Миете ли си колите на тия ръчните автомивки дето пускаш левчета Егати лудницата вчера ,само където килимите не си перат на ОМВ на цариградско Стелки чудеса ,четки по 1 час луди хора ,и колкото по-голяма трошка толкова повече я мият Човек не може да си бутне солта и калта от под калници Е не го разбирам това ,хем си плащаш ,хем сам си я миеш хем се мокриш ,хем те псуват такива като мене
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Миете ли си колите на ръчни автомивки !
Collapse
X
-
Напълно безсмислено е на тези мивки нищо не се измива, преди даваха четка да може да си я натъркаш, а сега само я опръскваш с водоструйката и повечето мръсотия си остава там. Аз си мия колата пред вкъши, защото имам условия с маркуча, иначе на ръчна автомивка си мия само подкалниците през зимата.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
mnpenchev
Като имам път през ОМВ до Метро си я пръскам самичак, щото ми е кеф да си открия сам колата под купчината прах и кал, само да няма няколко прошляка с 25 годишни Би Ем ДабълЮ-та дето ги търкат по 20 минути като си мислят, че ще станат по-нови. за 4 кинта колицата блести.
Коментар
-
Аз не мия на ръчните водоструйки, поради няколко причини:1. Много намалиха времето - преди за 2лв. я правех като нова, а сега 3лв. не ми стигат.2. Ползвам 20% намление на автомивка и истинско външно миене ми излиза 5лв. - срещу 3лв. на ръчните е малко смешно.3. Много големи опашки стават и адски много се изнервям да чакам разни сакатлъци, дето за 10лв. минават само половината кола с псевдо-сапуна 4. Водоструйката сваля само прахта, но мърсотията си остава и парите отиват на вятъра.5. Зимата замръзва всичко по колата, защото не се подсушава.6. И т.н....П.П.Не съм ходил на мивка от 28-ми Декември
Коментар
-
Аз си я мия пред нас, с мъркуча, гъбата... прахосмукачката... и дайПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар