nai7 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Против бездомните кучета...
Collapse
X
-
profit
-
Аз не разбрах защо толкова се възмущавате! Ясно е ,че афекта или тази крайна реакция ще бъде породена в момент когато животното те нападне. Да не си мислите ,че хората карат колите си и самоцелно се целят в кучетата зада ги мачкат или пък ги стрелят с пушка с рязана двуцевка...и още нещо: толкова буквално препрочитане на мнение е меко казано смешно.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
По този повод съм си купил въздушна пушка и газов пистолет! И не защото ми е кеф, а защото няколко пъти, аз, съпругата ми и детето, бяхме нападани от глутници бездомни кучета! Е, стига толкова, не ме интересуват нито Екоравновесие, ни Грийнпийс и др. екозащитници и любящи животните! Стрелям, газя, хвърлям бомби и пиратки и всичко останало! ПоздравиAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:По този повод съм си купил въздушна пушка и газов пистолет! И не защото ми е кеф, а защото няколко пъти, аз, съпругата ми и детето, бяхме нападани от глутници бездомни кучета! Е, стига толкова, не ме интересуват нито Екоравновесие, ни Грийнпийс и др. екозащитници и любящи животните! Стрелям, газя, хвърлям бомби и пиратки и всичко останало! Поздрави
Коментар
-
както казва един комичен герой:"Гледам и не вярвам на ушите си"Че хората сме виновни за това че ги има бездомните кучета е така (както и за дереджето сме си виновни ние и т.н.), обаче ако тръгне да ме напада куче, мен или член на семейството ми, ами не знам какво толкова има да се мисли кучето трябва да отнесе як пердах а ако е много зло трябва да умре. По логиката на природозащитниците утре като ме нападне някой на улицата аз трябва от съжаление за трудното му детство да се самоприбия, самообера и да му се извиня - епа не съм мазохист
Коментар
-
Пфф... тия кучета ги има навсякъде... това е факт... преди 2 години един пумияр ухапа брат ми...казаха, че щели да ги умъртвят, ама не взеха никакви мерки...Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Ето и моя отговор: нека да започна с това, че май трябваше да озаглавя темата:"Обичам кучето,което нахапа мен и моите близки".....аве хора Вие.......видяхте малко слънце и прегряхте. Почти всички сме имали поне куче за домашен любимец (лично аз съм имал 3 кучета), знаем каква отговорност е да имаш домашен любимец. Не Ви отива да се правите на "майка Тереза", осъзнайте се малко - не може да ми говорите за морал във форума, да ми определяте кой какъв е - виртуален, анимационен, реален и т.н., а в същото време като видите свирепо улично куче, тръгнало към вас с лай да седите и да му говорите - "Да,ела ме ухапи, после няма да те убия", напротив веднага ще гледате да намерите с какво да се защитите. Не дай боже паднете на глутница - и какво правите - седите на място, вдигнали ръце и викате - "Не ме хапете,аз съм от вашите" (това се отнася за защитниците на уличните "любимци"). И какво всеки ден ще излизате или се прибирате със упасение да не изкочи в тъмното някой пумияр и да ви нахапе. Не мисля да стоя безучастен. Хората са казали - "Пази се сам, та да те пази и Господ", с това разбиране съм и аз - не стига, че трябва всекидневно да се пазя от ня’кви джигити по пътя, ами и трябва да се пазя и от кучета, за които никой не си е мръднал малкия пръс да ги прибере в приют. Пуснах темата, за това, някой да ми спомогне - да ми даде някакъв телефон за връзка със съответния орган, а не да се стига до там, че едни пумияри да "разделят" ФФБ на две групи - За и Против уличните кучета. Не съм искал да се изфукам с това, че куче ми се е озовало под гумите на колата малка госпожице с прякор на натурален сок (относно модераторския екип на форума - ако прецените, че мнението ми накърнява достойнството на участниците във форума - изтрийте мнението ми). Това, че си си направила труда да ми разгледаш подписа - ок, но да говориш само по прочетено - е нелогично ми се струва!?!? Пале с размерите на "Малкото пони". И колегата с прякор на извънземно - не съм се взел на сериозно все още - имам още нерви. И какво като е виновна държавата?!?!?! Нищо ново не казваш, а защо трябва да чакаме всичко на готово?!?!?!?! Хайде да подемем самоинициатива,а - как звучи - може би налудничево - скъпи съфорумци и гости на Фиат Форум-а, не съм мръднал, просто не съм от хората,които казват на черното - бяло, също така не понасям да седя безучастен. В заключение ще кажа, че благодаря на колегата ls1 за полезното инфо. Също така,че ще направя всичко възможно тези кучета да бъдат прибрани!!!!P.S. >>> извинявам се на SokOtPraskova и EasternAlien, ако съм ги обидил. Също така се извинявам на колегите,които се пропознават в дадения от мен отговор.karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
-
Колега karolev не се окачествявам с нарицателното "малка госпожице с прякор на сок", преди всичко си имам име и то е Адриана. Считам нарицателното използвано от теб за неприятно и го приемам като нападка на лична основа - което считам за крайно ненужно и безпочвено.В този заформил се "диалог" помежду ни, от своя страна исках да изразя недоумението си към злобата и небрежието с които можеш да отминеш това, че си отнел нечий живот. Значи хората след като са разумни и могат да разсъждават (т.е. имаме благословията да получим тази дарба), сме длъжни да я използваме по предназначение. Гледам на въпроса от чисто хуманна гледна точка. Утре комшията Пешо, като ти плесне два шамара във входа и ти вземе заплатата (т.е. ще извърши умишлено някакво негативно действие към теб), та после като го видиш да излиза от входа ще го сгазиш защото ти е направил нещо лошо. Ама няма да го направиш нали? Защото ще ти се стори нормално човек да ти направи нещо лошо, но кучетата - те са най-добрия приятел на човека, когато едно куче е злобно - дай да го сгазим. Да не говорим, че хората са отговорни за "възпитанието" на бездомните кучета, и то не заради друго, а точно заради факта, че са единствените разумни същества на планетата, но това не ни дава право да решаваме кой ще живее и кой ше умре..Хората, когато нямат представа какво да правят прибягват до първичното - да убиваме. Е дай да сме цивилизовани малко... Хапана съм жестоко от бездомно куче, собственик съм на куче, биа съм и стопанин на куче сгазено от кола - така, че мнението ми е формирано, заради личния ми опит в различните гледни точки на въпроса.Пак казвам, не съм "защитник на бездомните любимци", просто съм до болка хуманист, а това с кучетата е само един пример...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
?
Добре Адриана, ти си имаш своя гледна точка, аз си имам моя гледна точка. Няма лошо, че имаш мнение по въпроса, но явно не си ме разбрала правилно - аз не съм отнел "нечий живот". Не мога да предвидя действията на разгневеното куче (нямам способности на медиум), не съм го предизвикал да скача по колата, да лае, а най-малко съм го предизвикал да падне под колата. Това, че не е уцелило момента кога да падне си е проблем на кучето. Само дет не каза в прав текст, че съм убиец. Толкова синоними използва, че чак започна да се повтаряш на места. С никаква злоба, още по-малко с пренебрежение не съм искал да се случи това. Но ще Ви оставя да си "начешете" езиците и да Ви мине.Nai7: Имам въпрос към теб ако на пътя ти излезе куче и зад теб има кола ще скочиш ли на спирачките със угрозата да те блъснат изодзадзе, ще го направиш ли зареди един помияр?SokOtPraskova: Ще отбия в дясно и ще го заобиколя. Все пак се спазва дистанция........karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
-
И колегата с прякор на извънземно - не съм се взел на сериозно все още - имам още нерви. И какво като е виновна държавата?!?!?! Нищо ново не казваш, а защо трябва да чакаме всичко на готово?!?!?!?!
Коментар
-
Re: ?
karolev написа:.....SokOtPraskova: Ще отбия в дясно и ще го заобиколя. Все пак се спазва дистанция........Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Значи, колега Елиън, вземи се малко в ръце. Аз казал ли съм някога нещо - да се "позабършеш" в някои ситуация?! Не, нали? Ти в ролята на какво се явяваш? На вълъл противник на хората, които се опитват да опазят близките си ли?????? Ако е така мога да ти кажа, че губиш. Явно и двамата четете избирателно и не вниквате в нещата:Не мога да предвидя действията на разгневеното куче (нямам способности на медиум), не съм го предизвикал да скача по колата, да лае, а най-малко съм го предизвикал да падне под колата. Това, че не е уцелило момента кога да падне си е проблем на кучето.karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар