Колеги, моля всеки, който желае стикер на ФИАТ, да посочи бройката - това е предварително проучване - за да знаем колко трябва да се поръчат. Информация за вида и цената на стикерите има тук: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=1483, ако има промени в цената, ще ви уведомим своевременно, но промените би трябвало да са в посока надолу За тези който не са виждали стикера.Alexius
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поръчване на стикери!
Collapse
X
-
В момента имам 2бр за външно и 8бр за вътрешно готови. Бяха повечко ама полека лека се взеха. Ако се съберат желаещи за 50-тина бройки пак ще пусна тираж.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
viperecords
.
На мен по ми отърва да ми ги пратите с наложен платеж ако може така ще взема 20-тина с вътрешно залепяне
Коментар
-
viperecords
-
Re: .
viperecords написа:На мен по ми отърва да ми ги пратите с наложен платеж ако може така ще взема 20-тина с вътрешно залепянеAlles in Ordnung
Коментар
-
Веско, може и да не се плаща предварително за малки количества (по 2-3бр), аз ще го финансирам това, ама едрите поръчки наистина бива да са ми платени предварително зощото понякога ми е трудно да отделя 50-60 кинта от личния си бюджет и да чакам после месец да си ги взема по 3-5 лева...Затова колеги, ТУК САМО ЩЕ ПРОУЧВАМЕ МНЕНИЕТО ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА ЗА ДА ЗНАМ КАКЪВ ТИРАЖ ДА ПУСНА.След това, ще понодвим ПОРЪЧВАНЕТО НА СТИКЕРИ.Ако някой има нещо друго предвид, моля да пише.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар