Нова година нов късмет.Днес съм почивка и почти цял ден съм пред Лаптопа.На два пъти машината дава син екран с някаква информация и се рестартива.След втория път който беше преди малко ми да де грешка която ще видите по долу на снимката.Мисля ,че колегата Явор Митев преди време имаше същия проблем ,но не открих темата му.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лаптопа се изключи сам.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
В спам-темата бях качил снимка на един син екран, може би е подобен на твоя? Моя се появяваше когато гася компютъра или превключвам акаунтите. След време започна сам да се рестартира един ден. После при преинсталиране даваше непрекъснато грешки. Накрая с помощта на колегата vsd установихме (особено той ) че всичко е от проблем с едната платка памет. Подмених я и всичко работи добре. С онази платка, дори и на новата преинсталация, компа зареждаше трудно и даваше необясними грешки. А тя стоеше точно срещу вентилатора на процесора и събираше целия прахоляк. Но ти пък си с лаптоп... май не ти помагам с нищо
-
с това можеш да анализираш логовете си и да видиш ако проблема е от драйвер:http://www.raymond.cc/blog/archives/...-whocrashed/а с prime95 >> torture test можеш да тестваш паметта си:http://www.mersenne.org/ftp_root/gim...надявам се да откриеш проблема, и да е софтуеренFiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
Ники, това е особено дразнеща грешка, която се появява доста безсмислено. Но насоката на Оги е правилна - тествай паметта.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
u_bo
emzo написа:Първо направи това:После като ти даде син екран, машината няма да се рестартира - запиши грешката (примерно 0х0000007В - така започват повечето )
Коментар
-
@u_bo: Грешката е специфична само за XP. Конкретната.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:Не се е рестартвал скоро и мисля ,че знам откъде е проблема ми.Едното ми юсб е толкова разбито ,че дава накъсо понякога.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар