Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Протеста на Димитров - да го подкрепим...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

4o4kata написа:
    Понеже виноги гледаме отстрани Сеира на другите затова ни е на това дередже Дръжавицата.Некой ако направи нещо-другите само гледаме острани,клатиме глави,обсъждаме,подкрепяме,против сме ама не ебаваме да помогнеме!!!Докато всеки се спасява по единично все ще сме си така!!!
    Аз ще тръгна едва тогава, когато се хванем за кола и пушката! С кирки и лопати... ше имитираме "бригадирското движение".. и резултата ще е... пак подигравки от страна на управляващите плужеци. На мен ми писна да ме шибат... Ще убия всеки влязъл в дома ми неканен... ще си отстоявам правата в двора си, защото именно от собствения двор трябва да започне промяната, а не да ремонтирам дупките на съсед ми... шот него го боли пипера...Е, и на теб ще пожелая успех.., а ако някой ден се решите - ще поведа чета. С легитимно притежавани оръжия.. .ше застанем пред парламента.. .и тогава виж какво ще се случва!
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Аз пък не разбирам защо му на niki_sixxx нов стадион във Варна при наличието на стадио Коритаре

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
        Аз пък не разбирам защо му на niki_sixxx нов стадион във Варна при наличието на стадио Коритаре
        За да може и в нашият град поне един концерт годишно да става бре...Не моа да насмогвам само за път, да идвам до Сф за концерти.

Коментар

nikki_sixx написа:
          4o4kata написа:
          Понеже виноги гледаме отстрани Сеира на другите затова ни е на това дередже Дръжавицата.Некой ако направи нещо-другите само гледаме острани,клатиме глави,обсъждаме,подкрепяме,против сме ама не ебаваме да помогнеме!!!Докато всеки се спасява по единично все ще сме си така!!!
          Аз ще тръгна едва тогава, когато се хванем за кола и пушката! С кирки и лопати... ше имитираме "бригадирското движение".. и резултата ще е... пак подигравки от страна на управляващите плужеци. На мен ми писна да ме шибат... Ще убия всеки влязъл в дома ми неканен... ще си отстоявам правата в двора си, защото именно от собствения двор трябва да започне промяната, а не да ремонтирам дупките на съсед ми... шот него го боли пипера...Е, и на теб ще пожелая успех.., а ако някой ден се решите - ще поведа чета. С легитимно притежавани оръжия.. .ше застанем пред парламента.. .и тогава виж какво ще се случва!
          Опс! Тая улица не е във Варна... ама тоя пич е от Перник и минава по нея, а пък аз съм от София и нямам работа там. Има ли значение...или въпроса е принципрен? ПРИНЦИПЕН Е!
          Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Stoyan_68 написа:
            Опс! Тая улица не е във Варна... ама тоя пич е от Перник и минава по нея, а пък аз съм от София и нямам работа там. Има ли значение...или въпроса е принципрен? ПРИНЦИПЕН Е!
            Не бе пич, явно не си разбрал какво имам предвид. Хайде за да е по-лесно да ме разберете.. .с тези си действия само ще затвърдите поговорката за кучетата и кервана. До сега не разбрахте ли, че с действия се оправят нещата, а не с... Сетих се и за друга пословица: "докато умните се наумуват - лудите се налудуват"... разбирайте го както искате. Представих си как минава депутатска лимузина... навън яко студ и дъжд...Лимузината спира до вас, а прозорецът се спуска плавно...От вътре лъсва мутрата на некъФ противен мазник... и ви пита:-Как е момчета, работа върви ли? Яааааа, там в оня ъгъл не сте закърпили както трябва... ше ми се разбият камъните в бъбреците бре... я по-усърдно.. .вия да мисля ли ше ме карате или.., а? И си подминава де...

Коментар

nikki_sixx написа:
              BolgAryan написа:
              За да може и в нашият град поне един концерт годишно да става бре...Не моа да насмогвам само за път, да идвам до Сф за концерти.
              Ай сиктир бе, имаш Каварна на един *** разстояние и ще се оплакваш По темата за дупките ще спомена едно нещо само - Симеоновско шосе и качването на околовръстното. Път на няма и 2 месеца. Който не е скачал вътре не може да усети усещането. Аз успях.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Аз живея на 100 метра от въпросния разбит участък на бул. Цар Борис и мога да осигурявам топли напитки на събралите се съфорумци в протеста :D
                преди - TIPO
                сега - VOLVO XC60

Коментар

nikki_sixx написа:
                  Не бе пич, явно не си разбрал какво имам предвид. Хайде за да е по-лесно да ме разберете.. .с тези си действия само ще затвърдите поговорката за кучетата и кервана. До сега не разбрахте ли, че с действия се оправят нещата, а не с... Сетих се и за друга пословица: "докато умните се наумуват - лудите се налудуват"... разбирайте го както искате. Представих си как минава депутатска лимузина... навън яко студ и дъжд...Лимузината спира до вас, а прозорецът се спуска плавно...От вътре лъсва мутрата на некъФ противен мазник... и ви пита:-Как е момчета, работа върви ли? Яааааа, там в оня ъгъл не сте закърпили както трябва... ше ми се разбият камъните в бъбреците бре... я по-усърдно.. .вия да мисля ли ше ме карате или.., а? И си подминава де...
                  Ники ако продължи да се бездейства нищо няма да стане. Ще си трошим колите и ще си правим пас ли? Нещо не те разбирам:
                  До сега не разбрахте ли, че с действия се оправят нещата
                  това са твои думи. Нали от някъде трябва да се започне. Аз лично съм на мнение, че ако човека получи подкрепа ония дето мислят за г$$$за си ще се разберат кой отговаря за ремонта на този бълевард и най-накрая ще го ремонтират. Заставам зад идеята да подкрепим човека.

Коментар

fihi написа:
                    Ники ако продължи да се бездейства нищо няма да стане. Ще си трошим колите и ще си правим пас ли? Нещо не те разбирам:
                    До сега не разбрахте ли, че с действия се оправят нещата
                    това са твои думи. Нали от някъде трябва да се започне. Аз лично съм на мнение, че ако човека получи подкрепа ония дето мислят за г$$$за си ще се разберат кой отговаря за ремонта на този бълевард и най-накрая ще го ремонтират. Заставам зад идеята да подкрепим човека.
                    Идеята ми е не да бършем насраното.., а да накараме тоя който се е осрал да си избърше говната! Сега разбра ли ме пич?

Коментар

nikki_sixx написа:
                      Идеята ми е не да бършем насраното.., а да накараме тоя който се е осрал да си избърше говната! Сега разбра ли ме пич?
                      Ами нали това е идеята. Да накараме хората които се осират да се замислят и да си ибършат лай-та. Аз съм на мнение, че след един такъв протест булеварда ще бъде рамонтиран.Шегичка: Пък и к’во толкова нали колегата dannybo ша черпи. Поне заради авантата си заслужава да се отиде.

Коментар

fihi написа:
                        Ами нали това е идеята. Да накараме хората които се осират да се замислят и да си ибършат лай-та. Аз съм на мнение, че след един такъв протест булеварда ще бъде рамонтиран.
                        Казах го на Явор... ще го кажа и на теб - иска ми се ентусиазмът ви да е заразителен.., ама за съжаление НЕ Е!След 20 години "преход"... аз вече не вярвам в дядо Коледа... и следователно отказвам да му правя свирки (сеш се?)! А после може да дойдете да попротестирате и на нашата улица... даже пред къщи може да дойдете да протестирате... аз ще ви черпя с домашна ракия... с мед правена, двойно преварена! (без майтап... вия само цимент и пясък си купете, а аз даже и лопати с които да бъркате ше осигуря)

Коментар

Пак го излъчиха.
                          Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Бул. Цар Борис ІІІ е направо опасен за живота в сегашното си състояние!!!Често ми се налага да минавам оттам и ми се иска да си метна колата на рамо и да я пренеса...Е не в цялата му дължина - всеки който минавал оттам - знае за коя отсечка иде реч...Кучето си лае кервана си върви - ще може да се лепне за тази случка, АКО не се хванем и не подкрепим човека... Не е лошо да се пусне такава тема и в другите автофоруми.Един протест вече беше факт. Може да се спретне и следващ.От много отдавна виждам развитието на форумите като обединяване и създаване на организация, на която да и се чува думата за много неща. То има вече такава, ама дали някой ще се сети за СБА и дали това е наистина Съюз на българските автомобилисти или е казионна организация на хора дето усвояват едни пари и правят бизнес, обитавайки недвижими имоти бивша държавна собственост и прочие...Един като се е изправил ВСИЧКИ трябва да станат! Иначе - познайте кой печели и кой губи.А да си псуваме в колите и в къщи пред компа - и сега го правим - полза - естествено никаква.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Разбитият участък на Цар Борис, за който става въпрос, е с дължина не повече от 1500 метра - паветата между кръстовището на околовръстното и началото на асвалта в кв. Княжево.
                              преди - TIPO
                              сега - VOLVO XC60

Коментар

29-годишният мъж живее в Перник и ежедневно пътува до столицата, където работи от четири години. За този период е сменил два автомобила, като на три пъти е ремонтирал колата си след пропадане в пътните ями.
                                http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=125725Източник: бТВ
                                karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
                                https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

Working...
                                X