Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мечтата ми- си пое първата глътка въздух

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мечтата ми- си пое първата глътка въздух

Днес в 11.02 мин. ми се случи най хубавото нещо за всичките ми 33 години живот. Роди се моята дъщеричка, малко три килограмово дундесто ангелче, което огледа учудено света наоколо и се разрева порядъчно точно в подходящият момент. Неописуемо е колеги ......Започваш да обичаш един човек още преди да съм го видял. Щастлив съм и още не мога да излезна от еуфорията ,която ме е обзела, че всичко мина добре. Дадохме и името : Брияна , ще си обичаме, глезим, и целуваме Нямам думи как се чувствам .... до сега съм честитил на колеги за бебенцата им - е сега разбрах какво е, и колко е хубаво и всепоглъщащо А на колежките, който са майки- шапка ви свалям- няма такова нещо,като раждането ( вие си знаете де как е) За сега още не съм видял малката Брияна -и изгарям от нетърпение за последното..........Стискайте ми палци Всички да сте живи и здрави- Целият свят да е жив и здрав
    "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

честито колега. да ти е жива и здрава дъщеричката
    Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
    Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Ееее колега да ти е жива и здрава и много да ви радва малката и да ви ядосва повече.Познато чуство е това и аз го испитах преди 1,8 месеца готино е.

Коментар

честито колега
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Ей, колега! Да е живо и здраво, да расте много усмихнато и много да ви слушка! И да е подобаващо диво, да има характер... абе де да знам още какво... Всичко хубаво което може да се пожелае на едно малко ново човече!

Коментар

Колега, много да ви радва щерката!Жива и здрава да е, и тя и щастливите родители
            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Ехааа, супер! Това наистина е страхотно усещане! Да ви е жива и здрава, много да ви радва и да расте умно и красиво дете!
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

ЧЕСТИТО !!!!!!!!!! Да ТИ е жива и здрава и много да ви радва!!!!!!!
                MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Честито, колега! Да ви е жива и здрава и много да ви радва! И ние с жена ми от кажи-речи девет месеца сме безкрайно щастливи с малкото и любопитно човече. Пожелавам на всеки да се радва на любимата усмивчица с тук-таме подаващо се зъбче!
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Честито на мама и тати! Пожелавам ви Брияна да расте здрава и щастлива. Бъдете силни и късметът да не ви напуска.
                    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Честито Да ви е живо и здраво и много да ви радва
                      "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                      не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Честито радостно събитие MOYA! От сега нататък трябва да си няколко пъти по-внимателен и отговорен на пътя, че вече си татко. А и след всеки изминал ден ще се трупа умора от недоспиване. Да ти е живо и здраво семейството и да имате много, много щастливи мигове!

Коментар

Честито!!!Да ви е жива и здрава и всички вие около нея!!!Надявам се това да е още една фенка на италианските машини!
                          Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Честито... ТАТЕ!
                            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Честито колега! Да е жива и здрава Брияна !!!
                              "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
                              "What do you do to help save the world?"

Коментар

Working...
                              X