Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко от вас се чувстват расисти, Б. Борисов е....

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    nikki_sixx написа:
    Било си е робство... но е БИЛО! Вий сте идиоти...
    Колега,недей да ползваш квалификации в спора,защото така не доказваш нищо от твърдението си.Ако смяташ,че робство е точното определение излез със аргументи в защита на твърдението ти.Иначе ,все едно нищо не си казал и няма как да ти повярваме.

    Коментар


      nikki_sixx написа:
      Било си е робство... но е БИЛО! Вий сте идиоти... Представяте ли си траките и славяните да искат възмездие с днешна дата, за дето някакви бугари са ги завладяли преди 2 000 години?П.П.- Някой по-горе попита за родословно дърво. Таааа, да, аз имам родословно дърво.. .и за разлика от питащия знам от къде идва родът ми. Имам претенциите да съм Тракиец. Целият ми род се премества насам от Лозенград (Беломорска тракия). Е, и аз ли да си ходя там където са корените ми? Ами давай тогава всички българи да се върнат в Кавказ? Ае... айсиктир драги зрители!
      Колегата ти го каза: "Изкуството да водиш спор изключва обидите и квалификациите кой какъв бил - наличието им е признак на изчерпване на аргументите и на не много висока култура! "
      Fiat Brava 1.8 16V GT

      Коментар


        SHB написа:
        Турците са причината България да е бедна държава.Недвусмислено заради техния гнет в България няма буржоазна революция,няма класическо европейско възраждане ако щеш.
        (ако не беше тъжно.., сега щях да се хиля като див)
        SHB написа:
        Всички проблеми на България могат да се проследят до един корен.
        И той е? Защото ако правилно следваш нишката... ще видиш, че България пада под робство точно зарди предателство от страна на Българин! Мога да ти дам и още около стотина примера за това, че всъщност все българи преебават българи... през цялата ни история! Защо изобщо се впускаш в спор... в който нито си прав, нито имаш нужните познания, че да го водиш?
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

        Коментар


          Stefan Hadjov написа:
          nikki_sixx написа:
          Било си е робство... но е БИЛО! Вий сте идиоти...
          Колега,недей да ползваш квалификации в спора,защото така не доказваш нищо от твърдението си.Ако смяташ,че робство е точното определение излез със аргументи в защита на твърдението ти.Иначе ,все едно нищо не си казал и няма как да ти повярваме.
          Аргументът ми е Ботев бре колега! Хайде като нямаме достатъчно познания - поне да си траем, а? Таааа, това са думи казани от Ботев (в случай, че все още не си ме разбрал).
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

          Коментар


            Когато някой българин реши да не позволява на циганите и турците да правят каквото си искат става расист,дискриминатор и отнася някакво наказание,а когато някой циганин обере и изнасили 70 годишна старица или някой турчин каже,че България е част от турция - за тях няма никакво наказание???Или както беше писал един колега - Защо когато удариш циганин те съдят и защо когато той те удари съдят пак теб? Нали всички сме българи,нали не трябва да се делим и всички сме равни пред закона.Това ли е справедливост,това ли е България???Щом на някой колеги това им харесва позволете ние да имаме друго мнение и виждане и най - елементарното не ни убиждайте след като сте толкова духовно извисени.
            Fiat Brava 1.8 16V GT

            Коментар


              niko09 написа:
              .Това ли е справедливост,това ли е България???
              Въпросът ти е риторичен, но първо се научи да мислиш. Всъщност, да, точно това е България... и точно заради това преди време предложих да я закриваме. Не забравяй, че законите в тази държава се творят от Българи... Има ли смисъл да продължавам? Българин те е наебал, но ти смяташ, че вината е в някой турчин от преди хиляда години...
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

              Коментар


                Че не е било робство според критериите за робство спор няма. Че до 19 век Империята е кретала с устройство инавици характерни за Средновековието също е вярно.Колегат смята, че тези 5 века са причина за сегашното ни положение. Донякъде съм съгласен, но само донякъде. Има едни други страно, които също са били в периферията на Индсутриалната революция, но успели да наваксат по-добре от нас. Швеция, Норвегия, Финландия. Може би причината е, че не са тръгнали да търсят реванш за миналото, а са се опитали и успели да построят бъдеще за децата си? Докато ние тук сме затънали в спомени, разяждани от мисли за отмъщение, желание да прехвърлим вината за несгодите си другиму, улисани да търсим виновника вън от нас, оплакваме се от корупция, но първи се втурваме да "почерпим" полицаят когато ни спре, възмущаваме се от мошениците, но се качваме без билет в автобуса, псуваме мързеливите цигани, а младите "достойни българи" не искат да "се гърчат за 500 лева" и висят по кафетата плащайки си масрафа с пенсията на дядо. В момента ние като нация приличаме на човек изпаднал в ступор - не знаем какво правим, нямаме идея за бъдещето, когато то е по-далеч от вечерното напиване. Търсят поводи за гордост в онези които поне от век са под земята, а не виждат какъв пример дават на децата си. Младите мърморят, искат много, но не дават нищо. Чели-недочели учебниците се гордеят, че са българи, а не могат да пишат правилно на собствения си език. Имат малко идеали, а и идеалите им обикновено са с големи цици или мускули, но не и с висок интелект или морал. Жалка картинка - една шепа хора, но винаги намират за какво да намразят някого - че дошъл в града им, че говорел меко, че незнам си какво...
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

                Коментар


                  Stefan Hadjov написа:
                  nikki_sixx написа:
                  Било си е робство... но е БИЛО! Вий сте идиоти...
                  Колега,недей да ползваш квалификации в спора...
                  Възможно ли е да си чак толкова необразован за да не си разбрал какво казва Ники?!

                  Коментар


                    Айде бе,мислителя закривай България,то това е най - лесно или избягай от тук страшно мъжко е .Защо не помислиш ти какво може да направиш за България ? Дали аз трябва да се науча да мисля не знам все пак мисля,че точно ти от цял пост асимилираш едно изречение,а не смисъла и дискриминираш с убиди и с налагане на мнение.
                    Fiat Brava 1.8 16V GT

                    Коментар


                      [quote=SHB]
                      ’Immortal’ написа:
                      И в Македония някои помнят "бугарските фашистички окупатори, кои што го убиле дедоми" (цитирам един мой познат от Скопие)
                      Самоцитирам се нарочно. Да го прочетеш още веднъж. никъде не съм казал това АЗ. Цитирах какво ми каза един познат от Скопие. Можехме и приятели да сме, но заради неговата позиция сме само познати.И кой е казал че българите са славяни???Това е поредния анахронизъм остнала от хепи соц историята.Съвременните българи са нация -съвкупност от много различни народи-печенези,кумани,славяни,според някои траки и прочие.Във всички енциклопедии Българите, Македонците, Сърбите, Черногорците, Хърватите, Босненците и Словенците се причисляват към южните СЛАВЯНИ. Във всички тези народи славянският ген обаче не надхвърля 20%, за разлика от поляци, сорби, чехи, руси и останалите северни славяни (западни и източни), в които този ген е над 50%.Турците са причината България да е бедна държава.Недвусмислено заради техния гнет в България няма буржоазна революция,няма класическо европейско възраждане ако щеш.Всички проблеми на България могат да се проследят до един корен. За доказателство мога веднага да приведа факта,че няма територия на Балканите ,била в османската империя която да е просперираща. Дори и Румъния която е може би най-напред с материала е сред най бедните страни в Еврозоната,а тя дори е била само зяависима област и свободна мнго преди България.Само малко по-напред Унгария е далеч пред тях,но и тя е била част от Австро-унгарската империя.Тук съм готов да поспоря доста. Знам, че ти си интелигентен човек, и ще ме разбереш . Първо, пропуснал си Гърция и Кипър, две държави, били не по-малко под същия този гнет. Сега обаче хиляди Българи ходят да им работят за жълти стотинки. Не че икономиката на Гърция е цъфнала и вързала, но който е ходил, знае. И не на последно място - виж икономически къде е Турция, къде е България. Ако толкова ни дърпаха назад, що сега са напред?!?Второ, в края на 30-те години на 20-ти век, българската икономика е била най-силната на Балканите. Много по-развита от тази на Турция, Гърция, Румъния, Сърбия и т.н.Аз твърдя, че за сегашното положение вина имат ЕДИНСТВЕНО 45-те години "социализъм" и "комунизъм". Както и прословутия български манталитет, описан от не един автор - най-вече от Иван Хаджийски в "Бит и душевност на българския народ".

                      Коментар


                        Lane Staley написа:
                        Че не е било робство според критериите за робство спор няма. Че до 19 век Империята е кретала с устройство инавици характерни за Средновековието също е вярно.Колегат смята, че тези 5 века са причина за сегашното ни положение. Донякъде съм съгласен, но само донякъде. Има едни други страно, които също са били в периферията на Индсутриалната революция, но успели да наваксат по-добре от нас. Швеция, Норвегия, Финландия. Може би причината е, че не са тръгнали да търсят реванш за миналото, а са се опитали и успели да построят бъдеще за децата си? Докато ние тук сме затънали в спомени, разяждани от мисли за отмъщение, желание да прехвърлим вината за несгодите си другиму, улисани да търсим виновника вън от нас, оплакваме се от корупция, но първи се втурваме да "почерпим" полицаят когато ни спре, възмущаваме се от мошениците, но се качваме без билет в автобуса, псуваме мързеливите цигани, а младите "достойни българи" не искат да "се гърчат за 500 лева" и висят по кафетата плащайки си масрафа с пенсията на дядо. В момента ние като нация приличаме на човек изпаднал в ступор - не знаем какво правим, нямаме идея за бъдещето, когато то е по-далеч от вечерното напиване. Търсят поводи за гордост в онези които поне от век са под земята, а не виждат какъв пример дават на децата си. Младите мърморят, искат много, но не дават нищо. Чели-недочели учебниците се гордеят, че са българи, а не могат да пишат правилно на собствения си език. Имат малко идеали, а и идеалите им обикновено са с големи цици или мускули, но не и с висок интелект или морал. Жалка картинка - една шепа хора, но винаги намират за какво да намразят някого - че дошъл в града им, че говорел меко, че незнам си какво...
                        Било е робство щом са се продавали българи по Османските пазари,ама знам ли ти как ще го наречеш може би алъш вериш,знам ли.

                        Коментар


                          nikki_sixx написа:
                          Stefan Hadjov написа:
                          nikki_sixx написа:
                          Било си е робство... но е БИЛО! Вий сте идиоти...
                          Колега,недей да ползваш квалификации в спора,защото така не доказваш нищо от твърдението си.Ако смяташ,че робство е точното определение излез със аргументи в защита на твърдението ти.Иначе ,все едно нищо не си казал и няма как да ти повярваме.
                          Аргументът ми е Ботев бре колега! Хайде като нямаме достатъчно познания - поне да си траем, а? Таааа, това са думи казани от Ботев (в случай, че все още не си ме разбрал).
                          Колега,недей да цитираш какво е казал някой си.Независимо Ботев или Вазов или ученическите учебници.Ти имаш ли собствено мнение и можеш ли да мислиш.Дифинирай моля те какво значи робство и след това направи коментар имало ли е почва у нас.

                          Коментар


                            nikki_sixx написа:
                            И той е? Защото ако правилно следваш нишката... ще видиш, че България пада под робство точно зарди предателство от страна на Българин! Мога да ти дам и още около стотина примера за това, че всъщност все българи преебават българи... през цялата ни история! Защо изобщо се впускаш в спор... в който нито си прав, нито имаш нужните познания, че да го водиш?
                            Е да безмислено е да споря с твоето високомерие.Кажи ми какво отношение има падането на България към това за което говоря???Нерде Ямбол,нерде Стамбул...Знайте само,че събуждане има. Само преди 3 месеца Софийския университет направи представяне на книгата "Нашата борба"...

                            Коментар


                              Ботев? Някой си?!Уоу!

                              Коментар


                                [quote="nikki_sixx"]И той е? Защото ако правилно следваш нишката... ще видиш, че България пада под робство точно зарди предателство от страна на Българин! ... quote] Може това предателство да е било от някой твой далечен роднина решил да закрива България
                                Fiat Brava 1.8 16V GT

                                Коментар

                                Working...
                                X