Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Столицата на дупките? Къде, по кои ул./бул. няма дупки?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отидете в Орландовци да видите какво е дупки и чудо все едно е след бомбандировка направо не е за говорене и така е от години.Абе какво пиша като така е и из цяла София и това ми било столица.

Коментар

С трамвая наистина е най-добре, но аз така и не се решавам на тази важна карачка от доста години насам...Последният път беше лятото - ентусиазиран реших да отида на работа с трамвай. Стоя на спирката и в далечината гледам колата. Погледах я десет минути, след това не я гледах още 10...на 21-та вече я запалих и не доведох нещата докрай! Yellow_Flash_Colorz_PDT_32Но четох преди време, че нашите пътища морят и трамваите. Дали на СГО от Германия някакъв тестова мотриса Сименс. Супермодерна, нова - имаше я и снимана. Но аз не съм я виждал. И след едно лято тестване в София, немците решили да си я вземат. При огледа бяха установили, че цялата ходова част била разбита и в много тежко състояние - релсите ни не били както трябва. Поради това, старите Татри и Шкоди няма да бъдат сменени от модерни трамваи у нас.

Коментар

Абе вие нещо се бъркате. Аз една дупка не съм видял по улиците.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

И аз дупки несам виждал то т’ва са си кратери от падащи звезди ужас напра срамота е
          Mercedes E200 coupe

Коментар

Re: Столицата на дупките? Къде, по кои ул./бул. няма дупки?

doofiat написа:
            Колеги, някой от вас минавал ли по Цар Борис III? Тази сутрин минах. Ами нямам думи, то път почти няма...
            С ръка на сърцето мога да кажа, че изобщо нямам спомени столицата да е била някога в такъв страховит вид...И е само Борис...А де няма дупки... Ми май по Ляпчев.Дупки няма но преди няколко дена минах от там и беше кал до колене...Радвайте му се докле е време - аз мисля, че докато успеят да му резнат официално лентата, ще излезе от контекста на тая тема
            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

И аз до сега не съм виждал подобно чудо, винаги си е имало дупки, но тази зима не знам какво става, от студа ли е , от солта ли е - не знам ама толко дупки никога не е имало в СФ. Имам чувството , че колата ми вози като каруца вече, 1 мин не мога да карам , без да мина през дупка. Единствено на булевардите, които са цялостно ремонтирани в последните 2-3 год, няма дупки , ама там пък шахтите са потънали... За тва ще им сера на законите и ще си карам както си искам, винетка вече от 1 година не съм слагал, няма и да сложа.
              Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Working...
              X