Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Протеста на Димитров - да го подкрепим...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ама аре ако ще кОпате, да не е утре на 05.02.09 или поне след 9ч. сутринта, че трябва да стигна до Горна Баня, щото съм на изпит
    Fiat Punto S55 1.1
    Fiat Forever!

Коментар

Дано не е по граматика изпита...

Коментар

Пуснал съм тема в Italauto-bg.nethttp://italauto-bg.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=1613Дано наистина успеем да се организираме.

Коментар

nikki_sixx написа:
          Явор Митев написа:
          т.е.....какво искаш да кажеш Ники с този пост?
          Това, че се съмнявам да сте напълно солидарни с човека. Решил да протестира - хубаво... нека си протестира. Ама и вие реагирате като в деЦката градина - на първосигнална. Кажи ми ти Явка, ще продължиш ли да си плащаш винетките и данъците след участието ти в "ремонтирането" на оня булевард? Дали изобщо ремоната ще бъде ремонт? Ще имате ли разрешение от Община София да "ремонтирате"? А ще ви разреши ли общината да затворите пътя за този... ремонт? Това което се опитах да кажа е, че необмислените "решения" не водят до нищо добро. Е, все пак ви желая успех... аз лично няма как да избягам от работа.. с оправданието, че ще участвам в ремонтни дейности на булевард в София.И между другото... в нашия град също има улици за ремонт!
          Абе ти некъв яко дразнещ? Като не ти харесва идеята , недей да пишеш и толкова.

Коментар

hwarang написа:
            Абе ти некъв яко дразнещ? Като не ти харесва идеята , недей да пишеш и толкова.
            Човека просто си казва мнението. Тази тема не е само за хора, на които "им харесва идеята". На мен пък не ми харесва тона на поста ти.Аз също съм на мнението на Ники. Това е поредната глупост на поредния български тъпанар. Ако нещо ще се прави, то не е да се ремонтира булеварда (нали се сещате колко пари трябват за тая работа? С какво ще го ремонтирате? С кирки и лопати ли? Смешници.Ако нещо трябва да се направи, то това е да се ремонтират онези дървени глави в Софийска община, начело с пожарникаря Бат Бойко, това са онези 240 дупетата, това са едни други десетина червено-жълто-виолетови коалиционери.Ако искате нещо да се направи - спрете да плащате данъци. Тогава ще ги питам какво ще лапат.Излезте с кирките и лопатите, ама на едно друго място, с един паметник на един руски цар...Ако вярвате изобщо, че тази държава някога може да се оправи...Аз вече не вярвам, и съм аут от всички такива начинания. Не съм навел глава, просто знам че е абсолютно безсмислено да се бориш срещу вятърните мелници. Бил съм в София и при свалянето на Луканов, и при свалянето на Виденов. Специално от Варна (тогава бях студент там) съм идвал в София за протести. И какво променихме? Едни сдадоха властта, други взеха властта, и какво? На следващите избори стадото, наречено български народ пак си избра ония, дето ги свалихме и нещата продължиха по старому.Писнало ми е от протести и от всичко.Гледам си собствения живот, гледам да не преча на никой, гледам да помогна на който мога с каквото мога и толкова. Държавата не съществува за мен...(Господа полицаи от секретните отдели, знам че четете това. Може спокойно да ми го впишете в досието )

Коментар

А защо НИЕ трябва да оправяме улицата... това си е задължение на държавата, която прибира НАШИТЕ данъци ТОЧНО с тази цел - да поддържа пътната инфраструктура...

Коментар

Ситуацията естествено е пародийна.... Никой не си мисли, че с кирка и лопата може да се оправи булеварда. По скоро положението е "Бий самара за да се сеща магарето" или "Казвам ти щерко, сещай се снахо".Ама както всичко в тази държава - не се ли покаже по телевизоро даден проблем - все едно не съществува.Затова не мога да нарека смешник този човек! И ако никой не го подкрепи - ще е поредното "Кучето си лае, керванът си върви"!Аз се радвам, че вече има резултат от тази му "смешнишка" изява. В сутрешните блокове почнаха да канят отговорните лица - дано тези з.....ци се задействат малко от малко... Най-интересното е че през 2007г. според шефа на Пътна инфраструктура е правена обществена поръчка и е спечелена от неква фирма.Защо не е направен ремонта обаче - никой не може да каже.Те там "асвалтираха" едно платно преди време (дали не беше около 2007) , ама 2 часа след това вече имаше ями по него...
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

За това говоря, Кире.Че ще се показват по телевизията няколко дни някакви отговорни фактори, дай Боже се ремонтира този булевард, но ще останат още 999 такива булеварда, които никой няма да погледне.На всеки ли трябва по един с кирка да се заканва?Извинявам се, че нарекох човека "смешник", бях леко ядосан, но като цяло си стоя зад мнението.Упс... нарекъл съм го "тъпанар", за което пак се извинявам.

Коментар

Това е част от Е79 все пак!!! Най-натоварената отсечка в БГ е престъпление да е в такова състояние. Положението там е отчайващо и смъртоносно направо.Често минавам оттам, а онзи ден минах по тъмно, валеше дъжд, тировете един след друг и прочее...Шофирам редовно от 1990г. и съм претръпнал на всичко почти, но там тръпки ме побиват направо! А и нагоре по Княжево са такива дупки и бунари направо, че нямам думи.
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

И аз съм минавал от там, имах един обект в Перник. Последния път на връщане от Перник гледам- всички карат вляво, една колона... а от дясно - свободно платно. И Бай Деян нали се пише тарикат - газ по дясната лента Даааа, ама... пред мен изневиделица изникна един огромен трап... не помогнаха ни спирачки, ни АБСи... право у трапо. Добре че Аудито има скъпо, но здраво окачване...а и беше служебно Разбрах що карат вляво де...

Коментар

Добре, а каде са бакшишите сега? Те са на пътя най-мн от всички. Ето сега е момента за блокада, да затворят входа от към перник примерно, да излязат и тези които са си счупили колите от дупките, което са мн народ. и като в Гърция докато не почне да се прави нещо, няма спирка и тва е!!!!! Такситата са гилдията която най лесно може да привлече внимаие, а е и доста засегната от проблема
                        Brava 103HP
                        ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

...а също и доста централизирано управлявана и лизингово зависима...

Коментар

ls1 написа:
                            ...а също и доста централизирано управлявана и лизингово зависима...
                            Смисъл че, трудно да не кажем невъзможно ще се съберат цивилни коли за блокада, нещо голямо. блокада на орлов мост или драгичево, могат да го направят бакшишите и около тях да се съберат цивилни, недоволни. а иначе тва е огромен проблем - инфраструктурата. но примерно не си представям от форума да се съберем 40 коли примерно и утре в 6 да блокираме Орлов мост :D а в действителност си го заслужават тия отгоре
                            Brava 103HP
                            ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
                              Смисъл че, трудно да не кажем невъзможно ще се съберат цивилни коли за блокада, нещо голямо. блокада на орлов мост или драгичево, могат да го направят бакшишите и около тях да се съберат цивилни, недоволни. а иначе тва е огромен проблем - инфраструктурата. но примерно не си представям от форума да се съберем 40 коли примерно и утре в 6 да блокираме Орлов мост :D а в действителност си го заслужават тия отгоре
                              При добро желание всичко е възможно колега.

Коментар

Айде стига само сме говорили, дайте да се организираме и да направиме нещо. Предлагам да го разгласиме и по другите форуми и до седмица /най-много/, да спретнем най-голямия протест до сега. Ако не ние, кой ?!?Кои са най-многобройната аудитория. Не са лекарите, не са и учителите, нито земеделците. Най-много са шофьорите. Да се дигнем всичките и да им се стоварим пред парламента. Давайте да действаме. Времето за чакане да свършат нещо, свърши.

Коментар

Working...
                                X