ls1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Против бездомните кучета...
Collapse
X
-
profit
-
Не, че хваля но днес ми "падна пердето", когато един от тия пумияри реши да ме захапе за крака. Тръгвайки с колата скачаше чак до прозореца ми, но падна под гумите и свърши безславния си живот. Това не е начина, но един пумияр по-малко. За щастие нямам щети по колата.Звъня вече 2-ри час и на община Надежда, ХЕИ, Екоравновесие - явно си седят на ушите........... Безхаберието е пълно.karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
-
profit
ХЕИ нямат никакво отношение към бездомни животни. Колкото до общината и Екоравновесие, както и НВМС има само две думи- яко крадене на пари! Неправителствените организации вършат доста повече работа (някои, не всички), но те са с доста ограничени възможности.
Коментар
-
Мале, karolev и аз съм против, ама ти много насериозно си го взел!Истината е, че основен виновник, е факаната ДЪРЖАВА.Щом тя не предприема нищо, проблема винаги ще е налице.Обичам живтните, но когато са си на място.Значи, няма голям избор.Или разбиращо кимам глава, от приказките на онези, които ми обясняват как живитното не е виновно, и продължавам да газя в пикоч, да търпя миризми и "бомби" навсякъде, да си пазя гърба, когато се прибирам от работа(явно псето ме е запомнило, като го гоних с пръчката около блока)....Съгласен съм нещата да се оправят по по-хуманен начин, но когато никой не ти обръща внимание,какво правим?Или просто някак си да взема нещата в свои ръце(пръчката) и да се опитам да живея като бял човек, в уж европейска столица?
Коментар
-
Има и друго решение,мани ги тия кучегони вземи си един газов пистолет има една страница мисля че беше Сотис там има пистолети по 50 кинта,има и патрони по 2 лв.най силните дето и кон пада от тях.А ако искаш по ефикасно една пушка фоберка(незнам дали така се пише) ще ти е много по полезна за 200 лв и ги почвай аз ако бях вече нямаше да има и един помияр по улиците.
Коментар
-
Според мен е извратено да се говори за хуманизъм и за бездомни песове и животни по принцип...някак си е несъстоятелно. Цивилизовано отношение всеки би проявил, но до известно време. Аз лично имах проблеми с песове,когато бях студент в София, но за съжаление не проявих отговорно отношение тогава /толкова ми е бил акъла/. Един въпрос на който НЕ ЖЕЛАЯ да ми отговаряте: държавата като институция и съответните и производни организации успяват ли да се погрижат за ДЕЦАТА на България ,та да им остане време за адекватно решение или грижа за животинчетата? Не, нали? Разбира се нетрябва да "лежим на тая кълка" и да чакаме лошият полицай да дойде и да хване гадинката...аз ще му помогна,ако се наложи...с бренЕке!п.п. nai7 не се пише "фоберка" ,но има кой да ти оправи правописа...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
karolev написа:Не, че хваля но днес ми "падна пердето", когато един от тия пумияри реши да ме захапе за крака. Тръгвайки с колата скачаше чак до прозореца ми, но падна под гумите и свърши безславния си живот. Това не е начина, но един пумияр по-малко. За щастие нямам щети по колата.Звъня вече 2-ри час и на община Надежда, ХЕИ, Екоравновесие - явно си седят на ушите........... Безхаберието е пълно.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:karolev написа:Не, че хваля но днес ми "падна пердето", когато един от тия пумияри реши да ме захапе за крака. Тръгвайки с колата скачаше чак до прозореца ми, но падна под гумите и свърши безславния си живот. Това не е начина, но един пумияр по-малко. За щастие нямам щети по колата.Звъня вече 2-ри час и на община Надежда, ХЕИ, Екоравновесие - явно си седят на ушите........... Безхаберието е пълно.
Коментар
-
nai7 написа:SokOtPraskova написа:karolev написа:Не, че хваля но днес ми "падна пердето", когато един от тия пумияри реши да ме захапе за крака. Тръгвайки с колата скачаше чак до прозореца ми, но падна под гумите и свърши безславния си живот. Това не е начина, но един пумияр по-малко. За щастие нямам щети по колата.Звъня вече 2-ри час и на община Надежда, ХЕИ, Екоравновесие - явно си седят на ушите........... Безхаберието е пълно.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
profit
nai7 написа:На мен да особено ако е някой помияр,трябва да се разреждат по малко иначе много ще станат.
Коментар
-
profit написа:nai7 написа:На мен да особено ако е някой помияр,трябва да се разреждат по малко иначе много ще станат.
Коментар
-
profit
-
nai7 написа:Няколко пъти не нарочно но не испитах особено съжаление,също така и няколко котки.Имам въпрос към теб ако на пътя ти излезе куче и зад теб има кола ще скочиш ли на спирачките със угрозата да те блъснат изодзадзе, ще го направиш ли зареди един помияр?Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
profit написа:nai7 написа:Що не си гледаш ..............
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар