Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко от вас се чувстват расисти, Б. Борисов е....

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Понеже сте много в час с нещата дано някой ден когато уволнят вас вместо турския ви колега,идете при личната си лекарка и при нея ви пререди мазен циганин,група цигани пребият детето ви и му вземат парите,банда турски цигани ограбят къщите на баби те ви и дядовците ви,разбере,че малцинствата имат повече права от вас отворете си тази тема и прочетете колко сте ИнтИлИгентнИ и не забравяйте,че всичко е манипулация.И помнете,че ще си останете рая и никога българите няма да бъдат задружни точно заради такива като вас.
    Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

SHB написа:
      6ma7ka7a написа:
      Искам да кажа още в началото колега не съм под поддръжник на никоя партия или телевизия но просто ДПС спонсорира яко свойте турци един пример много прост примерно за университетите тази година съм първа година и просто виждъм и чувам как турците взимат изпитите и как аз го взимам ако ме разбираш.Почнах вече леко да ги мразя първо защото той неможе да си каже и напише името на чист Българси език а взима изпите който трябва доста повече от това да си напишеше името и то не с 3-ки а с 5 и 6ти , и другото на повечето семестрите им са безплатни в смисъл че ги спонсорира една партия която споменах по нагоре.Ай де стига съм се възмущавал.
      Абсолютно потвърждавам! Както за СУ така и за ТУ,това е напълно вярно.Хайде в ТУ да приемем,че са в чуждоезиковите профили(а те не са ),ами в СУ се учи на чист български.Не могат имато си да кажат ,а изкарват оценки за олимпийски рекорд. Да не говорим ,че са ми казвали как получават най добрите общежития. Ама те поне приличат малко от малко на хора. А турците са сичките като излезли от учебник по антитероризъм-брадати моджахидини. Търтеи долни,живеещи на гърба на българския данъкоплатец,осигуряващ им евтино образование(пардон-евтини дипломи)евтини общежития и свтски живот. А на макетата и паспорти да си джиткат свободни из европа.Иначе ако ги питаш какви са-горди потомци на Александър.
      не съм съгласна, че се отнася за всички чуждеци, защото имам наблюдения, върху македонци, коит действително се справят отлично и нямат нищо против да им се обясни и на български, но при турците положението е страшно!! обществена тайна е как точно минават изпити взимат заверки и т.н. и т.н....
      Manowar forever!

Коментар

Когато почнете и вие да плащате по 6000 лв на семестър (в ТУ), по колкото плащат турските студенти, може би ще минавате и вие по-лесно.Тези проблеми са ми известни отблизо, но това са проблеми на образователната система, а не на малцинствата.Уверявам ви, че в по-малките ВУЗове лесното вземане на изпити се отнася и за Българи. В момента те страдат от липса на студенти (съответно от липса на средства от държавата), и за тях всеки студент е ценен. Записват се в по-горен курс студенти с по 5 невзети изпита, оценките на изпитите започват масово от 3 нагоре. На упражнения присъстват не повече от 30% от студентите. Студентите това го знаят и се възползват максимално.Нали се сещате, че турските студенти са източник на доходи за Вашия ВУЗ. С таксите от един турски студент се покриват още поне 2 български студенти, за да може вие да учите срещу 200-300 лв семестриална такса.Тук става въпрос за студенти от Р.Турция, учещи у нас по междудържавна спогодба. За студентите български турци от България мога да кажа съсвем други неща. Имал съм такива колеги, имал съм и такива студенти - в по-голямата си част са дори по-прилежни от българските. Естествено, че има и мързеливи, каквито има и от всички етноси.

Коментар

Дори и така да е (не се съмнявам м/у другото) това е проблем на висшето образование, те си плащат и входящия изпит, а в последствие и цялото следване. Но, ако трябва да сме честни, именно православни християни си продават гъза за жълти стотинки. Не мисля, че има зависимост м/у вашите и тяхните оценки, ако той си е платил за 5, то не значи, че е платил на теб да ти праснат тройка, просто толкова си можете. Относно работните места, тук според мен важи същото, да ако иде реч да започнеш работа в публичната администрация в един смесен район, то положението е ясно... Ти си ’АФ’.Но за чии ти е да кандидатстваш за работа където ще получаваш 340лв. начална заплата.П.С. Immortal ти си го подредил по-добре...

Коментар

LiGuru написа:
            Дори и така да е (не се съмнявам м/у другото) това е проблем на висшето образование, те си плащат и входящия изпит, а в последствие и цялото следване. Но, ако трябва да сме честни, именно православни християни си продават гъза за жълти стотинки. Не мисля, че има зависимост м/у вашите и тяхните оценки, ако той си е платил за 5, то не значи, че е платил на теб да ти праснат тройка, просто толкова си можете. Относно работните места, тук според мен важи същото, да ако иде реч да започнеш работа в публичната администрация в един смесен район, то положението е ясно... Ти си ’АФ’.Но за чии ти е да кандидатстваш за работа където ще получаваш 340лв. начална заплата.П.С. Immortal ти си го подредил по-добре...
            че кой е казал, че някой се оплаква от своите ниски оценки!?! и кой изобщо е споменавал оценки!?! и "толкова си можете" не е ли малко неуместно, като не се знае срещу какъв човек стоиш?? аз говоря за манталитета-можеш да платиш, значи можеш да имаш всичко! ТОВА е което е грешно в системата!!!
            Manowar forever!

Коментар

Не мога да преценя дали съм расист, оставям на вас да прецените...:Ненавиждам циганите. Може би леееко така дълбоко в душата си изпитвам симпатия някаква, благодарение на филмите на Кустурица. Но все пак съм далеч от мисълта, че циганите на Кустурица са реалният образ на един мангал. Уважавам турците. Израсъл съм сред тях и нищо, ама нищо лошо не мога да кажа. Да не говорим, че един такъв човек миналата година ми скри шапката с уважението и колегиалността си, проявена към мен в труден момент. Чак в България дойде, за да ми помогне. Това още повече затвърди мнението ми за тях. Адски, ама адски неприятно ми стана от писаниците тук за тях и знаете ли защо.....защото турците ни уважават. Всеки, който е ходил в Истанбул или в Бурса...знае как реагират, като разберат че срещу тях стои българин "Комшо...Братко..." Турците определено смятам, че са повече братушки за нас, отколкото руснаците. Ако турчин от форума на Фиат в Турция влезе и прочете какво пише тук, ще се ужаси....посочете ми поне една тема в турски форум, в която да става дума за нас....и ще видите, че отношението е коренно различно.Ние сме прост и озлобен народ. Народ, който повече мрази, отколкото да прощава. Народ, чиито манталитет не му позволява да излезе от руслото на миналото си и да гледа напред. За това сме и толкова загубена нация. За това и затъваме все повече и повече. За това нямаме самочувствие...никакво. Нито национално, нито историческо...никакво. Когато на някой са му ударили шамар, той не ходи цял живот зачервен. Или по друг начин казано - ако някой някога се е насрал, той не ходи цял живот вмирисан. Срам ме е, че в повечето от нас е нагнездена такава агресия, такава омраза, такъв негативизъм, такава пошлост......"Един друг ще се изядете", ми каза миналата година един чужденец. Къде е Ботев, къде е Левски, къде са тези достойни мъже от историята ни......да видят как и с каква омраза екслоатираме свободата си, за която са умрели. Ще ви разкажа една истересна случка - ситуация. Брат ми е женен за германка. Има две деца. Нейният дядо е бил на фронта, моят дядо също. Понякога на майтап се споменава факта, че ако бяха останали живи, щяха да бъдат интересна картинка - пииват си ракииката в компанията на внуците, а преди 60 години вероятно са се дебнели нейде из храстите в очакване някой да запуца.....Та, говорихме си с братовчедите, как ли щеше да реагира дядо ми, ако види сега германското си внуче, след като вече толкова години лежи в гроба на активните борци, покосени от германски куршуми. "Няма да се обърне в гроба, напротив, ще се радва.....защото вече я няма тази омраза и този ужас от тогава, нещо, за което всъщност са се борили."Някак си ми се иска като с вълшебната пръчица на Хари Потър да ви изтряскам здраво по главите и да ви налея малко повече доброта, положителни емоции, обич, коректност, толерантност......Извинявам се, ако съм засегнал някой лично, но тази омраза в нас буквално ме съсипва...

Коментар

lilimnwr написа:
                че кой е казал, че някой се оплаква от своите ниски оценки!?! и кой изобщо е споменавал оценки!?
                6ma7ka7a: "...Много странно и то не само него а всички тези който немогат да си напишат името на Български (много странна случайност) и изкарват 5 и 6 ти а аз който си скъсвам г..а от учене изкарвам 3..."lilimnwr: "Абсолютно потвърждавам! "lilimnwr: "...Не могат имато си да кажат ,а изкарват оценки за олимпийски рекорд"Ето кой е споменавал оценки.

Коментар

Явка, И като спомена Левски, да си припомним неговия блян: "...да бъдем напълно свободни в земята си, там гдето живее Българинът - в България, Тракия [и] Македония. От каквато и народност да живеят в този наш рай, ще бъдат равноправни с българина във всичко. Ще имаме едно знаме, на което ще пише: "Свята и чиста република"...""...В нашата България не ще бъде така, както е сега в Турско. В нея всички народи ще живеят под едни чисти и свети закони... и за турчина, и за евреина и пр., каквито и да са, за всички еднакво ще е... Така ще е в наша България. Ние не гоним турския народ, ни[то] вярата му, а - царя и неговите закони, с една дума, турското правителство, което варварски владее не само нас, но и сами[те] тур[ци].В Българско не ще има цар, а "народно управление" и "всекиму своето". Всеки ще си служи по вярата и законно ще се съди както българинът, така и турчинът. Свобода и чиста република...."Васил Иванов Кунчев

Коментар

Immortal написа:
                    Явка, И като спомена Левски, да си припомним неговия блян: "...да бъдем напълно свободни в земята си, там гдето живее Българинът - в България, Тракия [и] Македония. От каквато и народност да живеят в този наш рай, ще бъдат равноправни с българина във всичко. Ще имаме едно знаме, на което ще пише: "Свята и чиста република"...""...В нашата България не ще бъде така, както е сега в Турско. В нея всички народи ще живеят под едни чисти и свети закони... и за турчина, и за евреина и пр., каквито и да са, за всички еднакво ще е... Така ще е в наша България. Ние не гоним турския народ, ни[то] вярата му, а - царя и неговите закони, с една дума, турското правителство, което варварски владее не само нас, но и сами[те] тур[ци].В Българско не ще има цар, а "народно управление" и "всекиму своето". Всеки ще си служи по вярата и законно ще се съди както българинът, така и турчинът. Свобода и чиста република...."Васил Иванов Кунчев
                    Immortal, поздравления за поста. Дано всички онези, които използват Апостола като символ на омразата си към турците разберат, че той не се е борил против турците като етнос или религия. Човекът се е борил за свобода и равноправие. Разликата е огромна.
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Immortal написа:
                      lilimnwr написа:
                      че кой е казал, че някой се оплаква от своите ниски оценки!?! и кой изобщо е споменавал оценки!?
                      6ma7ka7a: "...Много странно и то не само него а всички тези който немогат да си напишат името на Български (много странна случайност) и изкарват 5 и 6 ти а аз който си скъсвам г..а от учене изкарвам 3..."lilimnwr: "Абсолютно потвърждавам! "lilimnwr: "...Не могат имато си да кажат ,а изкарват оценки за олимпийски рекорд"Ето кой е споменавал оценки.
                      това е част от цитат в моето мнение, ако не е излязъл правилно тага, се е получила двусмислица...аз изобщо не съм имала пред вид оценки, моите тоя семестър са ок. 5.50, а гореспоменатите са с троики, така че отново-важен е принципът!
                      Manowar forever!

Коментар

Колеги, вие какво учите?И двамата пишете като за тройка.
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

А пък вие дано да разберете,че Апостола не е име или средство,което може да се споменава на всякъде с повод или без повод.Особено когато всички други доводи са били безмислени и безсилни.
                          Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

niko09 написа:
                            А пък вие дано да разберете,че Апостола не е име или средство,което може да се споменава на всякаде с повод или без повод.Особено когато всички други доводи са били безмислени и безсилни.
                            точно така е, освен това от двете ми изречения, от които вероятно не познава някои думи като :таг:, колегата не знам как разбра колко точно мога да пиша...нека си премерим правописа и граматиката, аз съм съгласна! Въпреки че уча компютърни системи и българският не ми е основен предмет в училище п.с и да, знам, че тагЪТ трябваше да е членуван!
                            Manowar forever!

Коментар

Идиоти, наближават избори...Просто отидете да гласувате!
                              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Де да беше само члена, да бяхме го поставили на мястото му. Но уви, колежке, не е само члена. Тези изречения за нищо ги нямаш. Точки, главни букви, запетайки, и-кратко (Й) (в думата троИки - пише се троЙки). Съгласен съм да си премерим граматиката, въпреки че аз съм инженер и български език не съм учил от 1988 година. Струва ми се обаче, че това съревнование си го загубила още на старта.Но това е извън темата, така че моля те, не ми отговаряй.

Коментар

Working...
                                X