SokOtPraskova написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Против бездомните кучета...
Collapse
X
-
profit
nai7 написа:Ако това бездомно куче утре скочи на теб или на някой от семейството ти друга песен ще запееш голям мъж, :D имам дъщеря и ако някое псе и се нахвърли не само ще го гръмна ами ще го рзачекна.ВИРТУАЛЕН ГЕРОЙ си ти или не по скоро анимационен внимавай да не те изтрията със някоя гумичка
Коментар
-
Няма нужда да се драпате ... ясно е, че има и цивилизован начин за справяне с проблема. Животните са най-малко виновни ,но като няма кой всеки се справя както може.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
profit
nai7 написа:Има но не и тука, аз също имам куче доберман и много добре си го гледам но ако бездомно куче ми скочи край бес него като гледам АнималПланет ми се иска и във България да е така но уви.
Коментар
-
nai7 написа:SokOtPraskova написа:nai7 написа:Няколко пъти не нарочно но не испитах особено съжаление,също така и няколко котки.Имам въпрос към теб ако на пътя ти излезе куче и зад теб има кола ще скочиш ли на спирачките със угрозата да те блъснат изодзадзе, ще го направиш ли зареди един помияр?Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
profit написа:nai7 написа:Има но не и тука, аз също имам куче доберман и много добре си го гледам но ако бездомно куче ми скочи край бес него като гледам АнималПланет ми се иска и във България да е така но уви.
Коментар
-
profit
nai7 написа:profit написа:nai7 написа:Има но не и тука, аз също имам куче доберман и много добре си го гледам но ако бездомно куче ми скочи край бес него като гледам АнималПланет ми се иска и във България да е така но уви.
Коментар
-
nai7 написа:Няколко пъти не нарочно но не испитах особено съжаление,също така и няколко котки.Имам въпрос към теб ако на пътя ти излезе куче и зад теб има кола ще скочиш ли на спирачките със угрозата да те блъснат изодзадзе, ще го направиш ли зареди един помияр?Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Sandeto написа:nai7 написа:Няколко пъти не нарочно но не испитах особено съжаление,също така и няколко котки.Имам въпрос към теб ако на пътя ти излезе куче и зад теб има кола ще скочиш ли на спирачките със угрозата да те блъснат изодзадзе, ще го направиш ли зареди един помияр?
Коментар
-
profit
nai7 написа:Кучето ми го гледам вече 4 години но това е животно не мога да знам какво му става във главата,страх го е само от вестник понеже само със това го пляскам от време на време.Но както казах знам ли какво ще му хрумне.
Коментар
-
Така значи аз живея във един квартал на Б-с и там където си разкарвам кучето няма хора,аз го гледам и аз решавам какво да правя със кучето си.Не ти или някой друг щом е направило за да е наказано така ще е,аз съм импулсивен човек може да ме е яд после но ще го накажа.Строг но справедлив,знаеш ли колко хора умират от кърлежи или колко хора се оперират от кучешка теня а знаеш ли че това е една много болезнена операция,не упреквай мен че куче е излезнало на пътя и аз съм го смачкал,упреквай хората които трябва да направят нещо по въпроса.
Коментар
-
nai7 написа:Ти нормален ли си,по големи глупости не бях чел закона на джунглата знаеш ли го по силния изяжда по слабия.Мутрата набива мен щото има хора зад него и може би е по здрав,а аз тепам помияра щото мога.По добре замълчи изглеждаш по интИлигентИн.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Чета и немога да повярвам на очите си!Някой хора май са събрали доста злоба а?кви са тези бренекета,кво е тва газене на кучета пък и сме горди и се хвалим.Кво ви става бе хора???може ли някой да ми отговори с какво ние хората сме по добри от животните?с това че ОСРАХМЕ цялата планета?с това че живеем в 21 век и още се водят сумати войни?Че обърнахме целия климат на земята?Животните са били тук преди нас и ще си останат след нас!и ДА-има по нормални и ЧОВЕШКИ решения на този проблем с бездомните животни.Renault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар