Слагам презаписваем диск,за да го изтрия и запиша отново.С Неро 6 започва да го трие и след 10 сек. програмата се затваря без да дава никаква грешка. Сложих Неро 8-то ми изписва че в устройстовото има непрезаписавем диск. Пробвах и с ДВД и със ЦД.Възможно ли е записвачката да се е пенсионирала?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
H: Софтуерен или хардуерен е проблема?(PC)
Collapse
X
-
profit
Re: H: Софтуерен или хардуерен е проблема?(PC)
SHB написа:Слагам презаписваем диск,за да го изтрия и запиша отново.С Неро 6 започва да го трие и след 10 сек. програмата се затваря без да дава никаква грешка. Сложих Неро 8-то ми изписва че в устройстовото има непрезаписавем диск. Пробвах и с ДВД и със ЦД.Възможно ли е записвачката да се е пенсионирала?
-
Явор Митев
Аз също съм имал проблеми с нерото. Особенно 7-ма версия. Сега съм с ашанпо и нямам никакви проблеми, даже я препоръчвам, като стане въпрос.
Коментар
-
доста по-добри от nero-то са cdburnerxp и infrarecorder. поне според мен. с тях си записвам върху всякакви марки дискове без никакви проблемиFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
profit
По принцип съм фен на Неро, защтото му ползвам и плеъра и ImageDrive. Незнайно защо обаче във версия 9 последната програмка е премахната. В работата останах на Неро 8.3.13.0, а у на съм на Ашампоо, които пък са си оставили опцията за вирт. у-ва. Ако оптиката обаче сдаде багажа все тая какъв е софтуера
Коментар
-
Може да е и от диска...Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Stoyan_68 написа:Е, вместо презаписваем диск ползвай флашка и daemon ако се налага...то и аз имам 10-тина диска дето така си прахолясват в бюрото. Отживелица е това вече.Може да е и от диска...
Коментар
-
SHB написа:Stoyan_68 написа:Е, вместо презаписваем диск ползвай флашка и daemon ако се налага...то и аз имам 10-тина диска дето така си прахолясват в бюрото. Отживелица е това вече.Може да е и от диска...Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
EasternAlien написа:Мда, напълно съгласен с Явор Докато се усетя, че нерото прави проблеми, прецаках 3-4 диска на които ми даваше грешка след 20% запис, сега и аз съм с Ashampoo Burning Studio и никакви проблеми"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар