Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Столицата на дупките? Къде, по кои ул./бул. няма дупки?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Столицата на дупките? Къде, по кои ул./бул. няма дупки?

Колеги, някой от вас минавал ли по Цар Борис III? Тази сутрин минах. Ами нямам думи, то път почти няма. Платната са по две в посока и в десните няма никаква настилка и са отделени със знаци, които предпазват от цъфналите ровове, а уж здравите леви са нагънати. Къде го има това? По цялото Околовръстно е осеяно с големи кратери.Снощи ми се наложи да бродя из Красна поляна .... ами то улици няма, а бат’Бойко е намалил разходите за ремонти на улици тази година. И после се чудя що ми лопа предницата?! То така както е тръгнало и задницата ше почне да лопа.А има ли улица/булевард, по които дупките липсват?По бул.България и Евлоги Георгиев положението е отлично, май и по цялото Цариградско е ок.

абе по големите бул има тук там дупки, но ... бива. по цариградско кое му е добрето, след плиска посока пловдив какви дупки има в най-лява лента Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 в момента е отвратиелно навсякъде... само извънградско биват пътищата/главните/
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Всяка сутрин пътувам по бул. България и колкото и да искам не мога да кажа че е ОК. Дори съм си запомнил дупките и инстиктивно ги заобикалям вече А най фрапиращият случай е точно преди светофара пред Хилтън (където се сливат България и Пенчо Славейков) Точно в средата на най дясното платно има дълбока дупка. В края на миналата година асвалтираха участък от това платно но никой не си даде труд да извади капака на шахтата на нивото на пътя. Както си беше килната преди - така е и сега. Само дето е заобиколена с чисто нов асвалт ...

Коментар

ако някой е минавал караулката на Люлин, знае за какво чудо става въпрос!!! направо е потресаващо, точно пред самата кабинка има 2 дупки метър в диаметър, дълбоки по една педя!!! а иначе магистралата към Калотина я барнаха..супер е само не можах да разбера как и кога точно на Метро на разклона за Божурище са станали едни такива гадни ровове, че вече 3 път влизаме в тях, въпреки че знаем, че са там!
        Manowar forever!

Коментар

Бунт в Интернет срещу дупките
          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

По новото околовръстно няма дупки (там пътувам аз). По България (там където минавам) има дупки тук таме, но като ги запомниш - си е ок, по-добре широк път с дупки, отколкото тесен със задръствания ... и дупки. От както пътувам с градския транспорт смея да кажа, че ми е доста спокойно. Карането в София лансира скритата ми агресия...
            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
              Карането в София лансира скритата ми агресия...
              Да ти кажа, че не си единствената с този проблем. И аз от време на време пътувам с градски транспорт и ми е много по-спокойно - не се занимавам с олигофрени и деня ми е започва хубаво.

Коментар

пробвай в 280 сутрин около 8-9 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_40
                Manowar forever!

Коментар

lilimnwr написа:
                  пробвай в 280 сутрин около 8-9 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_40
                  Знам, знам преди 5 години и аз бях там

Коментар

И аз една седмица пътувах с градския транспорт (204). Наистина е по спокойно, но ми отнема 30 минути повече отколкото с колата.

Коментар

На мен пък по-изнервящо ми действат бабите и мангалите, които те бутат и ти омирисват душата.
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

отнема ми ако не същото време то поне съвсем малко повече да стигна с кола от Хераковско ханче (на 15 км от караулката на Люлин), откокото ако тръгна от хотел Плиска за студград с автобус...и е мноого интимно! не че съм против градския транспорт, напротив, но тези пикови дестинации сааа.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                        Manowar forever!

Коментар

Най-големия кеф ми е сутрин да джиткам по Пушкин.... Нема такава настилка. Ако така правеха всички улици, булеварди и алеи... щеше да сме перфектни. Ама нали от там Доган се пребира нема начин да не е като хората...

Коментар

’’Тодор Александров’’ , ’’Сливница’’ от Захарна фабрика до Сточна гара, "Данаил Николаев’’ са мн добре. Мн интересно но в Модерно предградие настилката е супер, да не повярваш за краен квартал. Но примерно по Мария Луиза около Централна гара е като френско сирене, Надлез Надежда е ужас, там ако не ги знаеш дупките, след едно минаване си на гумаджия. Както по нагоре пише, Околовръстното покрай Овча Купел и Люлин е ад. За цар Борис бях чувал но в неделя се убедих - тва път ли е изобщо, и това е главна артерия, там сдто си го придържах да не изпадне, ужас!Аз за това избягвам да карам по непознати маршрути по тъмно, или ако се налага мн леко и взирайки се, това просто не е истина...
                            Brava 103HP
                            ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

LiGuru написа:
                              Най-големия кеф ми е сутрин да джиткам по Пушкин.... Нема такава настилка. Ако така правеха всички улици, булеварди и алеи... щеше да сме перфектни. Ама нали от там Доган се пребира нема начин да не е като хората...
                              Аз живея съвсем близо до Пушкин, и всяка сутрин минавам от там - страхотно е (като изключим факта, че точно там катастрофирах ). Иначе засега путувам със 107 (идва си по разписание - 2 автобуса за 1ч.) и 111, от който съм изненадана приятно, че е станал доста редовен. Преди толкова съм псувала тия рейсове, но сега като знам как псувам докато карам, ми е доста спокойно. Само дето с колата ми беше по-комфортно мноооого и не слушах 5 вида музики от различни мп3-плейъри... :D
                              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Working...
                              X