4o4kata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Протеста на Димитров - да го подкрепим...
Collapse
X
-
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
-
BolgAryan написа:Аз пък не разбирам защо му на niki_sixxx нов стадион във Варна при наличието на стадио КоритареТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:4o4kata написа:Понеже виноги гледаме отстрани Сеира на другите затова ни е на това дередже Дръжавицата.Некой ако направи нещо-другите само гледаме острани,клатиме глави,обсъждаме,подкрепяме,против сме ама не ебаваме да помогнеме!!!Докато всеки се спасява по единично все ще сме си така!!!Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:Опс! Тая улица не е във Варна... ама тоя пич е от Перник и минава по нея, а пък аз съм от София и нямам работа там. Има ли значение...или въпроса е принципрен? ПРИНЦИПЕН Е!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:BolgAryan написа:Аз пък не разбирам защо му на niki_sixxx нов стадион във Варна при наличието на стадио Коритаре
Коментар
-
fihi
nikki_sixx написа:Не бе пич, явно не си разбрал какво имам предвид. Хайде за да е по-лесно да ме разберете.. .с тези си действия само ще затвърдите поговорката за кучетата и кервана. До сега не разбрахте ли, че с действия се оправят нещата, а не с... Сетих се и за друга пословица: "докато умните се наумуват - лудите се налудуват"... разбирайте го както искате. Представих си как минава депутатска лимузина... навън яко студ и дъжд...Лимузината спира до вас, а прозорецът се спуска плавно...От вътре лъсва мутрата на некъФ противен мазник... и ви пита:-Как е момчета, работа върви ли? Яааааа, там в оня ъгъл не сте закърпили както трябва... ше ми се разбият камъните в бъбреците бре... я по-усърдно.. .вия да мисля ли ше ме карате или.., а? И си подминава де...До сега не разбрахте ли, че с действия се оправят нещата
Коментар
-
fihi написа:Ники ако продължи да се бездейства нищо няма да стане. Ще си трошим колите и ще си правим пас ли? Нещо не те разбирам:До сега не разбрахте ли, че с действия се оправят нещатаТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
fihi
nikki_sixx написа:Идеята ми е не да бършем насраното.., а да накараме тоя който се е осрал да си избърше говната! Сега разбра ли ме пич?
Коментар
-
fihi написа:Ами нали това е идеята. Да накараме хората които се осират да се замислят и да си ибършат лай-та. Аз съм на мнение, че след един такъв протест булеварда ще бъде рамонтиран.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Бул. Цар Борис ІІІ е направо опасен за живота в сегашното си състояние!!!Често ми се налага да минавам оттам и ми се иска да си метна колата на рамо и да я пренеса...Е не в цялата му дължина - всеки който минавал оттам - знае за коя отсечка иде реч...Кучето си лае кервана си върви - ще може да се лепне за тази случка, АКО не се хванем и не подкрепим човека... Не е лошо да се пусне такава тема и в другите автофоруми.Един протест вече беше факт. Може да се спретне и следващ.От много отдавна виждам развитието на форумите като обединяване и създаване на организация, на която да и се чува думата за много неща. То има вече такава, ама дали някой ще се сети за СБА и дали това е наистина Съюз на българските автомобилисти или е казионна организация на хора дето усвояват едни пари и правят бизнес, обитавайки недвижими имоти бивша държавна собственост и прочие...Един като се е изправил ВСИЧКИ трябва да станат! Иначе - познайте кой печели и кой губи.А да си псуваме в колите и в къщи пред компа - и сега го правим - полза - естествено никаква.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
29-годишният мъж живее в Перник и ежедневно пътува до столицата, където работи от четири години. За този период е сменил два автомобила, като на три пъти е ремонтирал колата си след пропадане в пътните ями.karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар