nikki_sixx написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко от вас се чувстват расисти, Б. Борисов е....
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nikki_sixx написа:Било си е робство... но е БИЛО! Вий сте идиоти... Представяте ли си траките и славяните да искат възмездие с днешна дата, за дето някакви бугари са ги завладяли преди 2 000 години?П.П.- Някой по-горе попита за родословно дърво. Таааа, да, аз имам родословно дърво.. .и за разлика от питащия знам от къде идва родът ми. Имам претенциите да съм Тракиец. Целият ми род се премества насам от Лозенград (Беломорска тракия). Е, и аз ли да си ходя там където са корените ми? Ами давай тогава всички българи да се върнат в Кавказ? Ае... айсиктир драги зрители!Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
SHB написа:Турците са причината България да е бедна държава.Недвусмислено заради техния гнет в България няма буржоазна революция,няма класическо европейско възраждане ако щеш.SHB написа:Всички проблеми на България могат да се проследят до един корен.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:nikki_sixx написа:Било си е робство... но е БИЛО! Вий сте идиоти...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Когато някой българин реши да не позволява на циганите и турците да правят каквото си искат става расист,дискриминатор и отнася някакво наказание,а когато някой циганин обере и изнасили 70 годишна старица или някой турчин каже,че България е част от турция - за тях няма никакво наказание???Или както беше писал един колега - Защо когато удариш циганин те съдят и защо когато той те удари съдят пак теб? Нали всички сме българи,нали не трябва да се делим и всички сме равни пред закона.Това ли е справедливост,това ли е България???Щом на някой колеги това им харесва позволете ние да имаме друго мнение и виждане и най - елементарното не ни убиждайте след като сте толкова духовно извисени.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
niko09 написа:.Това ли е справедливост,това ли е България???Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Че не е било робство според критериите за робство спор няма. Че до 19 век Империята е кретала с устройство инавици характерни за Средновековието също е вярно.Колегат смята, че тези 5 века са причина за сегашното ни положение. Донякъде съм съгласен, но само донякъде. Има едни други страно, които също са били в периферията на Индсутриалната революция, но успели да наваксат по-добре от нас. Швеция, Норвегия, Финландия. Може би причината е, че не са тръгнали да търсят реванш за миналото, а са се опитали и успели да построят бъдеще за децата си? Докато ние тук сме затънали в спомени, разяждани от мисли за отмъщение, желание да прехвърлим вината за несгодите си другиму, улисани да търсим виновника вън от нас, оплакваме се от корупция, но първи се втурваме да "почерпим" полицаят когато ни спре, възмущаваме се от мошениците, но се качваме без билет в автобуса, псуваме мързеливите цигани, а младите "достойни българи" не искат да "се гърчат за 500 лева" и висят по кафетата плащайки си масрафа с пенсията на дядо. В момента ние като нация приличаме на човек изпаднал в ступор - не знаем какво правим, нямаме идея за бъдещето, когато то е по-далеч от вечерното напиване. Търсят поводи за гордост в онези които поне от век са под земята, а не виждат какъв пример дават на децата си. Младите мърморят, искат много, но не дават нищо. Чели-недочели учебниците се гордеят, че са българи, а не могат да пишат правилно на собствения си език. Имат малко идеали, а и идеалите им обикновено са с големи цици или мускули, но не и с висок интелект или морал. Жалка картинка - една шепа хора, но винаги намират за какво да намразят някого - че дошъл в града им, че говорел меко, че незнам си какво...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Айде бе,мислителя закривай България,то това е най - лесно или избягай от тук страшно мъжко е .Защо не помислиш ти какво може да направиш за България ? Дали аз трябва да се науча да мисля не знам все пак мисля,че точно ти от цял пост асимилираш едно изречение,а не смисъла и дискриминираш с убиди и с налагане на мнение.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
[quote=SHB]’Immortal’ написа:И в Македония някои помнят "бугарските фашистички окупатори, кои што го убиле дедоми" (цитирам един мой познат от Скопие)
Коментар
-
Lane Staley написа:Че не е било робство според критериите за робство спор няма. Че до 19 век Империята е кретала с устройство инавици характерни за Средновековието също е вярно.Колегат смята, че тези 5 века са причина за сегашното ни положение. Донякъде съм съгласен, но само донякъде. Има едни други страно, които също са били в периферията на Индсутриалната революция, но успели да наваксат по-добре от нас. Швеция, Норвегия, Финландия. Може би причината е, че не са тръгнали да търсят реванш за миналото, а са се опитали и успели да построят бъдеще за децата си? Докато ние тук сме затънали в спомени, разяждани от мисли за отмъщение, желание да прехвърлим вината за несгодите си другиму, улисани да търсим виновника вън от нас, оплакваме се от корупция, но първи се втурваме да "почерпим" полицаят когато ни спре, възмущаваме се от мошениците, но се качваме без билет в автобуса, псуваме мързеливите цигани, а младите "достойни българи" не искат да "се гърчат за 500 лева" и висят по кафетата плащайки си масрафа с пенсията на дядо. В момента ние като нация приличаме на човек изпаднал в ступор - не знаем какво правим, нямаме идея за бъдещето, когато то е по-далеч от вечерното напиване. Търсят поводи за гордост в онези които поне от век са под земята, а не виждат какъв пример дават на децата си. Младите мърморят, искат много, но не дават нищо. Чели-недочели учебниците се гордеят, че са българи, а не могат да пишат правилно на собствения си език. Имат малко идеали, а и идеалите им обикновено са с големи цици или мускули, но не и с висок интелект или морал. Жалка картинка - една шепа хора, но винаги намират за какво да намразят някого - че дошъл в града им, че говорел меко, че незнам си какво...
Коментар
-
nikki_sixx написа:Stefan Hadjov написа:nikki_sixx написа:Било си е робство... но е БИЛО! Вий сте идиоти...
Коментар
-
nikki_sixx написа:И той е? Защото ако правилно следваш нишката... ще видиш, че България пада под робство точно зарди предателство от страна на Българин! Мога да ти дам и още около стотина примера за това, че всъщност все българи преебават българи... през цялата ни история! Защо изобщо се впускаш в спор... в който нито си прав, нито имаш нужните познания, че да го водиш?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар