Преди малко го даваха по БТВ.Васил Димитров протестира и доколкото видях автомобила му е Фиат Темпра ,а може би Крома.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Протеста на Димитров - да го подкрепим...
Collapse
X
-
Явор Митев
Tornado написа:Преди малко го даваха по БТВ.Васил Димитров протестира и доколкото видях автомобила му е Фиат Темпра ,а може би Крома.
-
Явор Митев
Отделих двете мнения, за да подчертая темата. И пояснявам за негледалите...Колегата е с Фиат Темпра, протестира срещу окаяното състояние на булеварда. Зарекъл се е, че ако до седмица / мисля толкова каза / никой не дойде да ремонтира булеварда, хваща кирката, пясък и лопата и започва сам от единият край до другият...Показвали сме нееднократно, че когато се сплотим, правим чудеса. Предлагам отново да се организираме и да подкрепим колегата. Как можем да се свържем с него...и има ли колеги, които смятат предложението за сериозно.Айде да се размърдаме....
Коментар
-
И аз това гледах преди малко, човечецът е подхванал много добра инициатива, да не се окаже, че е някой от форума, нямаше стикер. Утре да взема и аз да хвана един тъпан и в центъра на Търново да вдигна протест за нашите дупки, ама нещо май не ми стига куража.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Колегата каза също, че няма да плаща винетки и никви пътни данъци! А дали той и вие ще успеете да се измъкнете пред съда с оправданието: "ами аз таковатааааа, не плащам... шото пък ремонтирах еди кой си булевард... ъмммм, моля да бъдете снизходителни в присъдата... моля.., шото имам и деца и фирма и... моля ви беееее, не ме осъждайте да бачкам ангария 15 месецааааа, моля ви бееееее"Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Явор Митев
nikki_sixx написа:Колегата каза също, че няма да плаща винетки и никви пътни данъци! А дали той и вие ще успеете да се измъкнете пред съда с оправданието: "ами аз таковатааааа, не плащам... шото пък ремонтирах еди кой си булевард... ъмммм, моля да бъдете снизходителни в присъдата... моля.., шото имам и деца и фирма и... моля ви беееее, не ме осъждайте да бачкам ангария 15 месецааааа, моля ви бееееее"
Коментар
-
Хубу де, ама как да се свържем с колегата. Най-малкото ще е интересно да има връзка с такъв човек.Не знам за кой булевард става въпрос, но ако е Цар Борис(или нещо такова) просто съм си го забранил да минавам от там. Не стига, че гадни павета, ами и разместени колкото си искат.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Явор Митев написа:т.е.....какво искаш да кажеш Ники с този пост?Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Явор Митев
nikki_sixx написа:Явор Митев написа:т.е.....какво искаш да кажеш Ники с този пост?
Коментар
-
Явор Митев написа:Булеварда няма да бъде оправен като хората, то ясно.....но важното е, че като се изтъпанят четирима членове на автомобилен клуб с кирките в ръка, НЯКОЙ ЩЕ СЕ ЗАМИСЛИ.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Явор Митев написа:Айде да се размърдаме....Явор Митев написа:Показвали сме нееднократно, че когато се сплотим, правим чудеса. Предлагам отново да се организираме и да подкрепим колегата. Как можем да се свържем с него...и има ли колеги, които смятат предложението за сериозно.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Явор Митев
Аз пък съм сигурен, че ще има колеги, който ще грабнат лопатата и кирката...въпроса е как да се свържем с този човек...някой идеи някакви???Всъщност да допълня.....наш колега с Фиат беше там. Ако ще само заради това...нека го подкрепим.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар