Някой да знае какви са нивата на оборудване на фиат стило и какви екстри съдържат? В нета нищо не мога да намеря?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило ниво на оборудване?
Collapse
X
-
SIII написа:То че 3 вратото стило е за мен това е ясно..ама още го сравнявам с алфа 147...алфата си е по евтина ама сигурно после в сервиза ще ми е по скъпаwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Ми гледам аз, ама не е по-евтина. Тъй като и аз съм в момент, в който търся нова кола и се оглеждам конкретно за стило. Стило и по 7000 виждам обаче алфа под 11 000 читава не съм намерил тук в България... Извинявай за лекото отклонение от първоначалната тема, но понеже и аз се интересувам от същото реших да попитам. Аз лично ако намеря Стило и алфа 147 на една и съща цена и в една година определено ще предпочета алфата...www.CarProfi-BG.com
Коментар
-
аз от България кола няма да си купя и не ги и гледам....направи едно сравнение колко струва една кола в autoscout24.it и същата в mobile.bg...интересно как в mobile.bg е по ефтина, на по малко км задължително и фул екстри...а да и по описание е перфектна...Punto HGT - total
Punto 1.2 16v Sporting - total
Punto 1.2 - alive
Toyota celica t23
Коментар
-
Еми отиваш ти примерно и купуваш от 1 автокъща 8 коли по 50 000 лв и мисля нормално е да ти подарят една за 10 000 лв и ти тука да и смъкваш цената до към 7 к докато я продадеш...www.CarProfi-BG.com
Коментар
-
http://www.parkers.co.uk/cars/equipm...aspx?model=209 Сайта е за коли в Англия но предполагам ще добиеш представа за оборудването.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар