Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко от вас се чувстват расисти, Б. Борисов е....
Collapse
Заключена тема
X
X
-
PASSARELLA написа:Расизма драги не се изразява в това, да забраниш на някой да се казва някак. По мое скромно мнение циганите представляват един доказан паразит в човешка кожа. Те са тенията на обществото. Кърлежа по кучето. Листната въшка по дървото.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nai7 написа:Ами недей да го четеш нали си много ЕнтИлИгентИн тези неща на са за твоите очи.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
PASSARELLA написа:Според НСИ www.nsi.bg тези съждения са много по-перспективни от твоите.
Коментар
-
Някой ден, когато комунистите измрат, ще разберете колко гнусна политика е водила държавата ни по отношение на народа си, били те българи, македонци, турци или марсианци. Тогава ще видите кой крив, кой прав.А не ви ли минава през изпилените мозъчета, че щом сме един народ - все някой трябва да спре това плюене по м/у ни?Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Някой ден, когато комунистите измрат, ще разберете колко гнусна политика е водила държавата ни по отношение на народа си, били те българи, македонци, турци или марсианци. Тогава ще видите кой крив, кой прав.А не ви ли минава през изпилените мозъчета, че щом сме един народ - все някой трябва да спре това плюене по м/у ни?
Коментар
-
nikki_sixx написа:Някой ден, когато комунистите измрат, ще разберете колко гнусна политика е водила държавата ни по отношение на народа си, били те българи, македонци, турци или марсианци. Тогава ще видите кой крив, кой прав.А не ви ли минава през изпилените мозъчета, че щом сме един народ - все някой трябва да спре това плюене по м/у ни?petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
nai7 написа:Не ми казвай че съм един на един със някой гнусен мангал дето гледа само какво да открадне и кой да завлече,както каза колегата Пасарела те са измет,паразити те са нация без държава и ако имат най вероятно ще е най мръсната във света.Защото хората им правят нови къщи за живеене а те ги трошат,това хора ли са според теб.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:nai7 написа:No comment
Коментар
-
Аз съм пряко засегнат колеги немога да разбера с какво един човек който незнае добре Български неможе добре да пише на Български и отиваме на един и същи изпит аз пиша доста по темата той (преписва доста по темата в този момент него никой него вижда) и накрая когато трябва да защитим това което сме написали него го пропускат защо ли ??? Много странно и то не само него а всички тези който немогат да си напишат името на Български (много странна случайност) и изкарват 5 и 6 ти а аз който си скъсвам г..а от учене изкарвам 3 Можеби не уча достатачно или незнам и после ни наричаш един народ аз не съм расист просто мразя да казват ние сме едно цяло ние сме един народ и същите тези после се цепят и за тях има различни правила.Просто хората от малцинствата имат малко повече привилегии от останалата част.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Аз съм пряко засегнат колеги немога да разбера с какво един човек който незнае добре Български неможе добре да пише на Български
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Аз съм пряко засегнат колеги немога да разбера с какво един човек който незнае добре Български неможе добре да пише на Български и отиваме на един и същи изпит аз пиша доста по темата той (преписва доста по темата в този момент него никой него вижда) и накрая когато трябва да защитим това което сме написали него го пропускат защо ли ??? Много странно и то не само него а всички тези който немогат да си напишат името на Български (много странна случайност) и изкарват 5 и 6 ти а аз който си скъсвам г..а от учене изкарвам 3 Можеби не уча достатачно или незнам и после ни наричаш един народ аз не съм расист просто мразя да казват ние сме едно цяло ние сме един народ и същите тези после се цепят и за тях има различни правила.Просто хората от малцинствата имат малко повече превилегий от останалата част.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:6ma7ka7a написа:Аз съм пряко засегнат колеги немога да разбера с какво един човек който незнае добре Български неможе добре да пише на Български и отиваме на един и същи изпит аз пиша доста по темата той (преписва доста по темата в този момент него никой него вижда) и накрая когато трябва да защитим това което сме написали него го пропускат защо ли ??? Много странно и то не само него а всички тези който немогат да си напишат името на Български (много странна случайност) и изкарват 5 и 6 ти а аз който си скъсвам г..а от учене изкарвам 3 Можеби не уча достатачно или незнам и после ни наричаш един народ аз не съм расист просто мразя да казват ние сме едно цяло ние сме един народ и същите тези после се цепят и за тях има различни правила.Просто хората от малцинствата имат малко повече превилегий от останалата част.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар