Точно на ръчна автомивка си я мия колата, само че с моите 2 ръце. Един препарат за съдове от 50 ст. ми стига за 5-6 пъти.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Миете ли си колите на ръчни автомивки !
Collapse
X
-
Аз от мн време не ходя на ОМВ. Имам чуството че водоструйките и пароструйките им са слаби и не мият добре. Поне с такова впечатление съм останал, колата винаги оставаше на черти след ОМВ и си ходя на по малки мивки кадето се измива определено по добре. В ’’5 минути’’ е мн добре особено с четката от която излиза препарат и вода се мие отлично. В Люлин на Сливница има една малка мивка с 2 клетки където също мн добре се мие. Освен това за колегите от западните квартали на София, в Обеля има мн добра автомивка http://bgmaps.com/map.aspx?sid=f2db3...1bede642&tip=1 тук се намира. Супер голяма е с 5 клетки, няма опашки. Освен това безплатно може да си намокриш колата преди да я сапунисаш. Има 5 прахосмукачки, супер силни, 1лв за 5мин., което абсолютно достатъчно да я изчистиш цялата! Та който има път натам може да се отбие аз от няколко месеца само там ходя и съм супер доволен за 3лв мога да измия колата идеално и да я изчистя отвътре :DBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Аз ходя на "ШЕЛ"- 4 лв. е безконтактното миене, а 3 лв.-измиване с гъба и сапунада/това е без подсушаване, което е 2 лв./. Има персонал и не миеш сам, плащането е вътре на касите. След безконтактното миене направо е като нова-няма и следа от мушици и друга гад, гуми, джанти-всичко. Не съм обръщал внимание на другите "ШЕЛ", но сигурно има същите мивки - за цените -не знам! Иначе другите мивки мият с гъбата за 3 лв. и накрая все има някое пропуснато място или залепнали твари и като почне да подсушава и става мазало. За това само на безконтактно! Yellow_Flash_Colorz_PDT_11
Коментар
-
За 4.50 ми я мият и вътре и отвън. Без отстъпки, толкова си струва.Като ме усети, че ще му оставя рестото за него [от петте лева, които съм му приготвил], какъвто ми е по принцип ориенталския табиет, завършва дори с химическа естетична профилактика на външния вид на гумите и джантите.За какво да ходя да се пръскам и да рискувам да ме изнерви някой младеж, решил че дойде ли на мивката, трябва непременно да има свободна клетка за него..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
vital написа:snake написа:...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
На баровските автомивки всяка кола се мие с нова гъба. След измиването се изхвърля.Разпечатват я пред тебе..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Аз винаги с безконтактно я мия. Един път нямаше и се излъгах да ми я измият с четка. Ужас. Съвсем различно изглеждаше колата+няколко яки драскотини. Така и не разбрах топлата вакса и изплакването с подсушаващ ефект какво правят?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар