Българина е имал тестере,което е аналог на лична карта.Да изброявам ли още.По гореизброените критерии робство реално е имало в САЩ и Русия/крепостничество е абсолютна форма на робство и то на собствените си граждани.Отменено от нашия цар Освободител Александър II през 1861 год./А ако знаеш какво е било развитието на BG след освобождението-направо японски темпове на развитие във всяко отношение.Независико,че всички наши съседи са се освободили преди нас през 1912 год BG е била първа на балканите във всяко отношение-културно,икономическо,финансово/златен лев/,социално,стандарт на живот,а да не говорим във воено.Всички съседи ги дрънкаме вкупом на почивки.Така,че Турското владичество за мене съвсем не ни е виновно за днешния хал в който се намираме.45 години съветско-комунистическо владичество е нанесло в духовното развитие на нацията ни много по тежки последствия от колкото турското.Днешното ни състояние е точно функция на това-последни на Балканите и Европа във всяко отношения.
              Какво ще ми кажеш тогава за това че голяма маса от българсия етнос са турцизирани и ислямизирани,че са налагани насилствени методи потурчване и кръвен данък или това,дискриминация чрез закони,гарантиращи обезправяването на българите спрямо турците и мюсюлманите.

              Коментар


                Наистина системата ни е такава само,че законите се гласуват в правителството ,а в правителството има тройна коалиция и едната партия е ДПС,която си пише угодни за нея закони и която си е опекла нещата от много време - примерно с гласуването,за което стана въпрос по рано в темата.и за това трябва да променят закона и пропорционална глупава система и турците и циганите да нямат право да гласуват - НЕ може те да не знаят български и да нямат основно образование,а да определят колко етническа сган ще влезе в парламента.И да не коментирам това,че част от депутатите от ДПС говорят на някакъв странен език наподобяващ български.Трагичното в случая е че българина е проспал отново това време и ако сега каже нещо вече става расист.Дори спора в тази тема в авто форум го доказва какво остава на по - високо ниво?
                Fiat Brava 1.8 16V GT

                Коментар


                  Добре...ако разсъждаваме по твоята логика...и незнам дали си бил някога в ТР или имаш някаква представа за днешна модерна ТР...и като тази държава се е отървала от отоманското си минало едва през 1923 година (а родината ни 187...как са можали *фесовете* да си изградят за около 85 години страна със доста силна индустрия, икономика, демокрация,социална държава и прочие и прочие...кандидат за членство в евросъюза...как??? а нямали недостъци??? има...както при всички държави има...но картината като цяло е много по добра даже и от УНГАРİЯ...дане говорим за балканите...всъщност има много неща за казване...ама айде... пиша с 20 годишен трудов и житейски опит в ТР...*******************а и неми *побира* акъла как може една империя да съществува 500 години... (баща ми е даскал по история ,все още...и библиотеката е пълна с история...от всякакъв род)
                  petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

                  http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

                  Коментар


                    [quote="niko09"]
                    nikki_sixx написа:
                    И той е? Защото ако правилно следваш нишката... ще видиш, че България пада под робство точно зарди предателство от страна на Българин! ... quote] Може това предателство да е било от някой твой далечен роднина решил да закрива България
                    Моят род идва от Лозенград... поне да четеш се научи! И аз поне знам от къде идва родът ми... (за разлика от теб националисте)
                    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

                    Коментар


                      Immortal написа:
                      niko09 написа:
                      Когато някой българин реши да не позволява на циганите и турците да правят каквото си искат става расист,дискриминатор и отнася някакво наказание,а когато някой циганин обере и изнасили 70 годишна старица или някой турчин каже,че България е част от турция - за тях няма никакво наказание???Или както беше писал един колега - Защо когато удариш циганин те съдят и защо когато той те удари съдят пак теб? Нали всички сме българи,нали не трябва да се делим и всички сме равни пред закона.Това ли е справедливост,това ли е България???Щом на някой колеги това им харесва позволете ние да имаме друго мнение и виждане и най - елементарното не ни убиждайте след като сте толкова духовно извисени.
                      Колега, четеш ли внимателно, какво си написал?Всичко което си написал, дори да е вярно, какво доказва? Доказва слабата ни съдебна система, която е БЪЛГАРСКА. Не е циганска или турска. За това, че бандити от всякакъв етнос ходят безнаказано по улиците не са виновни малцинствата. Виновна е нашата система. Щом е извършил престъпление - да си получи и заслуженото наказание. Без значение на етнос или религия. Ето това искам аз. Четейки думите ти, мисля че и ти искаш същото. Единствената разлика между нас е, че ти обвиняваш за нашата съдебна система някой друг, а не нас.Между другото, искам да попитам всички, които казват че са малко или много расисти (или ксенофоби): Вие лично, познавате ли добре някой човек от малцинствата? Имате ли приятел или познат, турчин, циганин или друг?Защото не мога да повярвам, че човек от Родопите не познава поне един турчин или българин-мюсюлманин. Един човек от Плевен или Русе не познава поне един влах. Един човек от Сливен или Карлово не познава нито един каракачанин. Един човек от Варна не познава нито един гагаузин или казак.Лично аз съм чист етнически Българин, поне до 4-то поколение назад. За малко да се оженя за една каракачанка преди да се оженя за съпругата ми, а сегашната ми кума е влахиня от Русенския край. Бившият ми шеф също е влах, от Плевенско. Имам приятели турци, и то много добри приятели. В Сливен имах за съседи едно циганско семейство, от цигани със средно образование, с две дечица, с които се разбирахме много добре. Имам и страшно много други приятели българи, естествено. Е, според вас, не трябваше ли да се уважавам със съседа ми циганин? Ако слушам вас, на приятелите си турци трябва да кажа - марш към Анадола, на бившето ми гадже - марш към Гърция (не че сега не е там де), на кумата ми - да се разведе с кума и да си заминава за Румъния, а комшията циганин да поканя вкъщи, да го заколя и разчленя, и да си сваря сапун???Мислите ли какво всъщност казвате???
                      Аз също имам познати не приятели,турци и цигани но това не ми пречи да ги мразя и да ги избягвам че и да ги моря от време на време.Колега аз работя във Сл.бряг там освен турски друго не се чува.М.............. им

                      Коментар


                        [quote="nikki_sixx"]
                        niko09 написа:
                        nikki_sixx написа:
                        И той е? Защото ако правилно следваш нишката... ще видиш, че България пада под робство точно зарди предателство от страна на Българин! ... quote] Може това предателство да е било от някой твой далечен роднина решил да закрива България
                        Моят род идва от Лозенград... поне да четеш се научи! И аз поне знам от къде идва родът ми... (за разлика от теб националисте)
                        Темата беше друга,но ще ти се вържа на акъла и ще ти кажа,че моя род си е от Русе,който е съществувал много преди да има Лозенград.
                        Fiat Brava 1.8 16V GT

                        Коментар


                          bahricin написа:
                          Добре...ако разсъждаваме по твоята логика...и незнам дали си бил някога в ТР или имаш някаква представа за днешна модерна ТР...и като тази държава се е отървала от отоманското си минало едва през 1923 година (а родината ни 187...как са можали *фесовете* да си изградят за около 85 години страна със доста силна индустрия, икономика, демокрация,социална държава и прочие и прочие...кандидат за членство в евросъюза...как??? а нямали недостъци??? има...както при всички държави има...но картината като цяло е много по добра даже и от УНГАРİЯ...дане говорим за балканите...всъщност има много неща за казване...ама айде... пиша с 20 годишен трудов и житейски опит в ТР...*******************а и неми *побира* акъла как може една империя да съществува 500 години... (баща ми е даскал по история ,все още...и библиотеката е пълна с история...от всякакъв род)
                          Ами вземи да почетеш малко тогава,защо тогава модерна ТР си трепе кюрдите и ги гони ами азиатската част че има региони дето незнаят що е ток.Аз служих на границата и почти всяка вечер ставахме да гоним кюрди които бягат от модерна ТР.

                          Коментар


                            nai7 написа:
                            И какво се опитвате да ми кажете повечето от колегите,да забравя историята си,да забравя какво са правили изродите и да си свиркам и да си казвам майната му какво толкова че са клали и изнасилвали българси жени.Това е било много одавна ами да забраним историята по училищата или да напишем нова че едно време турците са ни уважавали по един много особен начин,ама това е било така защото са ни мислили доброто.Някой от вас не са патриоти а мижитурки срам за вас,щом искаш забрави Батак,забрави Капитан Дядо Никола,забрави,Велчова завера и тн.аз не мога а и не искам.
                            Колега, ако успея да те накарам поне малко да се замислиш над думите си, ще спя спокойно.Според твоите думи излиза, че турците сутрин като се събудят и чуят мюезина от джамията, за сутрешна гимнастика са заколвали един българин. На обяд - брат му. А след обяд са изнасилвали сестра им. Едва ли не, това е било единственото занимание на всички турци по българските земи. Никой не отрича историята, и никой не я забравя. И не трябва да се забравя! Но не и постоянно да се търси реваншизъм. Да, това е било. Но сега то е минало. Понякога игрите на политиците изискват жертви, и жертвите ги дава народа. Та комунистите не избиха ли сума ти народ през 50-те? А сърбите? Знаеш ли колко Българи са загинали от сърбите само за това, че са казали, че са Българи? А колко много други са загинали в концлагера Голи Оток и на други места? А сега им викате "брате"?Всъщност Възродителния процес не беше ли реванш за нас? Сега е техен ред - или ние да ги тъпчем сега 500 години, пък после пак те и така до безкрай... Никой не те кара да обичаш никой. Можеш дори себе си да не обичаш. Но аз лично за себе си предпочитам за приятел един добър човек турчин, отколкото един лош човек българин.Не знам дали ме разбираш. Поне се опитай.

                            Коментар


                              Immortal написа:
                              Между другото, искам да попитам всички, които казват че са малко или много расисти (или ксенофоби): Вие лично, познавате ли добре някой човек от малцинствата? Имате ли приятел или познат, турчин, циганин или друг?
                              Аз от цигани имам белег на лицето ,под дясното око.Ограбвани сме от джебчии многократно.Турци-български,познавам лично трима.Никакви добри впечатления нямам.Единия ми превъзнасяше османската империя,колко била велика.А беше кръстен с българско име...С турски турци съм имал досег в университета-много нагли. Държаха се все едно всички са им длъжни...

                              Коментар


                                Immortal написа:
                                nai7 написа:
                                И какво се опитвате да ми кажете повечето от колегите,да забравя историята си,да забравя какво са правили изродите и да си свиркам и да си казвам майната му какво толкова че са клали и изнасилвали българси жени.Това е било много одавна ами да забраним историята по училищата или да напишем нова че едно време турците са ни уважавали по един много особен начин,ама това е било така защото са ни мислили доброто.Някой от вас не са патриоти а мижитурки срам за вас,щом искаш забрави Батак,забрави Капитан Дядо Никола,забрави,Велчова завера и тн.аз не мога а и не искам.
                                Колега, ако успея да те накарам поне малко да се замислиш над думите си, ще спя спокойно.Според твоите думи излиза, че турците сутрин като се събудят и чуят мюезина от джамията, за сутрешна гимнастика са заколвали един българин. На обяд - брат му. А след обяд са изнасилвали сестра им. Едва ли не, това е било единственото занимание на всички турци по българските земи. Никой не отрича историята, и никой не я забравя. И не трябва да се забравя! Но не и постоянно да се търси реваншизъм. Да, това е било. Но сега то е минало. Понякога игрите на политиците изискват жертви, и жертвите ги дава народа. Та комунистите не избиха ли сума ти народ през 50-те? А сърбите? Знаеш ли колко Българи са загинали от сърбите само за това, че са казали, че са Българи? А колко много други са загинали в концлагера Голи Оток и на други места? А сега им викате "брате"?Всъщност Възродителния процес не беше ли реванш за нас? Сега е техен ред - или ние да ги тъпчем сега 500 години, пък после пак те и така до безкрай... Никой не те кара да обичаш никой. Можеш дори себе си да не обичаш. Но аз лично за себе си предпочитам за приятел един добър човек турчин, отколкото един лош човек българин.Не знам дали ме разбираш. Поне се опитай.
                                Сори колега ама не искам,казах ти че на някой теми съм много емоционален и тази е една от тях.Повече няма да пиша че много се дразня от това че се отричаме от историята си,смятам да гледам новото предаване на Р.Петров мисля че то ще е за България поздрави и без лоши чуства,това е само спор във който няма да се разберем.

                                Коментар

                                Working...
                                X