Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кофти, но факт! Разочарован съм от Вивател...
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
nikki_sixx написа:Аз да попитам... доволни ли сте от интернета на БТК Фе колеги? Смятам да си откривам телефонен пост... и то само заради интернета им. Е, чакам да Ви чуя.Steliyan's Life!
Коментар
-
Humppa
Колеги, защо се хабите да хвалите този и онзи?Има ли мобилен оператор в БГ който да е свестен? не мога да се похваля, че знам такъв. Те са като тройната коалициа - тройна монополизация!Като влизаха Глобул обещаха невероятни цен, като влизаха Вивател - също!Е, аз не видях, и все още не виждам такива цени, изключвам Луупа за 1 ст. на минута.Защо трябва да плащеме такси? И трите оператора имат покритие повече от 90%. Единият имал 5 милиона абонати, другият 3, следвашият 1-2. Е то няма толкова мобилни телефони в България!Аз ще съм единствено доволени, когато плащам 5 лева такса, имам 500 безплатни минути към всички оператори (включая и фиксираните номера в село Плоско Горно Долно Скатово) и след това на минута ми цъкат 5 стотинки....
Коментар
-
Humppa написа:Колеги, защо се хабите да хвалите този и онзи?Има ли мобилен оператор в БГ който да е свестен? не мога да се похваля, че знам такъв. Те са като тройната коалициа - тройна монополизация!Като влизаха Глобул обещаха невероятни цен, като влизаха Вивател - също!Е, аз не видях, и все още не виждам такива цени, изключвам Луупа за 1 ст. на минута.Защо трябва да плащеме такси? И трите оператора имат покритие повече от 90%. Единият имал 5 милиона абонати, другият 3, следвашият 1-2. Е то няма толкова мобилни телефони в България!Аз ще съм единствено доволени, когато плащам 5 лева такса, имам 500 безплатни минути към всички оператори (включая и фиксираните номера в село Плоско Горно Долно Скатово) и след това на минута ми цъкат 5 стотинки....Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Humppa написа:Колеги, защо се хабите да хвалите този и онзи?Има ли мобилен оператор в БГ който да е свестен? не мога да се похваля, че знам такъв. Те са като тройната коалициа - тройна монополизация!Като влизаха Глобул обещаха невероятни цен, като влизаха Вивател - също!Е, аз не видях, и все още не виждам такива цени, изключвам Луупа за 1 ст. на минута.Защо трябва да плащеме такси? И трите оператора имат покритие повече от 90%. Единият имал 5 милиона абонати, другият 3, следвашият 1-2. Е то няма толкова мобилни телефони в България!Аз ще съм единствено доволени, когато плащам 5 лева такса, имам 500 безплатни минути към всички оператори (включая и фиксираните номера в село Плоско Горно Долно Скатово) и след това на минута ми цъкат 5 стотинки....Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
jenshen73 написа:nikki_sixx написа:Аз да попитам... доволни ли сте от интернета на БТК Фе колеги? Смятам да си откривам телефонен пост... и то само заради интернета им. Е, чакам да Ви чуя.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna: Гърците мен ме таксуват на 30секунди ако това има значение Имам 600минути към хората в моята и още една бизнес групи. Говоря на преференциални цени с всички. Вивател само едно им е хубаво - хармонията за 1лв към адсл-а. За нищо останало не бих минал към тях. Просто минимизирам разходитеSteliyan's Life!
Коментар
-
nai7 написа:И мен ме прецакаха от Вивател,преди 2,5 г. бях техен абонат картата ми беше на сметка,тогава имах Нокиа 6600 телефона много си го пазех и нямаше нито един дефект.Минаха 7 месеца от както им бях станал клиент и изведнъж телефона започна да прави страни неща,след всяко обаждане трябваше да изключа и пак да го включа за да се обадя и постояни се появяваше:Изисквам информация:.Обаждам се на оператора обеснявам им всичко след няколко минути ми се обаждат и ми казват "Господине много се извиняваме но картата ви е дефектна и трябва да я спрем" ок,ама мен ме няма у нас а жената бремена във 8 месец викам им да ми я докарат там където съм а те не може там а на адреса който сте посочили,а аз работя далеч от дома си и нямам връзка със жената.Прибирам се картата ми ме чака у нас обаждам се и им обеснявам за жената и тн..... викам им ами ако беше станало нещо а те да ама нали нищо не е станало,от там аз искам някъква компенсация за това а те неможе ок щом неможе няма да ви платя и така вече 2,5 г имам да им давам 75 лв.Един колега също беше на Вивател и се наложи да си дава телефона зареди тях на ремонт момчето което му го правеше се обади и каза че му няма нищо на Мтел на Глобул си работел перфектно,оказа се че във началото картите на Вивател които са на сметка давали дефекти.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар