Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Протеста на Димитров - да го подкрепим...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Протеста на Димитров - да го подкрепим...

Преди малко го даваха по БТВ.Васил Димитров протестира и доколкото видях автомобила му е Фиат Темпра ,а може би Крома.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Tornado написа:
    Преди малко го даваха по БТВ.Васил Димитров протестира и доколкото видях автомобила му е Фиат Темпра ,а може би Крома.
    Именно това гледах и аз. Възможно ли е някак да се свържем с този човек, да го подкрепим и ако стигне до решението си, да ремонтира сам, да му помогнем. М**им мръсна - прехвърляли си топката, че и нагли извинителни табели сложили...Айде колеги, дайте да подкрепим колегата. Заклевам се че ще хвана и аз кирката и ще ида там.

Коментар

Отделих двете мнения, за да подчертая темата. И пояснявам за негледалите...Колегата е с Фиат Темпра, протестира срещу окаяното състояние на булеварда. Зарекъл се е, че ако до седмица / мисля толкова каза / никой не дойде да ремонтира булеварда, хваща кирката, пясък и лопата и започва сам от единият край до другият...Показвали сме нееднократно, че когато се сплотим, правим чудеса. Предлагам отново да се организираме и да подкрепим колегата. Как можем да се свържем с него...и има ли колеги, които смятат предложението за сериозно.Айде да се размърдаме....

Коментар

И аз това гледах преди малко, човечецът е подхванал много добра инициатива, да не се окаже, че е някой от форума, нямаше стикер. Утре да взема и аз да хвана един тъпан и в центъра на Търново да вдигна протест за нашите дупки, ама нещо май не ми стига куража.
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Колегата каза също, че няма да плаща винетки и никви пътни данъци! А дали той и вие ще успеете да се измъкнете пред съда с оправданието: "ами аз таковатааааа, не плащам... шото пък ремонтирах еди кой си булевард... ъмммм, моля да бъдете снизходителни в присъдата... моля.., шото имам и деца и фирма и... моля ви беееее, не ме осъждайте да бачкам ангария 15 месецааааа, моля ви бееееее"
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

До колкото чух казах, че си плаща винетки и прочие и се чуди къде му отивали парите...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Каза че си плаща и винетките и данъците!
              Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

nikki_sixx написа:
                Колегата каза също, че няма да плаща винетки и никви пътни данъци! А дали той и вие ще успеете да се измъкнете пред съда с оправданието: "ами аз таковатааааа, не плащам... шото пък ремонтирах еди кой си булевард... ъмммм, моля да бъдете снизходителни в присъдата... моля.., шото имам и деца и фирма и... моля ви беееее, не ме осъждайте да бачкам ангария 15 месецааааа, моля ви бееееее"
                т.е.....какво искаш да кажеш Ники с този пост?

Коментар

Хубу де, ама как да се свържем с колегата. Най-малкото ще е интересно да има връзка с такъв човек.Не знам за кой булевард става въпрос, но ако е Цар Борис(или нещо такова) просто съм си го забранил да минавам от там. Не стига, че гадни павета, ами и разместени колкото си искат.
                  Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                  Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Явор Митев написа:
                    Това, че се съмнявам да сте напълно солидарни с човека. Решил да протестира - хубаво... нека си протестира. Ама и вие реагирате като в деЦката градина - на първосигнална. Кажи ми ти Явка, ще продължиш ли да си плащаш винетките и данъците след участието ти в "ремонтирането" на оня булевард? Дали изобщо ремоната ще бъде ремонт? Ще имате ли разрешение от Община София да "ремонтирате"? А ще ви разреши ли общината да затворите пътя за този... ремонт? Това което се опитах да кажа е, че необмислените "решения" не водят до нищо добро. Е, все пак ви желая успех... аз лично няма как да избягам от работа.. с оправданието, че ще участвам в ремонтни дейности на булевард в София.И между другото... в нашия град също има улици за ремонт!

Коментар

nikki_sixx написа:
                      Явор Митев написа:
                      Това, че се съмнявам да сте напълно солидарни с човека. Решил да протестира - хубаво... нека си протестира. Ама и вие реагирате като в деЦката градина - на първосигнална. Кажи ми ти Явка, ще продължиш ли да си плащаш винетките и данъците след участието ти в "ремонтирането" на оня булевард? Дали изобщо ремоната ще бъде ремонт? Ще имате ли разрешение от Община София да "ремонтирате"? А ще ви разреши ли общината да затворите пътя за този... ремонт? Това което се опитах да кажа е, че необмислените "решения" не водят до нищо добро. Е, все пак ви желая успех... аз лично няма как да избягам от работа.. с оправданието, че ще участвам в ремонтни дейности на булевард в София.И между другото... в нашия град също има улици за ремонт!
                      Варна е в пъти по-разбит град от София, но всички си траят, а като гледам някой и негодуват при подобни прояви. Двама трима като този Димитров да се изтъпанят в началото на Аспарухов мост, от където някой ден може и аз да литна.....някой ще се замисли. Гражданската позиция и протест може да се изрази по всякакъв начин, но не и със свиване на опашката. Нещо, в което ние българите сме царе.Булеварда няма да бъде оправен като хората, то ясно.....но важното е, че като се изтъпанят четирима членове на автомобилен клуб с кирките в ръка, НЯКОЙ ЩЕ СЕ ЗАМИСЛИ.И понеже знам позицията ти по подобни въпроси, уточнявам че този пост не е някакъв опит за набиване на убеждение към теб, а по скоро изясняване на личната ми мотивация да застана с кирка в ръка до този човек... Между другото, миналата година едно много хубаво и младо момиче загина на Аспарухов. Емо Феникс беше заснел катастрофата.....година след това, никой не си мръдна пръста, за да оправи участъка.

Коментар

Явор Митев написа:
                        Булеварда няма да бъде оправен като хората, то ясно.....но важното е, че като се изтъпанят четирима членове на автомобилен клуб с кирките в ръка, НЯКОЙ ЩЕ СЕ ЗАМИСЛИ.
                        Иска ми се ентусиазмът ти да е заразителен.., ама за съжаление - НЕ Е!Кое те кара да смяташ, че някой там не мисли за тези работи? И ако някой почне да мисли (в случай, че до сега не го е правил), кое те кара да мислиш, че нещата ще приемат различен вид? Защо се заблуждават хората в тази държава, че никой там по върховете не мисли? Напротив, мислят.. и то доста добре.., но за съжаление мислят основно за гъза си. Би трябвало да се притесняваме повече за това, че ЕС тотално отхвърли кинтите с които трябваше да ги догонваме пустите европейци. Знаеш ли, че основните парички за изграждането на стадион Варна бяха от Евро фондове? А знаеш ли, че в момента на мястото на бившия вече стадион зее огромна дупка-кратер? Хайде да се стегнем в неделя и да отидем да правим стадиона с тебе, а? Белким някой се замисли... Ениуей, пак ви пожелавам успех!

Коментар

Явор Митев написа:
                          Айде да се размърдаме....
                          Да но как
                          Явор Митев написа:
                          Показвали сме нееднократно, че когато се сплотим, правим чудеса. Предлагам отново да се организираме и да подкрепим колегата. Как можем да се свържем с него...и има ли колеги, които смятат предложението за сериозно.
                          Става! Най-вероятно има колеги които го смятат за сериозно и които също смятат, че живеят в най-селската столица (без ни най-малко да обиждам хората от село!!!), но позволи ми да припомня случая с медиците, където след много сериозна организационна кампания на протеста се явиха 10 фиата (само за статистиката 0 от тях на тогавашен модератор или администратор).Очевидно претенциите ще се насочат към общината, оттам към един амбициозен кмет (който вече гледа към бъдещата си позиция), нещата ще се политизират и опорочат. А всъщност в дупките, безхаберието и лисата на професионализъм няма никаква политика-има национални особености.Няма лошо, дано този път е по-различно! Аз лично съм солидарен.
                          Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Понеже виноги гледаме отстрани Сеира на другите затова ни е на това дередже Дръжавицата.Некой ако направи нещо-другите само гледаме острани,клатиме глави,обсъждаме,подкрепяме,против сме ама не ебаваме да помогнеме!!!Докато всеки се спасява по единично все ще сме си така!!!

Коментар

Аз пък съм сигурен, че ще има колеги, който ще грабнат лопатата и кирката...въпроса е как да се свържем с този човек...някой идеи някакви???Всъщност да допълня.....наш колега с Фиат беше там. Ако ще само заради това...нека го подкрепим.

Коментар

Working...
                              X